Gimli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 "On June 14, 2008, Svensson went missing during a scuba diving session on Ingarö outside of Stockholm, Sweden. His diving companions eventually found him lying unconscious on the seabed. Having sustained serious injuries, he was rushed to Karolinska University Hospital by helicopter, but his life could not be saved. He was 44 years old." Nası olur ya... En sevdiğim gruptu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 OF söyleyecek söz bulamıyorum, aklım almıyor hala. Daha sitesinde bile güncellememişler, kasımda vereceği türkiye konseri hala gözüküyor orada. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Haber için tıkla... Son albümlerinin kaydını bitirmişler. Eylülde piyasaya çıkacakmış. Kasımda da konserleri vardı işsanatta.... naapalım yazık oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu dalma olayı ne ayaktır yav, geçen günlerde de 2 profesyonel türk dalgıç vurgun yiyip ölmüştü. Yazık oluyor gencecik insanlara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Okuldan bir arkadaşımın da belirttiği gibi "şu hasta olduğumuz adamlar gidip böyle şeylerle uğraşmıyolar mı, tilt oluyorum. şimdi scuba diving i hiç bi insan evladı sevdiremez bana. geçmiş olsun." Büyük bir müzisyen kaybettik, başımız sağolsun. Huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oy oy cok kotü olmuş ya...jazz a ısınmama katkısı olmuştur esbjorn svennson trio nun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Allah rahmet eylesin,iyi bi gruptu,fırsat bulamadım bi konserlerine gitmeye.isveçliler böyle her türlü hobiyle(özellikle adrenalin olan şeylerle) uğraşıyım isterler.Yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adami gimliden tanidim, olumunu de gimliden duydum... basimiz sagolsun hepimizin @Gimli: Bound for the beauty of south abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oyy... başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 onuruna bi serenade for the renegade çalıp, bi kadeh bişiler içtim duyunca. üzücü ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
portakal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 utanarak once kasım konserine gidemeyecegime üzüldüm. sonradan dank etti ancak cok buyuk bir sey kaybettigimiz... huzunluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 istanbula giderken haberi gazetede okumuştum. gerçekten çok üzücü bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar