nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kazanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 trilojilerden bi film ise hangisi olduğu önemli mi peki? yani sw:ep4 ten bi sahneye, star wars desek oluyo mu yoksa 4'ü belirtmeli miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 belirteceksiniz tabii ki, police academy dersin 6 film birden sayılır öyle olmazsa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tüh. vallahi godfather 1 ve 2 yazcaktım ilk başta. bu mesajı okuduktan sonra yazdım 2'yi. böle yazık oldu ne bilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 4. filmi boşa kasmayın adamın karakterinin ismi yazıyor monitörde, andrew brandt. (:P) mesh kusura bakma valla çok pis önüne geçmişim, ben bile üzüldüm. :P 3. diziyi de kingpin bilmiş sanırım chuck ile, hatırlıyorum o bölümü. adamı x-bow ile vuruyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 level sistemli bizim yarısma zorlasıcak gittikce boyle engebeli bi grafik cizicek son günlere dogru rekor zor filmlerden koyucam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Valla en puşt duygularımla sizin için 1-2 tane "yok artık ali sami"lik film SS'i koydum.Mutlak bilen biri çıkacaktır fakat,olsun koydum işte.Yazlıktayken bunu hatırlayıp kendi kendime güleceğim,hayır hasta değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi ben en büyük sıkışı otomatik portakal diyeni seçtim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 mümkün tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 son ss doğru tahmin edilmiş. big fish direk. favori filmlerimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dizide patladınız bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 go go more SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 8. filmin ss'indeki kadında ne muşmula suratlı bişeymiş. baktikça sinirim bozuluyor :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 56k ile yazlıktan tüm başlığı okudumda,çok sinir kaptım. Zegna,sana yolladığım üniformalı arkadaşı çaksana puştluk namına ya da ablamı da koyabilirsin, off canım sıkılıyor,56k sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 e kaç gün daha devam edecek peki yarışma? bir de iki ayrı başlıkta bilinen cevaplar üstüste eklenecek mi sayılırken? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yazlık bölgelerin boktan internet kafelerinde hesabımı açmak istemediğimden kendi laptopumla 56k ile arada bakacağım bölüme,elimden geldiğince devam ettirmeye de çalışırım yarışmayı ben, Sayımı da öyle yaparız büyük ihtimal,elimde hiç dizi ss'leri yok onu penth halletse iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar