Horizon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bursaray , bursalıların bilceği gibi tramvay ve metro hibriti bir ulaşım aracı. Hem tünelden geçer hem cadde üstünde gidebilir. Bursaray evet güzel oldu , durakları çoğaltılıyor bursaya hoş bir hizmet. Kullanılan vagonlar siemens'e ait , en azından orasında burasında yazdığından bunu anlayabiliyorum. Peki arkadaşım bu aracın kliması yok mu ? ya da normal havalandırması ? . Yazın bu araca binenler ne derece bunaltıcı ve aman durağa geleyim kendimi dışarı atayim dedirttirici olduğunu bilirler. Vagonların üzerinde bana havalandırma düzenekleri gibi görünen bazı aparatlar var. Fakat ben kış aylarında koltuk altlarından sıcak hava üfüren aparatlar haricinde hiçbir zaman ne normal havalandırma yapıldığını ne de klimavari birşey çalıştığını görmedim. (yer altında hızlı giden bir araçta havalandırma için cam açılması nasıl bir mantıktır ayrıyetten) Bu araçlarda klima olup ta elektrik yer aman çalıştırmayın diye böyle bir uygulama sözkonusu ise , sorumlulara burdan bi tebrik. Eğer hadi kliması yok geçtim normal bir havalandırması bile yok ise bu yüzden de bir tebrik. Onun dışında ne havalandırması ne kliması olmayan bir aracı ne diye alırsınız ? gene tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Şartnama isterse klimalısını veririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Absolut Siemens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sabah sabah başlı blueray diye okudum diyorum bu nasil blueray :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aga bunları bir de oradaki adamlarla konussan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nerdeyse ortaokuldan beri kazıyorlar yeni bitti. eh bir 10 sene oldu herhal? heykele gelememiş olmaları da ciddi can sıkıcı. bi füniküler falan yaparlar belki ileriki yıllarda yerin dibinden giden. ben klima var diye hatırlıyorum sanki. ya da klima olmasaydı önceden farkederdim gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Rahan said: ben klima var diye hatırlıyorum sanki. ya da klima olmasaydı önceden farkederdim gibin. yok maalesef. insanı çok daraltıyor gerçekten. bir iş yapıyorsunuz, düzgün yapın be madem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 birde çok yavaş gidiyo sanki tın tın :D:D bazen işkence geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hızı fena değil ya bursa şartları için. 25 dakkada varıyorsun işte bir uçtan bi uca. yalnız acemlerin orda bide şehreküstüne çıkarken iğrenç cıyaklıyor. ya dönüş çok keskin, ya da raylara yerle accık bir açı mı vermemişler, ya da tünel mi izin vermemiş o açıya anlamadım. var bi gariplik. insanı sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yok hakatten hız iyi , klima cidden yok. Onun dışında rahanın dediği gibi o cıyaklama cidden bi süre sonra çok gıcık ediyor. Normal birşey değil okadar sürtünmesi. Var bir hata kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Fomara tünelinin kaızlış efsaneydi. Aylarca kapattılar caddeyi, kazdılar, bitirdler. Sonra yangın çıkışı koymadıklarını farkettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hizli klimasiz kalabalik insanlarin kolu koluma degiyor terli vicik vicik kullanmiyorum emcbur kalmazsam. alternatiflerim vardir herzaman dolmus ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 geçenlerde binmek durumunda kaldım, 10 dakkada eridim bittim, zor attım kendimi dışarı, klima şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aynı sorun EsTramda da var. sonradan öğrendik ki. bizim aldığımız tramwaylar Kanadalıların aldıklarıyla aynıymış. alternatif de yokki, kaldırdılar her taraftaki otobüsleri, dolmuşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bursagay okudum,bişi hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mobi said: Bursagay okudum,bişi hissetmedim hissettiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Trafiği baya rahatlattı fakat kullanmıyorum genelde. Belediye otobüsünden iyidir yine de. Sadece sabah ve akşam işe giderken kullanılmalı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İş çıkış saatlerinde en uygun seçenek bence, Bursa trafiği bitmicek gibi geliyor 5.30'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 okula, işe giderken iyi sonuçta :) trafiğe takılıp geç kalma hedesi falan olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aslında çok şey yazılır bursaray gittiği hatlarda gece 1 den sonra belediye ulaşımı yok.. bırakın kilima olayını küçükçük pencerelerle bizi çok sıkıyorlar yazık biz bursalı vatantaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sırf serinlemek için Kabataş'tan tramvaya biniyoruz biz İstanbullular olarak :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar