Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pardon ama bu takımın başına beni koysalar teknik direktör diye, en başından düzgün bir kadro çıkarır şu gruptan daha rahat çıkarırdım takımı. yalnızca kendi adıma değil bir sürü insan için konuşuyorum bu lafı da. saçma sapan ısrarlarıyla turnuvamızı berbat hale getirdi. şu turnuvanın abartısız en kötü futbol oynayan 3-4 takımı arasındayız farkındaysanız. arda olmasa ne yapardık çok merak ediyorum.

sen forvet diye bir takıma semihi alıp, gökhan ünal mehmet yıldız fatih tekke ve hatta en önemlisi ümit karan'ı almazsan, kanat oyuncusu diye sabriyi çağırıp ( ki dünkü maçta yine biraz iyi oynadı ) mehmet topuz gibi bir adamı çağırmazsan, defansın göbeğine osuruktan nem kaparak sakatlanan gökhan zan'ı ve futbol oynamayı unutan ayrıca da 5 yaşındaki bir çocuğun bile çalımlayabileceği emre aşık'ı alırken ibrahim toraman'ı bırakırsan kusura bakma ama biraz zor aferin denir o adama. şimdi ibrahim kaş'ı geri çağırmaya çalışıyorlarmış. inşallah izin vermez uefa'da patlar fatih terim.

gs sempatizanı garip bir adam ya fatih terim başka hiç bişey değil. hele teknik direktör hiç değil. teknik ve taktik bilgisi olmayan bir adama teknik direktör demek saçmalık zaten. sağolsun süper kondisyonerler getirmiş, bütün oyuncularımız sakatlandı.
Mesaj tarihi:
Ben derim aferin. Ama gruptan cikardigi icin degil. Yillardir surdurdugu cocuk inadini birakip ilk defa olgun davrandigi hatasini gec de olsa kabul edip dogruyu gordugu insanlara tepeden bakmayi ve 'ben superim siz anlamazsiniz yaptiklarimi' havasini birakip duzgun kadroya dondugu icin.

Ha hala cocuk gibi medyayla didisiyo ama olur o kadari da. Raziyiz.
Mesaj tarihi:
ya biz kadroyu fatih terimden güzel kurardık hatta çağırırdık ama geri kalan ne varsa onları çok iyi yapıyor fatih terim
yedek kadr diye bir olayımız yok bu turnuvada, takımda rezil oynayanların yerine zaten yedekten gelenler almaıs lazım, sakatlıklar hep kötü oynaynların başıan geldi iyi oldu ama bu kart cezaları zorluycak
Mesaj tarihi:
Ben taktik olarak Terimi cok begenmiyorum 2 senedir. Adam oyunu iyi okuyor ve oyuncu degisiklikleri mudahaleleri yerinde. Ama genel bir takim oyunu ve taktigi oturtamiyor. Kisisel beceriye yonelik anca oyle kazanioruz.
Mesaj tarihi:
rew, bişey sormak istiyorum, dünkü değişiklikler ki emre aşık zorunluydu zaten onu geçiyoruz geri kalan colin ve sabriyi oyuna alması, televizyon başında kaç kişi bar bar bağırmıştır SABRİYİ AL OYUNA SEMİHİ ÇIKAR TUNCAYI ÇIKAR diye. tuncayı nasıl çıkarmazsın sen ya. semih kalsın tuncayı çıkar bari en kötü. adam zarar veriyor milli takıma başka hiç bir işe yaramıyor ki 3 maçtır takımın en ama en kötüsü yani.

sol bekimiz hakan balta mesela, bu adam ne iş yapar? defans yapmıyor ofans yapmıyor pas atamıyor pas alamıyor hızlı değil kafa da atıcak boyu yok ee ben ne anladım ibrahim üzülmezi alsaydı bari en azından insanlar saydırarak deşarj olurdu televizyon başında. hakan balta'nın efendi yüzü yapmadıklarını görmemizi engeller bi hava katıyor adama bişey diyemiyoruz.
Mesaj tarihi:
Amma cm muhabbeti yaptın sen de abi Ersun Yanal da cm oynuyo suç mu cm oynamak? :D

Fatih Terim'in çıkardığı kadrolara bi biz mi yanlış diyoruz? Herkes diyor hemen hemen, zaten yanlışlığı da kendni belli ediyor.

Bu Türk balı + Türk gazı kombosu da bir yere kadar götürür..
Mesaj tarihi:
ya böle saçma bi takım olamaz ya
haha dünkü maçtan sonra hala inanamıyorum gerçide türkienin gruptan çıktıktan sonra yolu hep açılır 3.oldugumuzda da hırvatlar tabi böle supriz yapan takım konumunda, elenmesi baya zor olcak ama türkiye nasıl kazancak bilmiyorum bu oyuna güvenmiyorum ama herhalde gene bi şekilde kazancaz.
ardanın o günkü performansına baglı olcak büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
wissy kendini tekrar etmekten hiç sıkılmadığını aynı mesajı 292139123 kere atmandan anlayabiliyorum rahatlıkla. konuyla alakasız konuşuyosun zaten ki mesajımda da kendimden değil bir sürü insandan bahsediyorum demiştim ama sen okumamışsın zaten mesajımı o yüzden atış serbest devam et.
Mesaj tarihi:
Bütün spor yazarları eleştiriyorlar maçtan önce, sonra maçtan sonra eğer ki böyle bala kazanmışsak korkudan dönüyorlar, Portekiz maçından sonra gayet eleştirdiler işte.

Tuncay'ı o abidik oyunuyla hala onbirde başlatıyor ya ayıp. Koy sağ beke Sabri'yi sağ kanada Hamit'i bitsin işte.

Sabri'nin izlenirken ne kadar iyi oynadığını da biliyoruz yani. Hamit bekte saçmalıyor zaten sürekli. İleri çıktı geçen maç 3 asist yaptı. Artık görsün bunları bi zahmet..
Mesaj tarihi:
teknik direktörlüğün yalnızca futbol tecrübesiyle olacağını düşünmek de iyiymiş. bazı insanlar vardır, iyi futbolcu olmasalar bile çok iyi teknik direktör olurlar. hatta bazıları vardır ki futbolcu bile değildir ama inter'in başına geçerler. buna da biz oyun okuma, teknik ve taktik bilgisi, karizma vs gibi özellikler diyoruz ama sen demiyormuşsun o yüzden boşver.
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
`Herkes` dediginiz sizin bizim gibi en ufak bir teknik direktorluk tecrubesi olmayan futbol izleyicileri bu arada.
Bunu vurgulayip geciyorum. Polemik olmasin.

Sonra ben kendimi tekrar ediyor oluyorum..

Futbol tecrubesi demedik, direktorluk tecrubesi dedik. Mourinho kaaveden cikip da Inter'i yonetmeye basladi saniyorsunuz sanirim.
Mesaj tarihi:
ya ozaman çıkın gidin yazılın bi antrönörlük kursuna girin bu işe bu kadar kolaysa bende konuşuyorum dışardan konuşmak kolay adamın yaptıkları ortada TR tarihine geçti daha neyi tartışıyosunuz ?
Mesaj tarihi:
`bobby robson un talebesi. 1992'de kesin olmayan bir bilgiye göre önce robson un tercümanı olarak başladığı görevini, iskoçyada aldığı antrnörlük sertifikaları sonrasında robson un has adamı olarak devam etmis. robson ile ülkesinde sporting lizbonve porto da çalışan sonra da beraber ronaldo nun barcelona da kadroda olduğu sezon ispanyaya giden mourinho 3 yıl da louis van gaalın yardımcılığını yaptı.`

eksi'den alinti bu da.
aaa adam isin icindeymis di mi?
tuh, biz de cm oynayip ordan cl sampiyonluklari, chelsea, inter teknik direktorluklerine ulasiliyor saniyorduk =[
uzgunum hayallerinizi yiktigim icin.
keep goin'
Mesaj tarihi:
Geçti de Hakan Şükür de ölene kadar top oynasın o zaman. Eskiden birşeyler biliyordu, artık bilmiyor yani, yada daha az biliyor ve zararlı oluyor. Sistemsiz oynuyoruz, yanlış adamlar oynuyor uzun adam yokken kanattan ortlarla şişirerek oynamaya çalışıyoruz. Hakkaten süper bir teknik direktör Fatih Terim.
  • Yeni Oluştur...