sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 taçtan ofsayt olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yalnız van der sar'a üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bacak arasından yemiş van der saar kardeşimiz.. Yazık oldu hollanda'ya.. italya'ya fransa'ya çakan hollanda böyle mi gidecekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hollanda alır gbi geliodu ama bu rusya yaman çıktı helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yazık abi demek ki neymiş as kadroyu dinlendirmek akıllı bi hareket değilmiş, portekiz de döküldü hollanda da. portakalların suyunu çıkardı rusya. herkes biz mi ulan son dakkada maçı çevirip alsın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben bildim kupayı bana verin. toggie said: hollanda'nın hakkından gelirse rusya gelir. toggie said: hollanda'ya karsı kazanmanın tek yolu onları kendi silahlarıyle vurmak olabilir bence, yani hucumu dusunen ve iyi hucum eden bir takım ancak hollanda'yı zorlayabilir. defans yaparak hollanda'nın karsısında kimse duramaz su turnuvada. rusya'dan bi süpriz bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 b grubunda hırvatistan 9 puan, c grubunda hollanda 9 puan.. ikisinin de sonu hüzün.. ayrıca 3 maçda da grup 2.leri kazandı. yarın italya kazanırsa bütün grup liderleri gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 buz gibi portakal suyu içilir bu maçın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yarın italya kazanmasın. bizim dışımızda hep güzel futbol oynayanlar kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 2 dk uzatma. biz olsa banko 3-3 tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 auhauuha.. Musakka 4. Hakem mi lan ben mi yanlış gördüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: ARŞAVİNİ FENERE İSTİYORUM. +1 yarın gazetelerde başlıklar " fener zenit e 15m + kezman önerdi!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hollanda hiç ilk golü yemedi bu turnuvada ondan salak oldular:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hollandanın yerinde biz olsak 4 tane attıydık şimdiiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yanlız bu arshavin her takımda oynar. efsane adam 5-10 maçını seyrettim. her sene kendini geliştiriyor. üstün rus teknolojisi. oha ilker yasin moda geçtim, postu bitireyim burda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 tebrikler rusya...! hollanda gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 of of of rusya yarı finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 2pacAmaruShakur said: hollandanın yerinde biz olsak 4 tane attıydık şimdiiye aga işte biz gol yeyince bi acayip oluyoruz, hulka dönüşüyor bütün takım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bitti helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 great russia : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 helal olsun Rusyaya. Hakkaten cok iyilerdi Arshavin de mukemmel bi adammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu rusya finalde almanyayı yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: rusya çakacak. aha yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 finale bz ckarsak rusyayı yeneriz lan..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rusya - Türkiye finali yakışır be. hatta rus dostlarımızla kol kola izleriz maçı, akdeniz sahillerinde. kaybeden teselli edilir fln. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar