Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hollanda cok pis ezildi ya. zaten sevmiyordum iyi oldu kapak. o deilde bugun eve donerken metroda 3 tip muhabbet ediyordu. iste yok hollandayi yenebilecek takim yokmus turnuvada, yok kesin alicaklarmis kupayi falan fistik. cok kil olmustum bunnari soyleyen elemana, onada kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende öyle düşünüyordum acıkcası ve rusların hiç eleyeceğini düşünmüyordum şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 rusyanın turnuvada ki maçlarını izlediydim. cidden ispanyaya karşı 4 yediklerinde bile çok iyi top oynuyorlar göze hoş gelen futbolu tercih ediyolardı. o maçtan sonra sanki hep daha iyi oynayarak devam ettiler,yunanistan maçında daha iyi,isveç maçında daha da iyi. en son da hollanda maçı zaten. istekli oynuyorlar adamlar.bu performanslarını sürdürürlerse kupayı almak için önlerinde tek engel yok. bi de hiddink maçtan önce yılın vatan haini olmak istiyoru mtarzında bi açıklama yapmış yanlış duymadıysam, istediği oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 TEK ENGEL 11 TÜRK CESUR YÜREK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hiddink kenarda rusya attıkça ne biçim sevindi.. biz de fatih terim gitse mesela italyaya bizi yenseler sevinse fatih terim direk vatan haini damgası. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sleepingdeath said: gerçi ispanya maçında arşavin varmıydı bilmiomda eleman resmen bütün yükü aldı takımın umarım patlamas. 2 maç cezalı olduğu için İspanya ve Yunanistan maçında yoktu. Olsaydı ne olurdu bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 italya çakacak. aha yazıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 italya elerse bütün grup 1.leri elenmiş oluyor... daha önceki turnuvalarda oldu mu hiç böyle birşey hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 cemad said: italya elerse bütün grup 1.leri elenmiş oluyor... daha önceki turnuvalarda oldu mu hiç böyle birşey hatırlayan var mı? Bakmak lazım turnuvanın tarihine aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 92 de olmuş öyle bir olay. ancak iki grup varmış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ehahe şimdi tv de söylüyor. ilk 11 kurmakda bu kadar zorluk çeken bir takım yokmuş avrupa şampiyonaları tarihinde. her anlamda tarih yazıyoruz diyor adam. bu arada ilk 11 kuramadık misal. adam yok yani. 8 de kaldık. ne olacak, hükmen yenik mi sayılacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 7 kişi çıkarsın sahaya 6ya düşersen hükmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 :D gökhan zan sakatlanıyor falan, Tolga oyuncu olarak oyuna giriyormuş. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 en az 7 kişi ile cıkabiliyorsun sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 en az 7 kişi ile çıkabilion ama kırmızı kart yersen ayvayı yiyon 6kişiye düşünce gülüyor herkes rezil oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İtalya İspanya başladı hadi bakalım. İtalya yener diorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 rezilligi mi kalmıs onun, 7 kişi sahadaysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 rusya 2 sinide yener bunların gbime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 heh ilk yarı sonucu 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nası maç keyiflimi izlemiyorumda izlemeye deyermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sıkıcı genelde top ortalarda geziyor, çok pozisyon yok. Ama 1 gol olursa heyecanlanır diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Llama said: nası maç keyiflimi izlemiyorumda izlemeye deyermi Ben de izlemiyorum da ilk devre boyunca foruma bir mesaj dahi atılmıyorsa iyi maç değildir. Dün Rusya-Hollanda maçı güncel başlıkları .iç etti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ispanya atıcak gibi. zevksiz maçtı son 10-15 dakkada ispanya biraz daha yoğun atak yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Viva España! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ispanya kazansın istiyorum. ama esitsizlik ne kadar uzun surerse italya'nın sansı da o kadar artıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar