Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hamit en fazla çalışanıydı takımın ve 12km üzeri koşu ile de saha'nın en fazla koşanı. Haketti sonuna kadar.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 abi gözünüzü sevim biriniz eurosport/espn falan yayınlarını koyun .. acayip dinlemek istiyorum adamların yorumlarını.. Yalvarıyorum varmı bi yerde?? link falan??
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Benim Merak ettiğim Acaba hırvatistan tarafına bir ceza gelip gelmeyeceği. Dün spikerinde dediği gibi ilk defa rastladım bende bir Avrupa Kupası maçında tribünde Meşaleye. Yani öyle 1-2 tanede değil nezaman kamera hırvatlara dönse 2-3 tane meşale yanıyordu
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bugunde bidaha anladimki bu avrupalilar hakkaten bizi cekemediklerinden sevmiyolar.yok boyle bi cekememezlik
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 BBC yorumu Fox : "Türkiye Hırvatistan'ı öldürdü" Daily Mirror : "Korku filmi gibi penaltılarda Türkiye Hırvatistan'ı devre dışı etti" Bangkok News : "Türkler zaferi dünyanın her yerinde silahlarla kutladı"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 MeSh said: "one more thing about luck: turks play without their best middfielder emre in last 3 matches. imagine if croatia didnt have modric, or germany ballack, or switzerland yakin, or france ribery, or italy pirlo, or portugal deco, or spain farbergas. could they win 3 in a row. could they comeback in each game and win?!? my dears this in not luck, as turks say this is tasak which means no fear!!!" link ahauhaudsh çok iyi (ekşiden alinti)
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hot croatia fans volume 2 http://euro2008girls.com/pics/croatian_girls_euro_2008.jpg
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Korax said: bugunde bidaha anladimki bu avrupalilar hakkaten bizi cekemediklerinden sevmiyolar.yok boyle bi cekememezlik çok doğru bir tespit. Liverpool, Milana karşı Şampiyonlar Liginde 3-0'dan 3-3'e gelince, takım ruhu oldu, inanç oldu. Manchester United son 2 dakikada Bayern Münih'e 2 gol atarak Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca şans olmadı, azim oldu. Biz yapınca "lol lucky one" yorumu geliyor.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ekşisözlükten süper bir yorum nam-ı diğer genç semih. 40 yaşına da gelsen böyle anılacaksın. yıllarca fenerbahçe yedek kulübesinde oturdun. defalarca en kritik maçları kurtardın yaranamadın. klasik olarak 70+-5'te oyuna girdin hep, yılmadın. yedek klübesinden gol kralı oldun yaranamadın. milli takıma çağırıldın, yine sonradan girip maçı kurtardın yaranamadın. ayıp olmasın diye ilk 45 dakika oynatıldın, oyundan alındın yılmadın. ve nihayet 70+5. zamanın geldi. girdin yine golünü attın, yine birilerini kurtardın. ama yaranamayacaksın. senin yerin yedek kulübesi. benim tek derdim bari sana orada şöyle bir kral koltuğu yapsalar da rahat rahat otursan. çünkü sen bizim için her zaman kral bir adam olarak kalacaksın. senin kaderin 20 dakika oynayıp hayat kurtarmak.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Alcadras said: hot croatia fans volume 2 http://euro2008girls.com/pics/croatian_girls_euro_2008.jpg Arkadaşım hırvat demişsin ama bunlar zenci.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o işi ben de anlamadım. kırmadırlar.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xobalt said: Korax said: bugunde bidaha anladimki bu avrupalilar hakkaten bizi cekemediklerinden sevmiyolar.yok boyle bi cekememezlik çok doğru bir tespit. Liverpool, Milana karşı Şampiyonlar Liginde 3-0'dan 3-3'e gelince, takım ruhu oldu, inanç oldu. Manchester United son 2 dakikada Bayern Münih'e 2 gol atarak Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca şans olmadı, azim oldu. Biz yapınca "lol lucky one" yorumu geliyor. kesinlikle aynen böyle.. biçok konuda böyleler sadece futbolda değil.bi ingiliz bi işi yapar becerir,ingiliz yaptı,inandı,güvendi,çalıştı yaptı olur atıyorum.bi türk yapar,"sadece şanslı hepsi bu"derler.gerçi bizimkilerinde bi şekilde yaptıklarını kabul ettirme olayı var :) bu gidişle şampiyon olursak,hakkaten baya bi bozulacak bi çok avrupalı.habire küçümsüyolar küçümsüyolar,sonra eziliyolar biyandan bi çok mevzuda,hah lucky one,bilmemne böyle geçiştiriyolar :) neyse hayırlısı bakalım kalbimiz bir :)
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hırvatlar cıkan kavgada 2 türkü öldürdü gibisinden birşey hatırlıyorum bununla ilgili link verebilcek var mı ? yani doğru mu
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Türkiye'nin Hırvatistan'ı yendiği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçının son dakikalarında, maçı Viyana Belediyesi binasının yanındaki meydanda izleyen taraftarlar arasında kavga çıktı. Polis ve sağlık görevlileri, "Türk taraftarların Hırvat taraftarlara saldırdığını" savunurlarken, olaylar sırasında 12 kişi yaralandı. Bu olay sonrası devam eden kavgada Türkler, Hırvatların lokalini bastı. Baskına silahla karşılık veren Hırvatlar, iki vatandaşımızı öldürdüler Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Ottakring bölgesinde ise Hırvat ve Türk taraftarları ayırmak için müdahale eden özel giyimli çevik kuvvet polislerine çok sayıda şişe atılması üzerine, polisin kimi caddeleri kordon altına aldığı kaydedildi. Polis, buradaki kimi kişilerin gözaltına alındıklarını bildirdi, ancak sayı vermedi. Kaynak: Sabah
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nocom said: thats enough :)-D Şerefsiz.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sensin o. amma gittiniz su hakemin ustune. bence sergiledigi davranıs gayet iyi. aynı sey bize olsa, bizimkileri de boyle teselli ederdi eminim.
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tum yabanci forumlarda "Turkiye son 2 dk disinda futbol oynamiyor" "Turkiyenin buraya kadar gelmesi futbol adina buyuk ayiptir" "almanlari tutuyorum, silsinler bu gunahi" turu seyler yazip duran kor adamlara kafam girsin. Nasil heycanli futbol oynamiyormusuz anlamadim, 3 tane imkansiz maci cevirmisiz ve yari finalde yedek kalecimiz defansta gorev alabilir... DAHA NE?
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Azmodai said: tum yabanci forumlarda "Turkiye son 2 dk disinda futbol oynamiyor" "Turkiyenin buraya kadar gelmesi futbol adina buyuk ayiptir" "almanlari tutuyorum, silsinler bu gunahi" turu seyler yazip duran kor adamlara kafam girsin. Nasil heycanli futbol oynamiyormusuz anlamadim, 3 tane imkansiz maci cevirmisiz ve yari finalde yedek kalecimiz defansta gorev alabilir... DAHA NE? Üstte de biri yazmış ya Azmo.. Manchester Utd. ŞL finalinde son 2 dakikada 2 gol atıp şampiyon olunca azim, inanç. Liverpool'un ŞL finalinde 3-0 geriye düşüp, maçı 3-3 e getirip penaltılara uzatıp orada kazanması istek, hırs. Türkiye'nin 90+2 de İsviçre'ye çakması, Çeklere son 15 dakikada 3 tane çakıp maçı 3-2 alarak gruptan çıkması, Hırvatistan maçında 119 da gol yiyip, 120+2 de gol atarak finaller tarihinin rekorunu kırmak ve penaltılarda kazanmak şans, bal. Sırf şu aşağılık kompleksli yabancılara kapak olsun diye şu kupayı alalım istiyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 diğer takımlar sanki super oynadı bize karşı isviçreyi o yağmurda 1-0 yenikken devirdik çek maçında hayvan gibi atak yapıp aldık hırvatlar takım halinde defanstaydı, kontra üzerineydi hücum anlayışları, 0-0 bitcekken, rüştünün hatası ve rüstünün inanılmaz asistiyle semihin doğru yerde oluşuyla 1-1 bitti. maçın büyük bölümünde kötü oynadığımız doğru ama son dakilara, maçın başındaki dirilikle asılabilen bizden başka bir takım yoksa bu da biizm takımın önemli bir özelliğidir. sakatlar, cezalılar, kadroya çağırılmayanlar, kadro yer almaması gerekenler bunlara rağmen vasatın altına düşmedik ayrıca ALLAH BÜYÜK.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 toggie said: amma gittiniz su hakemin ustune. Toggie maçı at gözlüğüyle falan mı izledin? Ya da hakemden hoşlandın galiba? Ara hürriyette vardır rosettinin seksi resimleri diye bi başlık elbet.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 finale vermişler adamı, susarsın artık herelde. platini istifa!!!bir bir
Öne çıkan mesajlar