Necromancery Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 yükledim ama sifreyi kabul etmiyor config dosyasina yazip kaydediyorum sonra oyuna girince o dosya değişiyor şifreyi kabul etmiyor
EarS Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 oyunun ana menüsünden console secenegini sec setinfo şifren(senin şifren) yaz entera bas name rumuzun(senin nickin yani) yaz entera bas kapat konsolu é tuşuna basarak.
tunca Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 oyunu ögretebilirim eger hangi srvra girdigini falan sölersen[hline]Join my army of the elves
LethE Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 riruix bilir işini erken keser lerkini.[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 haha lol :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 sanane serverında oynuyorum oyundan hic bisi anlamadım ama geyik bisi var millet mikrofonla sesli konsuuo laflar edio
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bak simdi oyunda 2 takım var kharaa ve terrran mıydı marine miydi her neyse iste :P ikisinin amacı da birbirini son adamına dahi yok etmek kharaa da anlatılcak fazla birsey yok gibi oynuyosun adamları ısırıyosun olduruyosun sonra baskalasım gecirerek daha değişik ve guclu seylere donusebiliyorsun ama guclu seylere donusmek icin daha cok resource gerekiyor ve her hive res sınırını 33 arttırdığından diğer hive ları alman gerekiyor. marinelerde ise biraz daha karısık ve team olarak calısmak gerek kesinlikle herkes default olarak lmg(light machine gun) pistol ve knife la geliyor oyuna marineler de bir command center var buna herkes girebiliyor ama bilen birisi tabiki daha iyi olur iste bu kisilik ekibine emirleri veriyor bazı noktaları korumasını soyluyor orayı korumak icin sentry turret yaptırıyor adamlarının silahlarını armorunu gelistiriyor ve kharaa yı temizlemeye gonderiyor biraz yardımcı olmustur umarım.ben biraz dağınık yazdım snn de rehberi var oku onu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 okudumda oyun karışılk biraz şimdi alienlerde bazen evrim geçirmeiom upg yapamıom üstelik resourceler full
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 gerekli resourcelar yanlarında yazıyor mesela fade 54 istiyor ama 1 hive ınız varsa max 33 olduundan yapamıyorsundur ya da skulkken tavanda felansan yapmaz dumduz zemin olması gerek bide fade onos felan olurken etrafında belli bi alan olması gerek[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 onları demiom caparche fln regenartion cloacking yapamıom
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ha onlar ıcın gorgun hıve a defense chamber felan atması lazım mesela carapace regen felan ıcın ya da adrenaline ıcın mov felan[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 necro'nun bir sonraki topici: kharaa için stratejiler nelerdir ehu..[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 khara için stratejiler nelerdir:p şaka şaka ama aliens vs predatyor2 daha süper netten
Öne çıkan mesajlar