Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon dinleme

Joker

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
mahkemede delil olarak kullnılasının hiç bir önemi yok. baskasının konusmasını ondan gizli ve izinsiz dinlemek yasalara aykırı.

mahmekede delil olarak kullnılacak bir mevzu varsa polise ihbar edersin onlar gereki yapar.

iyide dinlemeden nasıl anlıcaz gerekli bi durum olup olmadığını ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
suc olan şeyleri paticikte tartışmak yasak

ya tamam daalın. birden hepiniz sütten çıkmış ak kaşıka döndünüz.. sanki her yasaya harfiyen uyan koyunlarsınız. şurda bi işimiz düştü yardım etmeyecekseniz etmezsiniz abi ne yasak masak lo lo yapıosunuz. sanki çok yasak dinler adamlarsınız.. yok bişi demedim..
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

ya tamam daalın. birden hepiniz sütten çıkmış ak kaşıka döndünüz.. sanki her yasaya harfiyen uyan koyunlarsınız. şurda bi işimiz düştü yardım etmeyecekseniz etmezsiniz abi ne yasak masak lo lo yapıosunuz. sanki çok yasak dinler adamlarsınız.. yok bişi demedim..

Burada tanımadığın insanlar hakkında böyle komik yorumlar yapma lütfen. Kimin ne olduğunu bilmiyorsun. Hayatında görmediğin yaşamını ve prensiplerini bilmediğin insanlara en ufak bir fikir zerresine sahip olmadan "sanki çok yasak dinler adamlarsınız" demek kurallara uymadığını söylemek gülünç ve aptalca.

Ha, zaten şu dinleme işinin "mahkemeye delil" olarak yapıldığını da sanmıyorum, çok daha küçük kız arkadaş olayı ya da ailevi ufak bir şeydir tahminen, sadece haklı gösterme amaçlı böyleyken böyle diye sıkış gelmiştir. Ama öyle ya da değil bizi ilgilendirmez zaten. Suçtur, burada sana bilgi veren de suç ortağı olur. Adam senin büyük bir bilinçsizlikle iddia ettiğin gibi "yasak takmasayan" biri olsa bile senin için niye ortalık yerde riske girsin?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...