Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro2008 Çeyrek F.-Yarı F.-Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o deilde portekiz almanya maçına 1-2 şey ataçlayayım, faul kokan ballackın golümü yoksa, faul yapılan C.Ronaldonun hakeme gayet saglam bi sekilde yerden kafasını kaldırarak bakması hakemın elınde kartı göremeyince bacaklarını tutup kendını sağa sola yandım anam havasında yuvarlamasımı garip, zati maçdan sonra Ronaldo 3 aydır sakatım sakat oynuyorum ameliyat olacam falan demiş ama ne kadar doru bilinmez
Mesaj tarihi:
ya bu almanların sarı kafalı yedı numara idi sanırsam
bi önceki maçta kırmızı kart görmüştü ve çeyrek finalde oynadı şimdi neden volkan oynıyamaıyoru
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:
faul yapılan C.Ronaldonun hakeme gayet saglam bi sekilde yerden kafasını kaldırarak bakması hakemın elınde kartı göremeyince bacaklarını tutup kendını sağa sola yandım anam havasında yuvarlamasımı garip, zati maçdan sonra Ronaldo 3 aydır sakatım sakat oynuyorum ameliyat olacam falan demiş ama ne kadar doru bilinmez

abi orada birisi giderken ayağına basıyo ronaldo'nun.
yanlış görmediysem öyle.
Mesaj tarihi:
alakası yok kimse basmıyo ayağına falan. düştükten sonra hakeme bi bakıyo sonra birden kıvranmaya başlıyo. bi de bu herife dünyanın en iyi topçusu diyolar ya ne diyim. büyük futbolcu olmak için sadece yetenek yetmiyor.
Mesaj tarihi:
Llama said:
ya bu almanların sarı kafalı yedı numara idi sanırsam
bi önceki maçta kırmızı kart görmüştü ve çeyrek finalde oynadı şimdi neden volkan oynıyamaıyoru

schweinsteiger 2. grup maçında ceza aldı, hırvatistan maçıydı, ve 1 maç ceza verdiler ona, volkan 2 maç ceza aldı, ayrıca grubun son maçında kırmızı kart gördü. bir önceki maçta görmedi yani.

MacLeod said:
alakası yok kimse basmıyo ayağına falan. düştükten sonra hakeme bi bakıyo sonra birden kıvranmaya başlıyo. bi de bu herife dünyanın en iyi topçusu diyolar ya ne diyim. büyük futbolcu olmak için sadece yetenek yetmiyor.

ayrıca nasıl izlediniz bilmiyorum ama televizyon o pozisyonu bi 5 kere gösterdi, bariz bir şekilde ayağına basılıyor orda ronaldonun.
Mesaj tarihi:
ayağına bastığı anda öyle kıvranmıyo adam. kafayı kaldırıp bakıyo hakeme sonra birden kıvranmaya başlıyor. evet 5 kez gösterdi pozisyonu, yanımdaki herkes sövmeye başladı ronaldoya. ilk vukuatı değil sonda olmaz zaten karakteri bu adamın.izlediğim en yetenekli futbolculardan biri olmasına rağmen bu yüzden sevmiyorum ya adamı.
Mesaj tarihi:
tellos said:
Ballack kadar şirin görünüp çirkef olan başka adam yoktur herhalde

Lugano'dan ötesini tanımam. hele ki ankaraspor maçında takım arkadaşına bağırırkenki şeytan suratını hakeme çevirince gülücüklerle donattıktan sonra ahahah
Mesaj tarihi:
ahah gözümde canlandırdım o anıda görmek istemezdim herhalde,
ballack yakışıklı adam ama abi o bakımdan lugano çingene kılıklı oraya buraya sümküren bi herif,içinde çirkeflik baya var yani. Gerçi bizim Emre'de(belezoğlu) da öledir,tatlı böle minik bi herif ama hakeme terorist yakalamış gibi iştahla gidiyo adam.
Mesaj tarihi:
sergen in almanlara attığı bir gol vardı milli maçta(koca göbeğiyle orta sahadan yardırıp attığı) , youtubeda videosunu bulabilen varsa link yollayabilir mi?
Mesaj tarihi:
GEd said:
sergen in almanlara attığı bir gol vardı milli maçta(koca göbeğiyle orta sahadan yardırıp attığı) , youtubeda videosunu bulabilen varsa link yollayabilir mi?

ne zaman attı be? hakan atmamış mıydı o golü
  • Yeni Oluştur...