Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eger doga ustu bır gucunuz olsa ne olmak ısterdınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaratılmış olan her yaratığın şekline girebilmeyi isterdim
bir nevi shellshaper (ab shaper)

böle duruma göre şekil değiştiriyorum :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Force isterdim, Mind Trick yeter, hayatımı yaşardım sonra.

"-Bana 100 vermek istiyorsun
-Sana 100 vermek istiyorum"

bu 100 notta olur, dolarda artık[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var

[Bu mesaj Bonus tarafından 11 February 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vampir avcısı olmak isterdim...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Zamana Hükmetmek isterdim... Daha önce bi arkadaşında yazdıgı gibi... Bundan üstün bi güç de olmaz bence...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
said:
C0rrUpT, 11 February 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
YOk laa aklıma geldı hep gorumez olursam hayat ot gıbı gecer
Dusunsene sen varsın ama yoksun:P
Yok Yok Istedıgım zaman gorunmez olmak ısterdım
Barı kız arkadasım falan olsun:P

Gorunmez olmayi herkes ister ama istedigin zaman olabiliceksen...[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Eh tek avcı da benim avlarız artık en itinasından 8)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Cok kısıtlı dusunuyosunuz bence ınsanların zıhınlerını kontrol ederek ısteedıklerınızın cogunu yapabılır sınız para ya ıhtıyac yok dunyandakı butun kızlar senın hıc kımse sana karısamaz bı tek yaslanma faktoru gırıyor o yuzdden aynı zamanda olumsuz olmak da lazım :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
Işınlanma a.k.a Teleport ...
okula eve işe banka kasasına liv tailor un yatak odasına ...

vede her zaman hayatı daha sonra Load layabışmek uzere Save leyebılmek ıstemısımdır hep ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ...
Ateş bilmez nasıl yaktıgını ...
Aranel Lúinwë ...
Mesaj tarihi:
Jedi veya samurai olmak isterdim tabı yanındakı ıvır zıvırlarıda dahıl :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Mesaj tarihi:
Teleport büyüleri üstüne ustalaşıp canlı cansız her bişeyin taşımacılığını yapar paranın anuna kordum.

Kişi başına 250 kaat aldıını düşünsene ...
1 sn içinde istedii yerde olcak adam... yada hayvanları taşırdım. uzun mesafelerde güzel paralar kazanılırdı. hadi hepsini geçtim 10 milyona uzakta olan sevgilileri kavuştururdum.

neyse susuyorum ve yatmaya gidiyorum. kötü olcak yoksam[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
Telekinesi ve psişiklik güzel şeyler

bunları isterdim[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
Biraz daha mantıklı olmam gerekirse, işaret parmağımda extra bir göz olması benim için yeterli olurdu[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Mesaj tarihi:
görünmez olmak, bulunduum mekandan hiç hareket etmeden sadece düşünerek düşündüüm yere ışınlanmak ve ölümsüz olmak isterdim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 12 February 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
görünmez olmak, bulunduum mekandan hiç hareket etmeden sadece düşünerek düşündüüm yere ışınlanmak ve ölümsüz olmak isterdim

Oh oh...
Çay, kahve de alırmısınız?? =)

Ben artısıyla eksisiyle sadece ama sadece wampir olmak isterdim...Ölümsüzlük görünmezlik vs hepsi kalsın sadece wampir...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü
///

Mesaj tarihi:
.x resurrect ve,
.xprivset 5
komutlarını kullanmak isterdim.
Böylece ölen kişileri canlandırabilir,
istediğim kişileri yetkili yapabilir ve bana bir şey olduğunda resletebilirdim :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..

• Yeni Oluştur...