Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BursaRay

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Bursaray , bursalıların bilceği gibi tramvay ve metro hibriti bir ulaşım aracı. Hem tünelden geçer hem cadde üstünde gidebilir.

Bursaray evet güzel oldu , durakları çoğaltılıyor bursaya hoş bir hizmet. Kullanılan vagonlar siemens'e ait , en azından orasında burasında yazdığından bunu anlayabiliyorum.

Peki arkadaşım bu aracın kliması yok mu ? ya da normal havalandırması ? . Yazın bu araca binenler ne derece bunaltıcı ve aman durağa geleyim kendimi dışarı atayim dedirttirici olduğunu bilirler.

Vagonların üzerinde bana havalandırma düzenekleri gibi görünen bazı aparatlar var. Fakat ben kış aylarında koltuk altlarından sıcak hava üfüren aparatlar haricinde hiçbir zaman ne normal havalandırma yapıldığını ne de klimavari birşey çalıştığını görmedim. (yer altında hızlı giden bir araçta havalandırma için cam açılması nasıl bir mantıktır ayrıyetten)

Bu araçlarda klima olup ta elektrik yer aman çalıştırmayın diye böyle bir uygulama sözkonusu ise , sorumlulara burdan bi tebrik. Eğer hadi kliması yok geçtim normal bir havalandırması bile yok ise bu yüzden de bir tebrik. Onun dışında ne havalandırması ne kliması olmayan bir aracı ne diye alırsınız ? gene tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

nerdeyse ortaokuldan beri kazıyorlar yeni bitti. eh bir 10 sene oldu herhal? heykele gelememiş olmaları da ciddi can sıkıcı. bi füniküler falan yaparlar belki ileriki yıllarda yerin dibinden giden.

ben klima var diye hatırlıyorum sanki. ya da klima olmasaydı önceden farkederdim gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

hızı fena değil ya bursa şartları için. 25 dakkada varıyorsun işte bir uçtan bi uca.

yalnız acemlerin orda bide şehreküstüne çıkarken iğrenç cıyaklıyor. ya dönüş çok keskin, ya da raylara yerle accık bir açı mı vermemişler, ya da tünel mi izin vermemiş o açıya anlamadım. var bi gariplik.

insanı sinir ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...