Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım(elektro gitar)

empty_words

Öne çıkan mesajlar

Overlord başlığı kuşatmış ve ele geçirmiş :D ESP'nin tonunu cort'a tercih ederim. Esp LTD - 100 'dü sanırım bizim gitarist alacaktı, beraber baktık , Metal müzik için harika bir tonu var. Clean tonuda iyiydi ayrıca. ben çok iyi bilmememle beraber ESP al derim, daha iyi bilenler cort diyorsa eyvallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Xenocide said:
Overlord başlığı kuşatmış ve ele geçirmiş :D ESP'nin tonunu cort'a tercih ederim. Esp LTD - 100 'dü sanırım bizim gitarist alacaktı, beraber baktık , Metal müzik için harika bir tonu var. Clean tonuda iyiydi ayrıca. ben çok iyi bilmememle beraber ESP al derim, daha iyi bilenler cort diyorsa eyvallah :)

Ben de ESP kullanıyorum ama bir LTD EC 400 var bende, Kore malı, Japon finishli. LTD 100'ler Endonezya'da üretiliyor. Ondan tavsiye edilmez. Ya 200 veya 600 signature ya da 400 veya Deluxe Ltd alman lazım gerçek ESP tadını tatman için.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar, yaklasik 4 yildir klasik gitar dersi aliyorum. simdi de bir elektro gitar edinmeye karar verdim. calmak istedigim tarzlar, jazz ve blues. bu baglamda tavsiye edebileceginiz gitar markasi ve modeli neler olabilir. tercihen ne cok dusuk bir model/fiyat, ne de cok yuksek bir model/fiyat istiyorum. baslangic icin alicagim bu gitar hakkinda tavsiyeleriniz neler olabilir ? tesekkurler =]

ps. az sonra cikip alicam, o yuzden biraz acelem var =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Esp X-Tone alsan iyi olur. PS-1 750 YTL kadar birşey; alabilirsen PC-2 al, 1800YTL kadar o da. Çok diyorsan Epiphone Les Paul alabilirsin ya da Ibanez Artcore.

Daha da ucuz olsun diyorsan para biriktir. Ucuza SX var en iyilerinden fiyat aralığında istediğin türde ama hiç tavsiye etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...