Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 1 hafta boyunca online oldukca film ve yabanci dizilerden buraya screenshotlar koyacağim. Bunların hangi film yada dizi den olduğunu bulmaya çalışacaksınız. film ve dizi için ayrı topicler acılacak. Dogru cevap geldikce ve ben online oldukca yenilerim screenshotları. 7 gün sürücek, birinci olan 2 kişiye title vereceğiz.Kurallar. 1) Her üyenin filmlerde 3 tane, dizilerde 1 tahmin hakkı bulunmakta. 2) Tahmin topiğine 3 mesajdan başka bir geyik mesaji yada alakasız mesajlar atmak yasaktır, uymayan olursa uzaklastırma alacaktır. yarısma topigi mevcut, yorumları ordan yaparsınız bu topic sadece tahmin topiği. 3) Ilk dogru tahmini yapana cevap verilecek 4) Yarışmayı sabote etmeye çalışanlar vizyondan değil tum paticikten banlanırlar. 5) EDİT yapılan mesajlar kesinlikle gecersiz sayılacaktır, ona göre dikkatli yazın cevaplarınızı. 6) Her günün kazananını ilan ederiz. 7) Eşitlik durumunda ek bir yarışma duzenlenir. Yarısma icin ayri bir geyik/tartısma topigi acilabilir. Eger uzun sure bulunamazsa cevaplar, ufak ipucları veririz. İlk filmimizin screenshotu geliyor, iyi tahminler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 the number 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 3. goz? ingilizcesi the gift miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 the number 23? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 23'de selin yazmış zaten kasmayın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 The Number 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 the number 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hababam sınıfı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zegna said: ] 1) Her üyenin 3 tane tahmin hakkı bulunmakta. 2) Tahmin topiğine 3 mesajdan başka bir geyik mesaji yada alakasız mesajlar atmak yasaktır, uymayan olursa uzaklastırma alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 geyige cevirmeyin, banlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 utopia said: the number 23. dogru cevap. yeni ss i koyarım yatmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Number 23 film izlemiştik geç kalmışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yeni ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tepenin gözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tepenin gözlerini izlemiştim. Ana karakteri biraz abartmasalar fena senaryo değildi. Bende Tepenin Gözleri 2 diyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 seven. yurtta 12 kişi izlemiştik, o kalabalıkta bile acayip sarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kesinlikle seven ama roketadam yazmış zaten. o adamın uyanışını unutmak mümkün müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o sahnemi :) hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Se7en. ben dogru yazdim baane :P (geyik degildir umarim bu mesajim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi ben şimdi gördüm topici haksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kesinlikle se7en.. bende geç kaldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aynen se7en da geciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evt se7en ama biri seven demese hatırlamazdım :) hafızamız iyi dğeilmiş neyse diğer resmi çıkarırız inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar