SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben cahiliyet dönemimde (o ne lan sdf) konudışında bi muhabbet vardı, 20 cm lik burun kılı hikayesi vardır bilirsiniz belki, neyse, adamın biri "20 cm lik kıl beyne gider" dedi, dayanamadım, "20 cm lik ... mideye gitmiyorsa o beyne gitmez" gibi bişey dedim, konu dışından uzaklaştırıldım. Yörüngedışı allah vermesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Gkgokhan said: Polyannayı düşün.Bi daha düşün.Ne tür olumsuzluklara rağmen yaşama heyecanı var.Sonra onu düşünürek tuvalete gir. Elini hazırla ve onu düşünerek başla. ağır tahrik var. Yörünge dışı olmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben de hiç gitmedim, hatta açtığım herhangi bir konu kilitlenmedi bile. Henüz kimseyle tartışmadım da pırıl pak bir kullanıcıyım. Ne mutlu... *Buraya defter kenarı süslemeleri* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 deadwoll said: Ben de hiç gitmedim, hatta açtığım herhangi bir konu kilitlenmedi bile. Henüz kimseyle tartışmadım da pırıl pak bir kullanıcıyım. Ne mutlu... *Buraya defter kenarı süslemeleri* anneme küfür etti banlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yakışır şaka bir nevi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Topic daha bi hoş gözüktü gözüme niye acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Saeros said: ben hiç ban yemedim ya sınıfta da hiç konuşmazdım zaten kanaat notuyla beş beş beş olurdu hep notlarım üniversiteye de kanaat notu getirsinler hatta onur kolu falan olsun onur kolu da seçilmiştim evet sınıf başkanı bile olmuştum ortaokulda vay anasını ya keşke zirvede bıraksaymışım Çok tatlısın ama espirilerimi çalıyosun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 iki sene adamın espirisini kullandık gıkı cıkmadı olsun kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bişey yapamaz ya. Sen diyince bi an çok korktum Sonra geçti. KEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu başlıgı açan niye yörünge dışı? başlıgı açtıgı için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yörüngeye oturmak nası bi his acaba :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ufkunu açıyor, özgürleşiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 başlığı açan muradına erişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar