Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro2008 Çeyrek F.-Yarı F.-Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hollanda cok pis ezildi ya. zaten sevmiyordum iyi oldu kapak. o deilde bugun eve donerken metroda 3 tip muhabbet ediyordu. iste yok hollandayi yenebilecek takim yokmus turnuvada, yok kesin alicaklarmis kupayi falan fistik. cok kil olmustum bunnari soyleyen elemana, onada kapak olsun.
Mesaj tarihi:
rusyanın turnuvada ki maçlarını izlediydim.
cidden ispanyaya karşı 4 yediklerinde bile çok iyi top oynuyorlar göze hoş gelen futbolu tercih ediyolardı. o maçtan sonra sanki hep daha iyi oynayarak devam ettiler,yunanistan maçında daha iyi,isveç maçında daha da iyi. en son da hollanda maçı zaten.

istekli oynuyorlar adamlar.bu performanslarını sürdürürlerse kupayı almak için önlerinde tek engel yok.

bi de hiddink maçtan önce yılın vatan haini olmak istiyoru mtarzında bi açıklama yapmış yanlış duymadıysam, istediği oldu :D
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:
gerçi ispanya maçında arşavin varmıydı bilmiomda eleman resmen bütün yükü aldı takımın umarım patlamas.

2 maç cezalı olduğu için İspanya ve Yunanistan maçında yoktu. Olsaydı ne olurdu bilinmez...
Mesaj tarihi:
cemad said:
italya elerse bütün grup 1.leri elenmiş oluyor...

daha önceki turnuvalarda oldu mu hiç böyle birşey hatırlayan var mı?

Bakmak lazım turnuvanın tarihine aslında.
Mesaj tarihi:
ehahe şimdi tv de söylüyor. ilk 11 kurmakda bu kadar zorluk çeken bir takım yokmuş avrupa şampiyonaları tarihinde. her anlamda tarih yazıyoruz diyor adam.

bu arada ilk 11 kuramadık misal. adam yok yani. 8 de kaldık. ne olacak, hükmen yenik mi sayılacaz?
Mesaj tarihi:
Llama said:
nası maç keyiflimi izlemiyorumda
izlemeye deyermi

Ben de izlemiyorum da ilk devre boyunca foruma bir mesaj dahi atılmıyorsa iyi maç değildir. Dün Rusya-Hollanda maçı güncel başlıkları .iç etti. :D
  • Yeni Oluştur...