sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 toni turnuvanın balonu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o deilde portekiz almanya maçına 1-2 şey ataçlayayım, faul kokan ballackın golümü yoksa, faul yapılan C.Ronaldonun hakeme gayet saglam bi sekilde yerden kafasını kaldırarak bakması hakemın elınde kartı göremeyince bacaklarını tutup kendını sağa sola yandım anam havasında yuvarlamasımı garip, zati maçdan sonra Ronaldo 3 aydır sakatım sakat oynuyorum ameliyat olacam falan demiş ama ne kadar doru bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 boulahrouz'un yeni doğan kızı vefat etmiş :( üzüldüm şimdi yazık ya :( adam bitmiştir şimdi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sabah sabah saçmaladım off :( 2 aynı mesaj =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evet maçta söylemişti spiker, yazık olmuş. prematüre doğum mu ne olmuş zaten, erken doğmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya bu almanların sarı kafalı yedı numara idi sanırsam bi önceki maçta kırmızı kart görmüştü ve çeyrek finalde oynadı şimdi neden volkan oynıyamaıyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sleepingdeath said: faul yapılan C.Ronaldonun hakeme gayet saglam bi sekilde yerden kafasını kaldırarak bakması hakemın elınde kartı göremeyince bacaklarını tutup kendını sağa sola yandım anam havasında yuvarlamasımı garip, zati maçdan sonra Ronaldo 3 aydır sakatım sakat oynuyorum ameliyat olacam falan demiş ama ne kadar doru bilinmez abi orada birisi giderken ayağına basıyo ronaldo'nun. yanlış görmediysem öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 alakası yok kimse basmıyo ayağına falan. düştükten sonra hakeme bi bakıyo sonra birden kıvranmaya başlıyo. bi de bu herife dünyanın en iyi topçusu diyolar ya ne diyim. büyük futbolcu olmak için sadece yetenek yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 futbolda var böyle şeyler olucakta hemen adamı kötülemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Llama said: ya bu almanların sarı kafalı yedı numara idi sanırsam bi önceki maçta kırmızı kart görmüştü ve çeyrek finalde oynadı şimdi neden volkan oynıyamaıyoru schweinsteiger 2. grup maçında ceza aldı, hırvatistan maçıydı, ve 1 maç ceza verdiler ona, volkan 2 maç ceza aldı, ayrıca grubun son maçında kırmızı kart gördü. bir önceki maçta görmedi yani. MacLeod said: alakası yok kimse basmıyo ayağına falan. düştükten sonra hakeme bi bakıyo sonra birden kıvranmaya başlıyo. bi de bu herife dünyanın en iyi topçusu diyolar ya ne diyim. büyük futbolcu olmak için sadece yetenek yetmiyor. ayrıca nasıl izlediniz bilmiyorum ama televizyon o pozisyonu bi 5 kere gösterdi, bariz bir şekilde ayağına basılıyor orda ronaldonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ronaldo nun ayagina basiyo cok fena ama cok bi sey olmamis herhalde tahminen de abartiyo orda hakeme donup bakmis cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ayağına bastığı anda öyle kıvranmıyo adam. kafayı kaldırıp bakıyo hakeme sonra birden kıvranmaya başlıyor. evet 5 kez gösterdi pozisyonu, yanımdaki herkes sövmeye başladı ronaldoya. ilk vukuatı değil sonda olmaz zaten karakteri bu adamın.izlediğim en yetenekli futbolculardan biri olmasına rağmen bu yüzden sevmiyorum ya adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 afedersiniz ama aynı golü 2 kere yiyen takımın elendikten sonra böyle bahaneleri olamaz yani. soğuk su içim gözyaşlarını silsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 almanya haketti ve turu aldı. ballack ın gözlerine armağan ediyorum faul olan golünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ballack kadar şirin görünüp çirkef olan başka adam yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 finalde 5-0 dan 5-6 mı yapacagız bızım futbol mantıgıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tellos said: Ballack kadar şirin görünüp çirkef olan başka adam yoktur herhalde Lugano'dan ötesini tanımam. hele ki ankaraspor maçında takım arkadaşına bağırırkenki şeytan suratını hakeme çevirince gülücüklerle donattıktan sonra ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahah gözümde canlandırdım o anıda görmek istemezdim herhalde, ballack yakışıklı adam ama abi o bakımdan lugano çingene kılıklı oraya buraya sümküren bi herif,içinde çirkeflik baya var yani. Gerçi bizim Emre'de(belezoğlu) da öledir,tatlı böle minik bi herif ama hakeme terorist yakalamış gibi iştahla gidiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sergen in almanlara attığı bir gol vardı milli maçta(koca göbeğiyle orta sahadan yardırıp attığı) , youtubeda videosunu bulabilen varsa link yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 GEd said: sergen in almanlara attığı bir gol vardı milli maçta(koca göbeğiyle orta sahadan yardırıp attığı) , youtubeda videosunu bulabilen varsa link yollayabilir mi? ne zaman attı be? hakan atmamış mıydı o golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hazırlık maçıydı galiba, hatırlıyo gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hollanda-rusya; takımlardan biri bizim maç gibi önce bir defans yapalım diye kasmazlarsa efsane maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çok iyi maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 2side atak oynar, hollanda zaten defans yapmıyor, top yapıyor hazırlık pası şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar