Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 LAN Party'de göremediklerimi de göreyim diye açıyorum bu konuyu, siz kendinizi biliyorsunuz. (LAN Party'de gördüklerim gelmesin demek değil tabii bu) Tek tek msn+öm+tel kasmamak için açıyorum konuyu, burada tartışın da buluşalım bi akşam, yalnız yakın bir gün olsun, her an yolcu olabilirim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Cuma maçı seyredelim birlikte bir yerde yemek falan yiyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 +rep, güzel fikir. Maçın saati de, gün içindeki planları etkilemeyecek kadar geç olduğundan gayet olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gün içinde planınız mı var sanki? zuhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Olm Özcan, dela "Hatunla sinema" diyebildiyse gün içi planı olarak, ben eminim herkes birşey uydurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Biz şimdi çıkıyoruz ilkeye veda partisi. Taksim, arayın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yaptınız mı bir şeyler yapacak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar