Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ne tarz müzik çalmak istiyorsun. Yardımcı olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla soyle dinlediklerimden dio-skid row desem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1796&gid=111 Bu iyidir. ESP Ltd 50 serisine de bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paran varsa ustteki gitari al , guzel gitardir . Durumun biraz daha kisitliysa ibanez gax30 yada yine cort un ucuz gitarlari var yine guzel g200 falan . Yanliz ESP yi tavsiye etmem ucuz gitar alicaksan. Yoksa ESP en guzel gitardir o ayri : p Ucuz birsey alicaksan ya cort ya ibanez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Biraz daha para biriktirip ikinci el bir eps ltd 400 alabilirsin. 900'e bulursun belki. 1000ytl'yr rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ucuz ibanez dünyanın en kötü gitarıdır yalnız. Prestij serisinin altı hakkaten çok kötü yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 peki bu cort ile eps 50 arasında yada ibanezin hangi modeli varsa uygun secim yapsam hangisini seceyim fiyatı soyle sınırlıyım o zaman max 800 verebilirim en fazla oda bu fiyatada anfi zartı zurtu ne lazımsa oda dahil olcak bu arada yardım icin sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 800 doların varsa ibanezi boşver. Bence ESP yi de boşver, çünkü o fiyata esp yok LTD var. Cort iyidir o fiyat aralığında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 milyoncuk o ama bakıyım yinede saolasın yorumlara baktım bu gax 30 icin ibanez fiyat performans acısından cort x6dan daha iyi diyenler felan varne kadar dogru bilmiyorumda yeni baslayanlar icin ideal denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 O Cort'u alın üzerine söyle güzel bir metal/rock amfisi alabilirsin. istediğin tarza uygun olur. Laney LX-20R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İbanez alma. 400 serisinden değilse ESP Ltd alma (400 serisi çok iyidir). İyi bir ikinci el bir Jackson alabilirsin o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 keske param olsa jackson alabilsemde ona bir kere denk geldim ikinci el ankarada bulmustum kullanan eleman ama haşat etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Jackson (td) gitar denilebilecek tek modeli soloist, onu da almak için 800 doların üstüne evini koyman lazım =/ baya pahalı çünkü (3k dolar civari bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.) Epiphone un gitarları da baya iyidir onlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bakıyorum su verdiginiz siteden valla bir yorumlara bakıyorum bir gitarlara hayırlısı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gerge nin dedigi gitar + amfi verdikleri bana uygun geldi Cort EVL-Z4 Elektro gitar ile Laney LX-20R Elektro Gitar Amfisi yaklasık benim istedigim fiyat aralıgı gibi peki bu ikisini ankara'da bulabilirmiyim yoksa bu siteden siparişmi versem uygun olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben sipariş vermeni tavsiye etmem. En iyisi 1-2 gününü ayırıp istanbula gitmen. Hem deneyerek alırsın hem ciddi pazarlık yapabilirsin. Ben 1400 dolarlık gitarı 1000 dolara almıştım sen düşün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ankara'da rahat bulursun Cort'u. Laney'i bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 banada yardım etsenize tembellik var üzerimde. önceden şarkıları bitirirdim simdi üseniyorum bırakıyorum gitari elimden :P iyiyim ama daha calisamiyorum napmalıyım?! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Buyur. Yeni bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Overlord başlığı kuşatmış ve ele geçirmiş :D ESP'nin tonunu cort'a tercih ederim. Esp LTD - 100 'dü sanırım bizim gitarist alacaktı, beraber baktık , Metal müzik için harika bir tonu var. Clean tonuda iyiydi ayrıca. ben çok iyi bilmememle beraber ESP al derim, daha iyi bilenler cort diyorsa eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yeni konu acmıyım dedim benim konu baslıgıda bu sekilde olcagından :D bakalım biraz daha arastırıyım tekrar bu topici canlandırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Xenocide said: Overlord başlığı kuşatmış ve ele geçirmiş :D ESP'nin tonunu cort'a tercih ederim. Esp LTD - 100 'dü sanırım bizim gitarist alacaktı, beraber baktık , Metal müzik için harika bir tonu var. Clean tonuda iyiydi ayrıca. ben çok iyi bilmememle beraber ESP al derim, daha iyi bilenler cort diyorsa eyvallah :) Ben de ESP kullanıyorum ama bir LTD EC 400 var bende, Kore malı, Japon finishli. LTD 100'ler Endonezya'da üretiliyor. Ondan tavsiye edilmez. Ya 200 veya 600 signature ya da 400 veya Deluxe Ltd alman lazım gerçek ESP tadını tatman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 arkadaslar, yaklasik 4 yildir klasik gitar dersi aliyorum. simdi de bir elektro gitar edinmeye karar verdim. calmak istedigim tarzlar, jazz ve blues. bu baglamda tavsiye edebileceginiz gitar markasi ve modeli neler olabilir. tercihen ne cok dusuk bir model/fiyat, ne de cok yuksek bir model/fiyat istiyorum. baslangic icin alicagim bu gitar hakkinda tavsiyeleriniz neler olabilir ? tesekkurler =] ps. az sonra cikip alicam, o yuzden biraz acelem var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2639&gid=812 Fiyat araligi vermemisin ama blues falan diyorsan benim tavsiyem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Esp X-Tone alsan iyi olur. PS-1 750 YTL kadar birşey; alabilirsen PC-2 al, 1800YTL kadar o da. Çok diyorsan Epiphone Les Paul alabilirsin ya da Ibanez Artcore. Daha da ucuz olsun diyorsan para biriktir. Ucuza SX var en iyilerinden fiyat aralığında istediğin türde ama hiç tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar