Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Fui Sin tekmesi Yasaklanmış Teknikler’den birisidir. Çünkü tekmenin en önemli hedefi aşağı seviyedeki karın bölgesi altıdır. Bu tekmeyi ancak çok zorda kalırsanız kullanınız. Önce diz çekilmesi sonra ayağın hedefe doğru açılmasıyla kullanılır. Bacak hızı çok önemlidir. Esnek bir bacakla teknik çok hızlı olarak kullanılır. Bu teknik aynı zamanda Gölgeden hızlı Teknikler den birisidir. Bu tekmeyi uyguladığınız zaman size bakan bir kişi duvara akseden gölgenizden hızlı hareket ettiğinizi görecektir. Bu tekniğin uygulanmasında el hareketleri de çok önemlidir.
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ee ne yani? Sana mı koydular tekmeyi?
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tekme koyulmaz atılır bu bir. bu tekmeyi şu an türkiyede atabilen yok. bu da 2.
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben tekme koyuyorum belki? Arkadaşım atan atar, n'olmuş yani atan yoksa onu anlayamadım ki.
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gül tabi.. boru değil fui sin tekmesi adamlar ömürlerini harcıyor bu tekme için. gölgeden hızlı hareket etmek. E=mc^2 bişiler ifade ediyormu sana..?! ha?!
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sizin bu wing tsun salonu nerde ya, bir gün gelip izleyecem, baya merak ediyorum nasıl gazlıyorlar sizi bu kadar.
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Marl0_on said: sizin bu wing tsun salonu nerde ya, bir gün gelip izleyecem, baya merak ediyorum nasıl gazlıyorlar sizi bu kadar. bidefa antreman esnasında müzik dinliyoruz. club. onun etkisi oluyor.
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 chaotic seni ne zmn görsem başka şeyle ilgileniosun yaa ne kıpırdak bi adamsın sen (:D
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 testislere yoneltsen bu tekmeyi nolur
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ve insan gozu algılayamasa bile her hareket golgeden hızlıdır
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ahahah bu ne ya damdan düşer gibi olmuş topic. hatta 'gibi' si fazla bile. e=mc^2 nedir bide ya adam tekme atarken enerji mi oluo napio...
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nutella yerim said: ve insan gozu algılayamasa bile her hareket golgeden hızlıdır bu hareketi yapınca rakibimizin algıları açılıyor demek ki
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Gölgeden hızlı atmanın bilimsel açıklaması..(üniverste bilgisi gerektirir) gölgeden gızlı atmak için gerçekten feng shui yi transandantal zeksyonda immobilize etmeyi çalışmak gerekiyor. kaldı ki bu polimer matematik açısından non-lineer bir oluşum. ama tabikide insan gücü chi enerjisi dediğimiz şakralarımız var bizim ve onları açtığımız anda içimizdeki enerji e=mc^2 şeklinde boşalıp ışığın hareketine ters yönde fotoelektriktonik itme uygulayıp ışığı yavaşlatıyor ondan gölgeden yavaş oluyor yoksa bu ön çalışmaları yapmadan tabikide mümkün değil gölgeden hızlı olmaz
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 açıklamaya göre söylüyorum gölgeden hızlı tekme atmak için gölgeden hızlı tekme attığını sanman gerekiyo yazıyor orda
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 chaotic böyle gaz gaz konuşuyon sonra dolmuşçudan minibüsçüden dayak yiyon ne tırt bi adamsın ya sen, kursta o kadar şey öğretiyorlar da minibüsçü kafasından korunmayı öğretmiyorlar mı lan?
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bone u tanırım ama adım emre izmir 3yolda ikamet ediyorum inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. six pack im ve kesinlikle bone değilim fake i de değilim bone u da tanımam ama tanısam severmişim gibi geliyor akıllı biri zaar
Öne çıkan mesajlar