ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Selamlar, Bu sanırım toplu bağlantı problemlerinden farklı 1 olay, çünkü 1 haftadır her gün yaşıyorum bu problemi. Şöyle ki: Msn'e bağlanmam ya çok çok uzun zaman alıyor ve bağlanamıyorum, ya da anında bağlanıyor çevrımdışı göster modunda (bunu ben seçtim tabi), o anda online olan insanların "bir kısmını" görebiliyorum. Çevrımdışından online olmaya çalışırsam ya da birisine mesaj göndermeye çalışırsam bağlantım 30 saniye sonra kopuyor. Mesaj gönderince bir hata vermiyor ama durum değiştirmeye kalkınca, bağlantı kopmadan önce "Durumunuz değiştirilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." diye hata veriyor. Mesela şu an itibariyle yaklaşık 5 dakkadır bağlanmaya çalışıyor msn. Bilgisi, yardımı olabilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 2 gündür bağlanıyor ekranını geçemiyorum, yardım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kapatıp aç format at standart bilgisayarcı cevapları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 slickers said: kapatıp aç format at standart bilgisayarcı cevapları :) standart kendini teknik servis sanan eleman cevapları cidden. abi format atcaz buna virüslenmiş bu. 40ytl ücret peşin alıoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bende de SP1 var (SP2'li win cd'mi kaybetmişim :'( ) messenger kurdum taze ama bağlanamıyorum. Servis kullanılamıyor diyor, connecting ekranına bile gelmiyor. Tüm sürümlerle aynı problemi yaşıyorum. Var mı bir çaresi yoksa oturup ağlamalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Banada arada bir oluyor said: X:Documents and SettingsKullanıcı adıLocal SettingsApplication DataMicrosoftMessenger X:Documents and SettingsKullanıcı adıLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts Klasör içeriklerini temizleyince düzeliyor. (Msn live) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Local settings diye bir klasör olmaması çok acı bir şey olur değil mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Görebilmek için gizli dosyaları açman gerekir önce. Nasıl Herhangi bir klasör menüsünden araçlar/klasör seçeneklerine tıklayıp gelen dialogdan görünüm tabına geçip Gizli dosya ve klasörler kısmından Gizli dosya ve klasörleri göstere tıklaıp tmm diyip çıkıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ad3m said: Banada arada bir oluyor said: X:Documents and SettingsKullanıcı adıLocal SettingsApplication DataMicrosoftMessenger X:Documents and SettingsKullanıcı adıLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts Klasör içeriklerini temizleyince düzeliyor. (Msn live) temizledim ama connecting ekranını geçemedi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ben deadwall için yazmıştım çözümü. Edit : Senin modem ayarlarından yada genel bir bağlantı problemi olabilir döncem bi sn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Messenger, i kaldır. Bilgisayarını temizle (köpükleme, disk temizleme yi çalıştır). Yeni Bir kullanıcı olarak oturum aç. Messengeri yükle. formattan ve ayar yapmaktan kolay bir çözüm olur. (bilmeyen için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar