Peter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 acaba ben de gidermiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gitmessin demek isterdim ama. kendi ßan sebebimi hala bilmediğim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gitmeyen var mı ki bea. siyasetten gitmiştim ben bi sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben bile gittim bi kere:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben gitmedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 öeh lexius bile dedin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim eski acc uçtuydu bu yenisi =D kardeşimin çükünün resmini koyduydum dsfhdsfgdfsh küçüktük işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Lexius said: ben bile gittim bi kere:D bu cümleyi ben kurmak istiyordum. sdlkg evet ben bile gittim bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Lexius said: ben bile gittim bi kere:D piramit yaptıydınız demi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben piramitten gitmiştim de lex i bilemem sdkgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bizim gidişimiz ekşide bilem var nan! piramitle gidicek kadar düşmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 olm işi bilmiyonuz. madem piramit yaptın, en üstte türk bayrağı açacaktın, böyle 19 mayıs gibi. HAH HA HA HA HA, HUHA! diye kenan doğuludan onuncu yıl marşı vericektik alttan. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gitmedim/gitmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 küçüktüm o zamanlar sene 2005 falan. sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 lex sendikacı :D ben gitmedim de, çok dışlandım bölümlerden.. ühüü.. kişisel yok baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 piramit güzeldi, benim de mesajım vardı fakat uçacak arkadaşlar için uğurlama içerikliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sendika ayrı hacu biz dpö cüyüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 simdiki adminler esnek davraniyor peh kedinin zamaninda sabanci bile ip ban yemisti penth yuzunden lol ayrica o zamanlar admin bile banliyorduk hayvanliklari yuzunden iki tane okuz admini yollamistim mesela icip icip dalmislardi foruma kedi ve dark hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bir gün herkez sınılarını aşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bi topak ımı komple sılmıslerdı ama ban yemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben hiç ban yemedim ya sınıfta da hiç konuşmazdım zaten kanaat notuyla beş beş beş olurdu hep notlarım üniversiteye de kanaat notu getirsinler hatta onur kolu falan olsun onur kolu da seçilmiştim evet sınıf başkanı bile olmuştum ortaokulda vay anasını ya keşke zirvede bıraksaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ben hiç gitmedim valla daha 3 senedir burdayım gerçi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hiç tarzım değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben de gitmiştim. futbol bölümüne girmiyorum o yüzden ne fanatik adammışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar