Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 beyler çok rahat erişebildiğim bi telefon'a kaydetme cihazı takmak istiyorum ve bunu ucuz yollu yapmak istiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. nette komik uçuk rakamlar dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 suç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kıskanclık mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 fede said: suç bu. kendi telefon'umu dinlemekmi suç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahizeyi kaldır kullağına daya aklında kalanları not et. eğerki izinsiz dinliyceksen yasalara aykırı dolayısıyla paticikte konuşmayada aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 senın telefonun olup olmamaıs değil kimin kullnıp kullanmadığı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 çok rahat erişebildiğin bi telefon > kendi telefonun. o kümenin içinde ne olduğunu ben bilemem. mesela sevgilinin telefonu dinlesen öyle, suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: senın telefonun olup olmamaıs değil kimin kullnıp kullanmadığı önemli. kendi telefonu dinlemesi suç olmaz bence ama yasalar ne diyor bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 her türlü suç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abicim kayıtlar belki mahkemede kullanılacak delil olarak. kimsenin özel hayatını dinleyip dedikodu yapacak deiliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abi olayı net anlatmazsan çok feci spekülasyona gider bu topik söyliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 başta fakeaccount ile girseydim keşke o zmn anlatabilirdim. olayın kişisel yönü olduğu için söyleyemiyorum malesef. bu kadar dert edeceğinizi bilseydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Abi sende tam bu günlerde çıkıp "Nasıl telefon dinlenir?" diye topic açarsan insanlar kıllanır, yani bi tarafa girme durumları da var; suça yardım,teşvik...vs. edit: Bu arada gizli(savcılıktan izin alınmamış) dinlemeleri mahkemede delil olarak sunamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 anlat anlat cekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abi olayı anlamadım ben. suç olan bi şeyi mahkemeye delil diye mi götürcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 adam ajancılık oynayacakmış işte bir el atın yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 mahkemede delil olarak kullnılasının hiç bir önemi yok. baskasının konusmasını ondan gizli ve izinsiz dinlemek yasalara aykırı. mahmekede delil olarak kullnılacak bir mevzu varsa polise ihbar edersin onlar gereki yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Reb1rth said: adam ajancılık oynayacakmış işte bir el atın yav :) harbi he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 suc olan şeyleri paticikte tartışmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: mahkemede delil olarak kullnılasının hiç bir önemi yok. baskasının konusmasını ondan gizli ve izinsiz dinlemek yasalara aykırı. mahmekede delil olarak kullnılacak bir mevzu varsa polise ihbar edersin onlar gereki yapar. iyide dinlemeden nasıl anlıcaz gerekli bi durum olup olmadığını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Savcılığa başvuracaksın, polise değil. Onlar gerekli görürlerse dinlemeyi başlatacaklar, eğer bişi olursa ahanda oldu diyecekler ve dava açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: suc olan şeyleri paticikte tartışmak yasak ya tamam daalın. birden hepiniz sütten çıkmış ak kaşıka döndünüz.. sanki her yasaya harfiyen uyan koyunlarsınız. şurda bi işimiz düştü yardım etmeyecekseniz etmezsiniz abi ne yasak masak lo lo yapıosunuz. sanki çok yasak dinler adamlarsınız.. yok bişi demedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Joker said: abicim kayıtlar belki mahkemede kullanılacak delil olarak. kimsenin özel hayatını dinleyip dedikodu yapacak deiliz.. Onları delil olarak kullanamazsın zaten. Gizli kamera ya da kayıtlar delil teşkil etmiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahaha adama bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Joker said: ya tamam daalın. birden hepiniz sütten çıkmış ak kaşıka döndünüz.. sanki her yasaya harfiyen uyan koyunlarsınız. şurda bi işimiz düştü yardım etmeyecekseniz etmezsiniz abi ne yasak masak lo lo yapıosunuz. sanki çok yasak dinler adamlarsınız.. yok bişi demedim.. Burada tanımadığın insanlar hakkında böyle komik yorumlar yapma lütfen. Kimin ne olduğunu bilmiyorsun. Hayatında görmediğin yaşamını ve prensiplerini bilmediğin insanlara en ufak bir fikir zerresine sahip olmadan "sanki çok yasak dinler adamlarsınız" demek kurallara uymadığını söylemek gülünç ve aptalca. Ha, zaten şu dinleme işinin "mahkemeye delil" olarak yapıldığını da sanmıyorum, çok daha küçük kız arkadaş olayı ya da ailevi ufak bir şeydir tahminen, sadece haklı gösterme amaçlı böyleyken böyle diye sıkış gelmiştir. Ama öyle ya da değil bizi ilgilendirmez zaten. Suçtur, burada sana bilgi veren de suç ortağı olur. Adam senin büyük bir bilinçsizlikle iddia ettiğin gibi "yasak takmasayan" biri olsa bile senin için niye ortalık yerde riske girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar