-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 büyük ihtimal çankaya evet xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oh be en azından warmış öle biyer =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bu 4yol UCyol olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne bilem ya o ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben senin yerinde olsam arabayla gelmezdim.pişman olursun. yollarıda bilmion zati.hadi yolu geçtim parkyeri nası bulcan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pazar günü 3'te mi buluşuyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 vay anasını buluşuyorlar lan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben 5 gibi falan katılırım size...bi ara tel no atın fotodamı koysam ben göremem sizi siz bakın görün bulun beni =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Redogski said: ben senin yerinde olsam arabayla gelmezdim.pişman olursun. yollarıda bilmion zati.hadi yolu geçtim parkyeri nası bulcan:) bi kaç kere yanlış otobüse binmekten iyidir...hele o sıcakta =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gelebilirim belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 balçovadan atlıcan 169 veya 269 a mis gibi klimalı otobüsle gelcen:) ama sen bilirsin çile çekcem diyosan illa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Marl0_on said: valla son otobüse kadar yolu var, llama sıcak iyidir be, zaten cıbıl cıbıl güneşin anlında dolaşıcak değiliz, mekana filan otururuz, muhabbet ederiz. sinem takmıyor beni bu aralar, sen bir ara istersen. abi o zaman ritzi ayarlasın önceden biri yoksa ordan kalkıp o sıcakta kordona yada impata gitmem balgamlı bira içiyoruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oha önceden ayarlamamı?izmirdeki insan populasyonu arttımı o kadar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 : ) olsun ayarlansın yer dahane rahat rahat gideriz gerçi pazar günü 3te kim olur ki ritzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cumartesi dostum cumartesi.pazar dügün varmış.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 de bira mı içmeye başlıcaz abi doğru, az takılalım bir iki çay filan içelim, muhabbet edelim, sonra sigirip gideriz alkollü bir mekana yardırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o zaman siz çay için alkollu içeçekler 5te buluşsun sıcak olmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Saat 3 de ama nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sevincin önünden başka saglam yer mi var toplaşcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bulusma mı var? nerde ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cumartesi ögleden sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ewt pazar düüün war unuttnzmu =p c.tesi 4-5 de o zmn yardırırım otobüsle balçovadan...kaybolursam beni bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BU BENim kaybolursam bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hakket 3temi yapıyorsunuz şimdi yaa bu buluşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya bende sanırım 3'te gelemicem gibi gözüküyo.akrabalar makrabalar gelmişler bilmem ne.harbiden 5 olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar