Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Nereye açıcağıma karar veremedim, buraya açtım gerekirse eğlenceye taşınabilir. Epey uğraştım ilerledim de baya ama tıkandım bir yerden sonra. Yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca odadan çıkabilecek pati olduğuna inanmıyorum sdf Edit: Ahah malım, kusura bakmayın. Link: http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Zeka/Hapis_Oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 link vermezsen kimse ne girer ne çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 olay odanın olmaması mı acaba ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tüm oda türevi oyunlardan çıkmışlığım var, link yok ama bundan da çıkmışımdır zamanında :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben 4. odada takıldım abi orda sağ üstte bi havalandırma kapağı var üzerinde çiçekli. galiba o çiçeğin adı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İlerlediğim yere kadar yazdım -En alt çekmecedeki kutuyu masanın arkasından aldığınız buruşmuş kağıttaki şifreyi kullanarak çözüceksiniz, sağdan soldan alttan filan deneyince oluyordu. -Saksının arkasındaki yeri tornavidayla açıp anahtarı ve söktüğümüz vidaları alıyoruz. -Ayrıca mavi duvardaki kedili, çicekli gizli kasanın şifrelerini de buldum onlarda şöyle olucak: Kedili resimin çerçevesi hangi renk ise o renk kedi olucak. Kağıt parçasıdanki ördek hangi renkse o renk ördek olucak. Kitapdaki okla gösterilen alanı boyayınca çicek çıkıyor ya işte o alanı gösteren kutucuk hangi renk ise kadadaki o renk çicek olucak. Şimdilik bu kadar yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya ben niye göremiyorum o mavi duvardaki kasayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gizli kasa dedik o kadar, öyle tıkla paso çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o kasadaki kedinin turuncusu patiden çakma. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bir tane yeşil misketi bulamadım pes ediyorum onu bulsam biticekti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu tarz zımbırtıları çözemiyor olabilirim ama walkthrough bulurum. kimse beni tutamaz. walkthrough http://www.escapegames24.com/2007/03/sphere.html#comment-5209674089789471982 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Güzeldi, baya kastırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ÇIKTIM BEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yalan, nereye çıkıyon yarısını ben anlattım zaten sdf Abi tamam tebrik ederim çıkmışsınızda ben bu topiki yardım istemek amacıyla açtım. Nasıl çıktınız anlatı verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 walkthrough linki verdik ya hocam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 zor ya baya. walkthrough olmasa hayatta cikilmaz. kurbaga kismi zor baya. toplarda cildirtir ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 tik koltuklarin minderlerinin arkasinda bi cubukla bi beyaz bilye war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bunların bombalı olanları var daha zevklıler belırlı bı surede cıktın cıktın yoksa buummm yanlıs kabloyu kestın gene buummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar