Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Undying kullandığımı hatırlıyorum.. ondan önce sürekli değişk değişik nickler kullanırdım.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 joker di ilk defa icq da kullanmistim hala joker.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk okuldayken ilk gittiğim internet kafenin adı sanal mantardı.irc ye girmiştim,kafenin sahibide üşenmeyip bütün nickleri sanal mantar 1,sanal mantar 2.... diye yazmış,bende sanal mantar 8 miydim neydim :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk mirc e girdigimde nickim WitchKing di sonra baktım cadı fln bizi bozar ayagina Mithrandir yapmistim bunu baya bi kullandim sonra ortalikta 10 dan fazla mithrandir tureyince biraktim KHaRoNTaS koymustum. q3 u bolcana oynadiim icin ole buyuklu kucuklu,renkli neyin hareketli nickler pek modaydi. Sonra kisalttim KHaRoN oldu. buyuklu kucuklu pek bi kro duruyor forumda ama hayirlisi :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 1 Corvus,klasik oyun heretic'in uzun kulaklı kahramanıydı. 2 Daeron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk irc kullanmıştım chat için onda da ilk nickim (hatırladıım) CiVaTa idi ahuahau nicke bak yaw[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Regdar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 unity100[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk elessar vardı mirc te ve snn forumlarında ardından raistlinn olduk ama içimden bunu değiştirip Zaug'na veya Khaldun koymak istiyor(ya da ikisi birden Zaug:'na Khaldun[Osi karakterimin de ismi bu]) ama yapamıyorum :([hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Net olayına ilk girdiğimde Gunnerman di sonra Falcon yaptım birkaç ay. Sonra CsNau oldu. Cs falan oynarken hala bunu kullanırım. Ama Almış bulunmamdan dolayı e-posta ve paticik kullanıcı adım Caranlothwen. Ha birde uo daki isimlerim var:) başta Whitehawk dı sonra Arx Fatalis oldu en son Slainie Strider dı.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 02 July 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk yazdıım thread buydu... way anam 1 sene geçmiş demek.... Bunu internet bölümüne yazmıştımda buraya yollamışlardı galiba:P o zamanlar ß yapıomuşum ߀@:P aman yarabbi :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 İlk nickim Sephiroth tu.Sonra Raze0 oldu.[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Her zaman Catscratch oldu. Ha uo'da mesela acc name'im catscratch oldu.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hmm,bir arkadaşım bir gün elimden tutup beni delat force oynamaya int cafeye götürmüştü.bende bi nick düşündüm aklıma o zamanlar çok sevidiğim duke nukem geldi ve ilk nick'im "Duke"'idi sonra bu nick bana çok absürd geldi, değiştirme çabalarına girdim,önce Dewlet oldu ama insanlar yanlış anladı nick'i bende önce @rgo yaptım,onada ısınamadım sonra uzun süre kullanacağım domestosa geçtim,domestos olarak kaldı uzun süre(domestos cleans the place out,çok cs oynardıkta :) ) ama artık tutarlı olmaya karar verdimve dogmeat'te karar kıldım,artık böyle kalıcak lol[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk evvel Shadow Man di (1997) , Cunku o siralar ShadowLand diye online bir dergi vardi oraya cok girmek istemistim o yuzden o ismi koymustum ve ne tekimde girebilmistim, Sonra shadowland bitti bende ilk Dark MAn yaptim bir kac ay sonra The_Guardian oldu. Anliyacaginiz 1999 dan beri The_Guardian.,.,.Lakin SIkildim artik Gardiyan yapacam.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk nickim GrudgeBringer'dı soora bi arkadaşın internet cafesinde deli gibi online oyun oynamaya başladık. ordaki elemanlar da beni Gırac diye çağırıp duruyolardı. ben de yavaş yavaş Grudge yazmaya başladım nick kısmına. soora kaldı öyle Horace'ın da sonu budur bence :][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 unity100[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 horaceninki horas kalmasin da ya daha kotusu ho....... siz tahmin edin gerisini.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk nickname im hazırlanın kopmaya :D 1) vimpir 2) insancık 3) vibration 4) pokemon_RIZA (dunyaca ünli bir nickname oldu kendisi :p ) 5) Vadaaaaa! (chatlak.net teki arkadaslar bilir :) )[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 different ti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 saxo 323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tek ve yegane ismim Absolut[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk Girdap idi Mircte :) sonra Daverc Haala Daverc :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilki Commando'ydu. daha sonra Nighthorror oldu. En son Amarcord oldu.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mirc'de ve icq'da asterix ti sırf boyum uzun diye oyle yapmıstım :p Onun dısında ultima'da Quasst'tı once sora Stronghold oldu simdi Hammel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar