Crawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yahoo'nun e-mail hizmeti icin yeni domain. Pek google ozentisi gordum ama daha yeni acilmisken hemen kisa isimli mailleri kapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zımbırtı@ymail.com maili mi veriyor. bana sadece mail.yahoo.com a yönlendiriyo gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ymail ne yaa. yahoo.com varken. saçmalık. umarım eskiler de buna dönmez. fake siteler olur ya tek harf değişimiyle falan böyle. onlar gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 www.ymail.com a giriyorum direk yahoo mailime yönlendiriyor. evet boş iş FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gmail'e özenmek? yok canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 thx [email protected] :) yeni feykim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Şimdi anlamadım hem ymail diye servis açıp hemde eski mailleri oraya mı yönlendirdiler? Mail uzantımız yahoo.com kalıcak mı yoksa o da mı değişicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 CoolRider said: Şimdi anlamadım hem ymail diye servis açıp hemde eski mailleri oraya mı yönlendirdiler? Mail uzantımız yahoo.com kalıcak mı yoksa o da mı değişicek? Eski adresin neyse o. Buna ek olarak yeni açılmış ymail ya da rocketmail uzantılı domainlerden yeni adres alabiliyosun. Önce gelen alır misali. Yani [email protected] ile [email protected] aynı adres olacak diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aldım 1 tane gün gelir lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 konusu daha önce açılmıştı bunun ama kim bilir nerdedir... gereksiz bişey bence mis gibi yahoo varken, ayrıca gmail'e benzerliği de utandırıcı bişey yahoo için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gelen kutusu falan da gmail gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yahoo! said: Enjoy unlimited storage. Save every email you receive in Yahoo! Mail. nasıl ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adamlar imkansızı başarmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aptallar halen pop3 hizmeti için para istiyolar. Gmail bedava süper bir pop3 hizmeti veriyor yahoo hala para peşinde. Beyinsizlik başka birşey değil. POP3 olsa da yahoo mailimize adam gibi rahat rahat erişebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eskiden, çok eskiden vardı. outlook tan bağlandığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar