Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Almanya 3 kişi ceza sahasında, Portekiz 6-7 kişi yine de baş edemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Baluu said: Almanya-İtalya final oynar. tekrarlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Off Portekiz'i nasıl öptüler ama lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 almanya türkiye hollanda ispanya istiyordum. hadi bakalım 1/4 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rıdvan ın dedigi gibi portekiz tamam iyi guzel de sisirilmis bi takımdı,kupaya gelirken oynadıgı grup maclarını izleyin,hatta izlemeyin skorlarına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fizban said: almanya türkiye hollanda ispanya istiyordum. hadi bakalım 1/4 =) Aynısını tahmin ediyordum zaten. Almanya aldı bu kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ronaldonunda nasıl sorumluluk aldıgını gördük ayagına top degmedi son 20-30 dk deco yönetti direk tkımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 portekiz futbol falan oynamıyo diyoduk zaten. cok kotu oldugumuz bi macta sayemizde şişirdi herkes. patladı sonunda her zamanki balon. takım halinde hücüm edip yine takım halinde savunma yapabilen tek takım almanya bu turnuvada. turnuva oncesi favorimdi, hala oyle. zaten fikstür avantajları da vardı final yolunda. gecmeleri gereken tek en buyuk engeli de erkenden gectiler. hırvatlar yendi gerci bu almanya'yı ama onların önce bizi geçmesi gerek hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu almanları görünce heralde hırvat maçına yeterince motive olmamışlar diyo insan yarı finalde tekrar karşılaşırlarsa hırvatlar için hoş olmayabilir ha biz gidersek yarı finale sistemsiz ve sistem manyağı 2 takımın karşılaşması baya ilginç olcaktır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 merak etmeyin adam gibi hakem olursa maçta bizde almanları eleyecek güce sahibiz hırvatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Nooldu portekize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hakem patlattı nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ohahahhahaaa adamlar pozisyon üretemedi be, uzaktan sık sık sık hepsi de boşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 naptı hakem? ballack ın golu diosanız o kdr itme her kornerde frikikte oluo abartmamak lazım başka bişi varsa bilmiorum görmedim duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o kadar itme dediğin hayvan gibi itti. aynı pozisyonu portekiz yaptığında faulü çalmayıda bildi. maçın uzatmaya gideceğini orda da portekizin alacağını tahmin ediyodum,ancak hakemi hesaba katmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hollanda isterse 20 -0 yensin gruplarda herkesi portekizde de 11 tane ronaldo olsun önemli değil.. almanya ve italya bu takımları elemek hakkaten göt ister tam bir ekoller çünkü kim ne kadar kaliteli olursa olsun bi şekilde yollarını buluyolar mecbur kalınca. önceden de söylemiştim hollanda ve italya yarı finalde eşleşirse bu sefer farklı olur. ispanya diyor bazıları ama italya karşısında zor çıkmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 italya'nın su futboluna karsı ispanya'nın işi nasıl zor oluyo yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kitlicek adamları var ortasahada. ispanyayı ortasahada kitlerse ispanya 5lik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 toni atar di mi 5 golü de ahaha. maçları izleyip de yorum yapın be kardeşim. gönlünüzden geçeni söylemeyin. italya belki ispanya'yı eler belli olmaz bu saatten sonra hiçbişey de, ispanya 5'lik olur nedir? orta sahayı kim kitlicek? pirlo yok, gattuso yok. italya'nın tek formda oyuncusu kalıyor geriyo o da buffon. torres ve villa'yı durdurabilirse belki geçer italya turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 maçları izledim. pirlo da gattuso da berbattı. son maçta iyiydi bitek. fransa maçında da gördük nabtığını. yerlerine perottayla de rossi veya aqulianiyle de rossi oynar. bunların 3 üde pirlo ve gattuso kadar topa basan adamlar. üstüne bi de ilerde top da yaparlar. hiç belli olmaz. 5 lik filan. son şampiyon yunanistan 0 çeker. en güvenilen takım fransa 4 yer. belli olmaz yani. ispanyanın defansının patlamaya hazır bomba olduğunu da düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ispanya'nın defansı patlamaya hazır olsa ne olur, italya'da patlatacak adam yok. ancak kale bos olacak da toni'ye vericeksin topu. yoksa boyle frikikten baraja carpıp kaleciyi yanıltan golleri falan umacaksın. ya da bi duran toptan kafa golu, karambol falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 nileppezdel said: Nooldu portekize :P gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 toggie said: italya'nın su futboluna karsı ispanya'nın işi nasıl zor oluyo yahu :) İtalya - Almanya final oynar kasma. İtalya ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ronaldo'nun kız gibi aglamasını bekliyodum, aglamadı. büyüdü mü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baluu said: toggie said: italya'nın su futboluna karsı ispanya'nın işi nasıl zor oluyo yahu :) İtalya - Almanya final oynar kasma. İtalya ezer. kasma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar