dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 O kadar para verebiliyorsan direk http://mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2638&gid=812 derim . edit: jazz blues icin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Direk hollow alma bence. Semi-hollow tonal olarak daha fazla nicelik taşır. Ama ben sadece blues çalarım diyorsan bende Gretsch'e katılırım. Ama arada sırada rock falan da çalarım diyorsan ESP'ye ya da Epiphone'a yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Utterable said: arkadaslar, yaklasik 4 yildir klasik gitar dersi aliyorum. simdi de bir elektro gitar edinmeye karar verdim. calmak istedigim tarzlar, jazz ve blues. bu baglamda tavsiye edebileceginiz gitar markasi ve modeli neler olabilir. tercihen ne cok dusuk bir model/fiyat, ne de cok yuksek bir model/fiyat istiyorum. baslangic icin alicagim bu gitar hakkinda tavsiyeleriniz neler olabilir ? tesekkurler =] ps. az sonra cikip alicam, o yuzden biraz acelem var =] Utter ım jazz/blues çalıcaksan biraz parayı gözden çıkarıp en azından standart model bir american stratocaster alacaksın. Ötesi yok çünkü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya keske biraz daha bekleyip ciksaydim evden. simdi yorumlarinizi gorunce icime kurt dustu =] bunu aldim(farkli bir rengini-bu cok igrenc hehe-), adam seni bir sure goturur memnun kalirsin dedi. tonu falan hosuma gitti. fiyati da uygun geldi, aldim =] cok kotu bi secim yapmamisimdir umarim. 3-4 ay sonra bu bahsettiklerinizden birini alicam zaten iyice gelistirmek icin. tekrar tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cort Katana iyi gitardır ama biraz dolandırılmışsın. Gidip geri ver hemen. Bu epey bir sert metal gitarı. Blues nedir bilmez bu. EMG HZ'ler zaten direk ağır metal. Dediğim ESP'yi al Pera müzik'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cort EVL-Z4 bu arada bunla karsılastırabilecegim bu satan elemanlarda yoksa sunu onerebileceginiz bişiler varmıdır ( rock metal uygun felan fişman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cort evl z4 le o fiyat aralığında karşılaştırabilceğin pek gitar yok cunku cort ucuz ama iyi özellikli gitarlar üretiyo o özellikler farklı markalarda olunca fiyat baya değişiyor.ama ikinci el ltd lere yada jacksonlara bakabilirsin o fiyatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gittim bu cort evl-z4 ve ibanez rg370 modeli hakkında soyledigimde bu gitarlardan cok sert heavy metal felan denildide rock metal icin dahamı yumusak tonlu bir gitar bulmalıyım birde mydükkandaki fiyattan daha fazla soylendi az bacınogluna sordum ama en azından bir problem oldumu ilgilenirler diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Overlord said: gittim bu cort evl-z4 ve ibanez rg370 modeli hakkında soyledigimde bu gitarlardan cok sert heavy metal felan denildide rock metal icin dahamı yumusak tonlu bir gitar bulmalıyım birde mydükkandaki fiyattan daha fazla soylendi, bacınogluna sordum ama en azından bir problem oldumu ilgilenirler diye dusunuyorum help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Rock metal'den kastın ne? Epiphone Les Paul'dur olabilir bunun biraz daha hafif tonlusu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ESP LTD PB de alabilirsin ama pahalı gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bende esp ex-50 var ritm gitar + vokal düşündüğüm ve james hetfielda olan hayranlığımı ele alarak bu gitarı aldım şimdi buna emg set takıp ve güzel bi pickguard yapıp hayalimdeki gitarı elde etmeyi düşünüyorum (: . Gayet güzel bi gitar ya zevkle kullanıyorum birde ibanez tbx15r amfim var çok güzel tonlar yakalayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 overlord la bütcem aynı benimde 800 ytl :P ama amfi neyin almayacağım gitar arıyorum japon ama. 2.el falan olabilir hatta modifiye olursada olur bikaçtane buldum internetteki sitelerden ama şubattan kalan ilanlar :P satan tanıdıgı olan yada baska forumda görüp linkini verebilecek olan varmı :P V kasa yada jazz kasa istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Japon Ibanez bulursun o paraya ancak. www.turkrock.com 'a gir, 2. El forumuna 800 YTL'ye strat kasa Japon Ibanez istiyorum de, satan hemen bulursun. Ama tavsiye etmem, kötüler, zaten herkes elden çıkarmak istediğimden hemen bulursun. 200 YTL daha ekleyip bir Cort X-TH al, pişman olmazsın. Washburn X50 PROFE 'de alabilirsin. Önerdiğim gitarların ikisini de 2. el'de 800 YTL'ye rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 açılmış topic varken buradan sorayım. Pantera, Metallica, Anthrax vs yani Thrash Metal türünde alıp çalışma niyetindeyim. Bu tarzda en iyi soundu hangi gitardan alırım. Bütçe 400-500 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Masquerade said: açılmış topic varken buradan sorayım. Pantera, Metallica, Anthrax vs yani Thrash Metal türünde alıp çalışma niyetindeyim. Bu tarzda en iyi soundu hangi gitardan alırım. Bütçe 400-500 YTL jackson derim ben...ben derim..bütçeyi biraz açman gerekir fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 EVL K2 yada K4 bütçene göre K2 420 ytl K4 530 ytl falan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 500 YTL'ye sağlam distortion almak o kadar kolar değil. Mesela Metallica'nın kullandığı manyetikler tek başlarına 300 YTL eder. Zaten amfi işine hiç girmiyorum. Bir tavsiyede bulunayim yine de: Dean ML-XM Laney LX-20 İstediğin tonlara yakın sesleri en ucuza böyle elde edebilirsin diye düşünüyorum. Anfi burada ki en önemli şey, ne yaparsan yap ucuz olsun diye başka bir amfi alma. Gitar metal için uygun, bu gövdelerde sustain bol, ton parlak olur. Ağacının tonu mauna benziyor ama elbette maun değil. Ara not: Lol, bilgisayar rastgele şarkılar çalıyordu, For Those About To Rock çalmaya başladı :) Manyetiklerini ilerde paran olduğunda daha kaliteli Seymour Duncan Distortion'lar ile değiştirmek isteyebilirsin, hatta istemelisin. EMG taksan daha iyi olur hatta bu kalitesiz gövde için. Gerçekten iyi metal tonları almak istiyorsan en aşağı bir KH-202 (bir türlü sevemiyorum ıhlamur gövdeleri ama seveni çok) falan almalısın ama. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 utter benim gitardan almışsın tebriks :) gerçi eğer harbiden jazz blues işine girceksen senin gibi adamı kx10 fln kesmez. git borçlan morçlan kredi çek bişi yap adam gibi bişi al, gibson mu alırsın fender mi bilemem bu arada kx dandik fln ama metal tonlarını çok güzel verio meret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 @ Gerge amfi hariç gitara bütçemi söyledim zaten :) amfiyi de laney lx-20 alacağız zaten de ona ben karışmıyorum :) dean ml-xm dışında var mı tavsiye edebileceğin ürün ? ibanez, cort vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Cort EVL-K4 Tartışmak bile gereksiz öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Cort EVL K4 ve http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=631&gid=110#detaytab arasında kaldım. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Japon olmayan ibanez alacağına hallice bir soba borusuna 2 tane buzdolabı mıknatısı tak 6 tane de dikiş ipliği gerdir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir yardım da ben isteyeyim madem. Yıllardır erteledim ama artık hevesse bile denemek istiyorum, o yüzden gitar alıp başlıcam artık bu yaz. Öyle profesyonelce bir şey değil, oturup evde çalmayı düşünüyorum daha çok. Grup kurmak gibi falan bir amacım da yok ki bu saatten sonra zor. Çalacağım tür -genellikle- hard rock ve glam diyebilirim. Skid Row'udur, GNR'sidir, ACDC'dir çalmak istiyorum. Bunun için uygun bir gitar+amfi veya gerekli başka bir şey varsa söyler misiniz? Bütçe çok düşük. Yani min seviyede tutulursa iyi olur. Mesela 400'e falan kapatabilirsem çok güzel olur. Valla nerdeyse hiç teknik bilgim yok. O grupları çalarken tat almak için daha yüksek bir bütçeye ihtiyacın var diyebilirsiniz ama zaten başlar başlamaz onları tıkır tıkır çalamayacağımdan, mümkünse bütçeme uygun bir şeyler söyleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Deacon said: Bir yardım da ben isteyeyim madem. Yıllardır erteledim ama artık hevesse bile denemek istiyorum, o yüzden gitar alıp başlıcam artık bu yaz. Öyle profesyonelce bir şey değil, oturup evde çalmayı düşünüyorum daha çok. Grup kurmak gibi falan bir amacım da yok ki bu saatten sonra zor. Çalacağım tür -genellikle- hard rock ve glam diyebilirim. Skid Row'udur, GNR'sidir, ACDC'dir çalmak istiyorum. Bunun için uygun bir gitar+amfi veya gerekli başka bir şey varsa söyler misiniz? Bütçe çok düşük. Yani min seviyede tutulursa iyi olur. Mesela 400'e falan kapatabilirsem çok güzel olur. Valla nerdeyse hiç teknik bilgim yok. O grupları çalarken tat almak için daha yüksek bir bütçeye ihtiyacın var diyebilirsiniz ama zaten başlar başlamaz onları tıkır tıkır çalamayacağımdan, mümkünse bütçeme uygun bir şeyler söyleyiniz. biraz daha biriktir 600 ytl ye ikinci el bir ibanez bulabilirsin,400 ytl ye alacagın 0 gitarla arasında daglar ovalar kadar fark olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar