Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

maraton said:

2008 Avrupa Futbol Şampiyonas A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale çıkmanın sevincini yaşayan A Milli Takım'a Emre Güngör'den kötü haber geldi!..

Dün akşam oynanan maçın 63. dakikasında sakatlanarak sahayı sedye ile terk eden ve yerini Emre Aşık'a bırakan Emre Güngör'ün kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Arka adalesinde yırtık olan başarılı stoperin 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Bu arada kadrodan çıkartılan Emre'nin yerine futbolcu alınmayacağı gelen haberler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya eleştiricez diye kasmayın bu kadar adamı tamam geç kalmış bi karardı hatta evde abimle konuşurken dedim bu adam salak malak ama hataları görüp düzeltebiliyor diye.Abim de dedi herşey bittikten sonra düzeltse nolcak biiip :) ama bitmemiş aslında şanslı adam Terim ama bağırdı sabriye geride kal diye o dakikada yer değiştiler zaten hamit'le sonrasında da futbol oynadık zaten :)
Şimdi Terim'le ilgili küçük bi hatırlatma yapmak istiyorum bu adam elemelerde umudumuz tükenmişken kurtarıcı olarak çağırılmadı mı milli takıma? Öyle yada böyle o takımı getirmedi mi bu şampiyonaya? Yine öyle yada böyle çeyrek finaldeyiz tamam beğenmediğimiz şeyler yapıyor olabilir ama başarı bir şekilde geliyor bu adamın ellerine belki de 4 gün sonra türk futbol tarihinde bir ilk daha yaratıp yarı finale çıkıcaz tamam ben Galatasaraylı olarak bile çok sevmiyorum Terimi özellikle 2. dönemindeki rezaleti yüzünden ama ortada somut gerçekler var Türkiye'nin son dönemdeki bütün başarılarının altında öyle yada böyle imzası var bu adamın o yüzden biraz susup izlemek lazım diye düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

kazanan her zaman haklı değildir...

mağdem bilio hamit ortada daha ii oynar zamanında alıcak onu oraya sabriyi çekcek geriye hamitten kötü oynamaz bekte sabri mal fln da öğrendi az buçuk bek oynamayı

nihat mükemmel vurdu 3. golde hollanda'nın schneiderle fransaya attığı son golle beraber gördüğüm en güzel vuruş şuana dek ama o top gol olmasa başka da pozisyon olmasa kalede tuncay:) elensek..
demicek miyiz hamit ndn 2. yarının başından itibaren orta sahada oynamıyor
yediğimiz 2. gol büyük acemilik defansın ortasındaki adam yok ya topal girsin oraya ya hamit kaysın ortaya sabri çekilsin beke. bunu sölicek uygulatcak ne saha içinde ne saha kenarında bi tane adam yok takımda neymiş 4. hakem izin vermemiş değişikliğe sen oraya adamı koy oyun içinden sonra değişiklik geçikse de bi bok olmaz 2 dk atak yapmayız. 2 pozisyon yedik o yüzden ilkinde koller karşı karşıyayı kaçırdı 2. de yedik golü belliydi de
Sosyal ağlarda paylaş

Emre güngörün sakatlanması çok kötü oldu ya. Hayır daha hazırlık kampından belliydi, servet sakattı, gökhan gönül sakattı; herif kadroya defans oyuncusu ekliyecekken ibrahim kaşı da çıkarttı.

Keşke bu saatten sonra imkan olsa da ibrahim toramanı falan kadroya dahil edebilse. Gerçi o da haftalardır antremansızdır, kondisyonu yerlerde geziyordur ama adam kalmadı laahn, emre güngör sakatlandı, gökhan sakat, emre aşık bandajla oynuyor, servet biyonik; artık mehmet topalla mehmet aurelio stoper oynıcak nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
kazanan her zaman haklı değildir...

mağdem bilio hamit ortada daha ii oynar zamanında alıcak onu oraya sabriyi çekcek geriye hamitten kötü oynamaz bekte sabri mal fln da öğrendi az buçuk bek oynamayı

nihat mükemmel vurdu 3. golde hollanda'nın schneiderle fransaya attığı son golle beraber gördüğüm en güzel vuruş şuana dek ama o top gol olmasa başka da pozisyon olmasa kalede tuncay:) elensek..
demicek miyiz hamit ndn 2. yarının başından itibaren orta sahada oynamıyor
yediğimiz 2. gol büyük acemilik defansın ortasındaki adam yok ya topal girsin oraya ya hamit kaysın ortaya sabri çekilsin beke. bunu sölicek uygulatcak ne saha içinde ne saha kenarında bi tane adam yok takımda neymiş 4. hakem izin vermemiş değişikliğe sen oraya adamı koy oyun içinden sonra değişiklik geçikse de bi bok olmaz 2 dk atak yapmayız. 2 pozisyon yedik o yüzden ilkinde koller karşı karşıyayı kaçırdı 2. de yedik golü belliydi de

Bu noktada kazanan haklıdır bu kadar çok şey şans eseri bi araya gelmiş olamaz dediğim gibi bende beğenmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler adam tarih yazıyor mu yazıyor bu kadar.
tarihimizde 2. kez bu noktadayız ilk kez çek cumhuriyetini malup ettik...

edit:Nihat'ın vuruşu bence de çok güzeldi ama yanda bomboş hamit vardı onu da görebilirdi bide en güzel goller diyorsak Zlatan'ın attığı gol var lütfen :)
edit2:evet bide o vardı dimi baya iyiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
turnuva oncesi 0 cekeriz, tarihi fark yeriz diyodu. bu mactan once de cekler eler bizi diyodu yine herkes. hırvatistan için de aynı dileklerde bulunsun o kişiler, kesin geceriz o zaman turu.

Sifir cekecegimize ihtimal vermiyodum. En kotu Isvicreden puan alirdik da gruptan cikmak surpriz oldu benim icin acikcasi.

Dilek degil bu objektiflik. Kimse su anda oldugumuz durumun objektif oldugunu soylemesin, bu sonuc oldukca optimistik bir durum bizim icin.

Su an buradaysak 2 etken sayesinde:

1- Terim cok gec de olsa yanlislarini gordu. Takima en az bir stoper ve bir striker daha almasi gerekiyordu Semihi yedege cekerek. Ayrica secimlerde hata yapti gerek ful kadroyu olustururken gerekse mac kadrolarinda. Bunlari gorerek zamaninda mudahale etti. Kibiri en azindan mac icin kenara birakip dogru degisiklik ve mudahalelerde bulundu Hamiti ileri cikarmak falan gibi.

2- Emre Belozoglunun sakatlanmasi. Eger Emre sakatlanmasaydi su an burada olmamiz cok daha zor bir ihtimaldi. Emre cok iyi bir oyuncu ama onun uzerine oyun kurmak takimin tek plani olmamali. Emre oynayacaksa da Emresiz de takim bir seyler yapmali. Arda gibi takimin en iyileri kesilmemeli.

Terim sacma israrindan ve turnuva basinda gelistirdigi daha dogrusu ManU'dan kopyaladigi taktikten vazgecmeseydi su anda burada olmazdik.

Kaldi ki son macin son 15 dk sina kadar takimda ne bir organize atak ne de bir takim oyunu gordum ben 3 macta. Her mac bireysel yildizlarla oyuncularla dan dun korleme oynadik. Adam gibi oyunu bundan sonra oturturuz umarim. Terimin yapmasi gereken cok sey var yani basina meydan okuyana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda çeyrek finaldeysek fatih terim'in sonsuz balı yüzündne çeyrek finaldeyiz. ama olsun çeyrek finale geldik en azından. bundan sonrası hakikaten hiç belli olmaz. çeyreği hırvatlarla oynamak da iyi çünkü almanya adı altında ezilebilirdik. hatta sadece adı değil futbolu altında da ezilebilirdik fakat hırvatlar çeklerden hiç farklı değil sadece biraz daha teknikler ama koller e sahip değiller. hırvatları eler yarı finale çıkarız bu gazla bence. zaten turnuva yine kurtuluş savaşına döndü bizim için haydi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...