fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 romantik komedi türünde ama genellikle bu türde olan diğer filmlerden farklı olarak kaliteli olduğunu düşündüğüm, tavsiye ettiğim güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Dane Cook u almislar, adam ol makinasina sokmuslar, bu herif cikmis dier ucundan oyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu bizim eski almancamızın söylediği sözler, ben kesin bu yaz almanyaya gidiyorum, ama belki gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bence çok güzel bir filmdi. izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kesinlikle çok güzel bi film. herkese tavsiye ediyorum edit: oha pardon ben açmışım zaten topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 fede efsanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Çok güzel film sıkmıyor baymıyor çok beğendim ben. kendimi gördüm resmen =) umarım sonuda böyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben indirmenin peşindeyim netload 2. partı kaplumbağaya bağladı zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 indiriyorum bende bakalım.kötü çıkarsa film oklavayla geri dönücem bu topaka.=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yok bayman mümkün değil öyle salak romantik filmlerden değil, orijinal konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 filmin son 20dk sına girince filmin başında ki boşanma kağıdından kızın annesini çözerim dedim baktım Sarah Hayes yazıo sarah kim lan oldum. Adamlar kod takmışlar karıya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tatlı bi heyecanı var filmin =) gayet eğlenceli. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet begendim süpermiş gerçekten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 izledim güzel bende beğendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Birileri keşke konusundan falan da bahsetseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bahsediyim; Başroldeki oyuncumuz hızlı bir gençtir vakti zamanında. Neyse ordan başlamıyım filmi anlatmak zorunda kalırım yoksa. Şimdi adamın kızı var.Annesine nasıl aşık olduğunu falan öğrenmek istiyor, babasına soruyor bunu. sonra babası da hikayeyi anlatıyor. ama klasik bi hikayesi yok..Anlatımı güzel sıkmayan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fede said: kesinlikle çok güzel bi film. herkese tavsiye ediyorum edit: oha pardon ben açmışım zaten topiği lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o diilde bu ryan reynoldsun romantik komedi türündeki filmleri daha kaliteli oluyo. geçen de chaos theory yi izledim, güzel o da. edit: başka da romantik komedi oynamamış galiba. lol edit2:varmış bir kaç tane daha ama ses getirmemiş bende demekki izleyim onları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 just friends var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ryan reynolds'ın bi kaç tane daha romantik komedi filmi var just friends mesela.süzme oğlanken manyağa bağladı film: ) nedense ryan reynoldsun filmlerini beğeniyorum.adamın oyunculuğla falan deilde kısmet ki güzel senaryolar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 How I met your mother'ın bi farklı tür işte şimdi izledim çok beyendim. Şİmdi indirip just friends'i izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Şimdi izledim gerçekten çok güzel! Kesinlikle izlenmeli! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 just friends'i de chaos theory de izledim ikiside güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Chaos theory i hatırlattın. İzliyim hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çok güzel filmmiş hatta ağladım lan geçmişte bişey ifade eden şeylerin, sonradan bulunca artan değeri tuzağına düşüyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar