Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FUİ SİN TEKMESi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fui Sin tekmesi Yasaklanmış Teknikler’den birisidir. Çünkü tekmenin en önemli hedefi aşağı seviyedeki karın bölgesi altıdır. Bu tekmeyi ancak çok zorda kalırsanız kullanınız. Önce diz çekilmesi sonra ayağın hedefe doğru açılmasıyla kullanılır.
Bacak hızı çok önemlidir. Esnek bir bacakla teknik çok hızlı olarak kullanılır. Bu teknik aynı zamanda Gölgeden hızlı Teknikler den birisidir. Bu tekmeyi uyguladığınız zaman size bakan bir kişi duvara akseden gölgenizden hızlı hareket ettiğinizi görecektir.
Bu tekniğin uygulanmasında el hareketleri de çok önemlidir.
Mesaj tarihi:
gül tabi..
boru değil fui sin tekmesi adamlar ömürlerini harcıyor bu tekme için. gölgeden hızlı hareket etmek. E=mc^2 bişiler ifade ediyormu sana..?! ha?!
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
sizin bu wing tsun salonu nerde ya, bir gün gelip izleyecem, baya merak ediyorum nasıl gazlıyorlar sizi bu kadar.

bidefa antreman esnasında müzik dinliyoruz. club. onun etkisi oluyor.
Mesaj tarihi:

Gölgeden hızlı atmanın bilimsel açıklaması..(üniverste bilgisi gerektirir)

gölgeden gızlı atmak için gerçekten feng shui yi transandantal zeksyonda immobilize etmeyi çalışmak gerekiyor. kaldı ki bu polimer matematik açısından non-lineer bir oluşum. ama tabikide insan gücü chi enerjisi dediğimiz şakralarımız var bizim ve onları açtığımız anda içimizdeki enerji e=mc^2 şeklinde boşalıp ışığın hareketine ters yönde fotoelektriktonik itme uygulayıp ışığı yavaşlatıyor ondan gölgeden yavaş oluyor yoksa bu ön çalışmaları yapmadan tabikide mümkün değil gölgeden hızlı olmaz

Mesaj tarihi:
bone u tanırım
ama adım emre
izmir 3yolda ikamet ediyorum
inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
six pack im
ve kesinlikle bone değilim fake i de değilim bone u da tanımam ama tanısam severmişim gibi geliyor akıllı biri zaar
  • Yeni Oluştur...