Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 20 haziran cuma 21.45 viyana da maç çeyrek final volkan yok rüştü var. hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 haha nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 GOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bize zorla aldırcaklar bu kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 takımda sarı kart görmeyen oyuncu da kalmadı sanırım ddfsgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fatih Terim'in çıkaracağı 11'e bağlı bir maç. Tuncay oynamasın. Nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oynicak adam kalmadi, sakat, cezali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 VERİN KUPAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ALIRIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oha yaa ben açıcaktım lan topiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 daha 5 gün var ya yazmaya başlayalım hemen 2-0 olur bizim olur. kalede rüştü sağlam olur ama 3maçta da yoktu soğuk biraz. ilerde nihat tek kalmamalı yanında mutlaka biri olmalı bence semih 2.devre girsin ama ilk devre de nihat yalnız olmasın plx +tuncayı kulübede görmek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Llama said: oha yaa ben açıcaktım lan topiği :D ben açtım kazandık 2 uğuru devam ettirim dedim hehehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 0-3'den 4-3 yaparız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hıaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kupayı verin laaaan bizeeeeeeaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kimler cezalı şimdi bu maçta, volkan ve aurelio dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan ve aurello'nun olmaması kötü oldu ama hamiti maçın son 10 dksında yaptıgı gibi orta sahada oynatırsa bişeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 valal maçı terim veriyor terim alıyor salak adam salak bi kadro ile çıkmaz işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tuncayın kredisi kalmamış olması gerekli.. tuncay yerine semih tek forvet , nihat sağ kanada , hamir orta sahaya arelyonun yanına , sabri sağ beke , stoperde kim sağlamsa. hırvatistan çek cumhuriyetinden daha iyi bi takım , ama koller gibi bize +25 skill point avantajı olan bi adamları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hakan balta da yok. ligtv de saydılar, 4 tane eksiğimiz var. bu arada bence önce gol yemeliyiz. başka türlü gaza gelmiyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2. yaridaki gibi oynayalim onumuze kimse cikamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Alcadras said: hakan balta da yok. ligtv de saydılar, 4 tane eksiğimiz var. bu arada bence önce gol yemeliyiz. başka türlü gaza gelmiyor takım. hakan, aurelio, volkan. 4. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ilk yarı 3-0 maç sonucu 3-4 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 haha evet hep geriden gidiyoruz 3-0 dan 3-4 diyorum bende =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hırvatların formaları güzel,yeneriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Silphatos said: Alcadras said: hakan balta da yok. ligtv de saydılar, 4 tane eksiğimiz var. bu arada bence önce gol yemeliyiz. başka türlü gaza gelmiyor takım. hakan, aurelio, volkan. 4. kim? emre ya da tümer? onlar da sakattı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar