Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ben bu bölüme girmeyi düşünüyorum nedir nasıldır bilen varmı?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Geleceğin meslekleri topicinde bahsetmiştiarkadaşlar. Robot yapıyon işte. Fena diil. Para kazandırabilicek bişii.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Terminatoru yapıcan gibi birşey.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 terminator 5 e yetişirsin :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ana adama soracaklar mesleğin ne diye abi ben robotçuyum diyecek..[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ee yani elektrik muhendisisn yaptıklarını yapamazmıyım?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Robot yaparım manyak olur aboow[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ahah :) ben iki yıl mekatronik okuduktan sonra bilgisayara gectim.. illa ki robot yapcaksınız die bir şart yok.. birkaç alt bölümü var diyebiliriz.. system controller, designer, robotics falan filan.. elektrik mühendisinin yapabilceklerini yapabilme olayına gelirsek, bu size baglı..siz karar veriosunuz yani tam olarak ne olacagınıza, ona göre de dersler alıosunuz.. ama mekatronikte system controlling olayı her zaman biraz daha öndedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ayrıca aşagı yukrı neyin nesidir die www.sabanciuniv.edu ögrenim->lisans->diploma programları->Mekatronik Müh lisans->ders katolugundan da meka dersleri hakkında bilgi alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ben Elektrik muhendisi olmak istiorum ama bu makineyide kapsıyo hepsi içinde ama robot diyosunuz ben robotu ne yapayım[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bizim okuldaki hocalardan birisinin dediği cümleyi aynen aktarıyorum: "Biz 4 yılda adam akıllı makine mühendisi zor yetiştiriyoruz, 4 sene hem mekanik, hem elektronik hemde bilgisayar konusunda eğitim için yetmez" Çoğu yerlerde mekatronik lisans üstü programıdır zaten. Bence yabancı üniversitelerin sitelerine bak ne ders okutuluyor diye, ona göre kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hoca şöle ki zaten onların hepsini tamamen almıyorsun. ancak mekatronik zor bi bölümdür yani, benim gibi anfiye yolunuz zor düşüyor ise zaten tam bir işkence haline gelir :) ancak o kadar şey ögretilemez die de bişi yok. elektronik yok yalnız..hatta elektrik bile normalde az..siz gidip derslerini alırsanız gerçi hepsinden yeterince var :) bilgisayar dersi ise bikaç tane zaten.. AI ile ilgili bi tane olması lazım, robotics sececekler icin o öenmli.. bir de temel programlama ve advanced var o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Üniversitede son sene seçmeli olarak almıştım "Robotics" dersini. Diğer konular neyse de kontrol sistemi tasarlamak. Hah işte orada zurna zırt diyor. Ha birde zor olmasada gripper ve arm position bulmak için çıkarılan matriksler evlere şenlikti.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu bölüm hangi üniversitelerde ve hangi puanlar ile var bilen varsa yazabilir mi?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yakın bir arkadaşım mekatronikte. Hocasıyla arasında şöyle bir replik geçiyor; - Hocam şimdi biz mezun olucaz seneye, napıcaz? Mekatronik okuduk nolucak? - Hiçbir fikrim yok oğlum, beraber görücez. :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi böyle diyosunuz beni endişelendiriyosunuz birileri mekatronik geleceğin mesleği mezunlaır havada kapılacak diyo kimileri gelecek yok sürünecekler diyo[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 muhaha qui dermi oyle sey zuhaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şu anda sanırım sadece kocaeli ve sabacı üni de var mekatronik. başka ünide varsa da ben bilmiyorum.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bende sadece o ikisini duydum kocaeli bayağı düşük bi puan da(340 larda) ama sabancıdan haberim yok Puanını nereden öğrenebilirim?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben bişey demiorum abi, mekatronik bölümünün hocası diyor bunu. Kim havada kapılacak dedi bilmiyorum ama mekatornikte okuyan arkadaşımın söylediği şey verilen eğitim direk karşılığı yok. Dolayısıyla mezunlar ya makina alanında, elektrik alanında, yada mekanik alanında bişeyler yapıyorlar. Mekatronik alanı olmadığı için direk mesleğini icra eden yok.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ewet, sanırım ben de mekatronik seçicem ve seçme nedenim endüstriyel otomasyon ağırlıklı okumak istemem. Gelecek sene bazı alan dersleri seçebilicem ve sabancının yanlış bilmiyosam japonya'dan mekatronik dalında ödülü var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Doğru aslınd mekatronik ten çıkıp robot mu yapacan ister istemez bildiklerini kendien saklıyosun[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yaaa abi bana bitane MECHA yaparsiniz di mi ???? noolur bak valla billa şehir içinde hız sınırını aşmiacam o mecha ile sadece 2 ayakli outlaw olsa bile olur yeterki mecha olsun :) *! şaşkın şaşkın mecha bölümü MÜ OLURMUŞ mış diye DÜŞÜNÜR *[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 mekatronik okumayiniz arkadaslar bence, gidin adam gibi, ya elektrik ya da makine muhendisi olun, son sinifta kontrol opsiyonunu secin, daha sonra da lisans ustunuzu mekatronik uzerine yaparsiniz. bunu soylememin sebepleri: 1) mekatronigin is alalari sinirli, daha baska bir muhendislik formatina da sahip olursaniz is seciminde de kendinizi sinirlamamis olursunuz 2) akademik (teknolojik) arastirma yapmayi dusunmuyorsaniz olacaginiz yet kontrol muhendisiyle aynidir 3) bu sart turkiye icin gecerli, herhangi sirkete basvurursaniz cogundan alacaginiz cevap o ne ki olacaktir, henuz cok bilinmeyen bi muhendislik kolu oldugu icin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yapmayın be robot mobot sonra istila etçekler öldürcekler bizi o olcak[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar