BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaratılmış olan her yaratığın şekline girebilmeyi isterdim bir nevi shellshaper (ab shaper) böle duruma göre şekil değiştiriyorum :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Force isterdim, Mind Trick yeter, hayatımı yaşardım sonra. "-Bana 100 vermek istiyorsun -Sana 100 vermek istiyorum" bu 100 notta olur, dolarda artık[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var [Bu mesaj Bonus tarafından 11 February 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Vaybe benim gibi düşünen bi kaç kişi daha varmış bende vampir olmak isterim elbette:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 psychic...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 vampir avcısı olmak isterdim...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Zamana Hükmetmek isterdim... Daha önce bi arkadaşında yazdıgı gibi... Bundan üstün bi güç de olmaz bence...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: C0rrUpT, 11 February 2004 22:05 tarihinde demiş ki: YOk laa aklıma geldı hep gorumez olursam hayat ot gıbı gecer Dusunsene sen varsın ama yoksun:P Yok Yok Istedıgım zaman gorunmez olmak ısterdım Barı kız arkadasım falan olsun:P Gorunmez olmayi herkes ister ama istedigin zaman olabiliceksen...[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İnsanların aklından ne geçtiğini öğrenmek isterdim sanırım bu daha önce de bi filme konu olmuştu çok da eğlenceliydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ucmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Gorunmez olmayi herkes ister ama istedigin zaman olabiliceksen... ister ama istediin zman sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Eh tek avcı da benim avlarız artık en itinasından 8)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Cok kısıtlı dusunuyosunuz bence ınsanların zıhınlerını kontrol ederek ısteedıklerınızın cogunu yapabılır sınız para ya ıhtıyac yok dunyandakı butun kızlar senın hıc kımse sana karısamaz bı tek yaslanma faktoru gırıyor o yuzdden aynı zamanda olumsuz olmak da lazım :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 restore restart quit box[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Işınlanma a.k.a Teleport ... okula eve işe banka kasasına liv tailor un yatak odasına ... vede her zaman hayatı daha sonra Load layabışmek uzere Save leyebılmek ıstemısımdır hep ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İstediğim hastalığı geçirebilmek isterdim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 öncelikle ölümsüz olup sonralıklada zamanda yolculuk yapabilmek isterdim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Jedi veya samurai olmak isterdim tabı yanındakı ıvır zıvırlarıda dahıl :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Teleport büyüleri üstüne ustalaşıp canlı cansız her bişeyin taşımacılığını yapar paranın anuna kordum. Kişi başına 250 kaat aldıını düşünsene ... 1 sn içinde istedii yerde olcak adam... yada hayvanları taşırdım. uzun mesafelerde güzel paralar kazanılırdı. hadi hepsini geçtim 10 milyona uzakta olan sevgilileri kavuştururdum. neyse susuyorum ve yatmaya gidiyorum. kötü olcak yoksam[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Telekinesi ve psişiklik güzel şeyler bunları isterdim[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Biraz daha mantıklı olmam gerekirse, işaret parmağımda extra bir göz olması benim için yeterli olurdu[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 görünmez olmak, bulunduum mekandan hiç hareket etmeden sadece düşünerek düşündüüm yere ışınlanmak ve ölümsüz olmak isterdim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: elle_iphe, 12 February 2004 15:32 tarihinde demiş ki: görünmez olmak, bulunduum mekandan hiç hareket etmeden sadece düşünerek düşündüüm yere ışınlanmak ve ölümsüz olmak isterdim Oh oh... Çay, kahve de alırmısınız?? =) Ben artısıyla eksisiyle sadece ama sadece wampir olmak isterdim...Ölümsüzlük görünmezlik vs hepsi kalsın sadece wampir...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 uçmak ve uykuya ihtiyaç duymamak. [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 12 February 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 .x resurrect ve, .xprivset 5 komutlarını kullanmak isterdim. Böylece ölen kişileri canlandırabilir, istediğim kişileri yetkili yapabilir ve bana bir şey olduğunda resletebilirdim :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Dünyayı programlayabilmek isterdim ve kesinlikle open source olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar