pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Evet arkadaşlar, tatilde sıkıntıdan patladığım için değişik uğraşlar içindeyim ve davul çalmaya merak saldım. Efendim, kendi partisyonlarımı yazabileceğim, ses kalitesi fena olmayan, içinde geniş davul ve zil yelpazesi bulunan bir program arıyorum. Çok karışık birşey olmazsa iyi olur, az önce BFD diye bir programı kurcaladım demosunu, höh resmen otur Iron Maiden davulu yaz, anlaşılmaz :D Var mıdır aradığım gibi birşey?
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Çok sample yok ama buldurabilirsen Acoustica Beatcraft basit baya. Çok kurcalamışlığım var drum machineleri, en basit bulduğum o oldu.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Çok sağol, demosunu deniyorum hemen :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hydrogen Açık kaynak kodlu, ücretsiz güzel bir program. Ben bunu kullanıyorum. Tavsite ederim. Windows, Linux ve MacOS altında çalışıyor.
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Böyle mekanik olarak çalışan, akustik, ama bilgisayarla programlanan bir şey var mı acaba? Edit: Tabi program değil bu ama...
Öne çıkan mesajlar