Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime tavsiyesine muhtaçlık vol.16?

Drall

Öne çıkan mesajlar

merhabalar.bu yaz başımı testlerden kaldırdığım zamanlarda dışarı çıkılmayacak kadar sıcaksa eğer(büyük ihtimal çoğu zaman öyle olcak) kafa dağıtma yolum animeler ve filmler olucak. oyüzden muhtacım yani =)

izlediğim serileri yaziyim şuraya yanınada beğenip beğenmediğimi falan yazarım onlara göre tahmini olarak neyi beğenebileceğimi düşünüyosanız tavsiye ederseniz çok sevinirim. bunları hep burdaki tavsiyeler üzerine izledim çünkü. (naruto hariç, onuda tavsiye edene küfrediyom hep 202x20dk nın bana kaybettirdiği zaman yüzünden, sadece güzel bölümleri söyleseymiş keşke)

uzun lafın kısasına gelicek olursak;

death note - tamamını bitirdim, tamamını sevdim

fullmetal alchemist - tamamını bitirdim, tamamını sevdim

samurai champloo - tamamını bitirdim, tamamını sevdim

özellikle sonunun

açık şekilde hadi herkes yoluna diyerek bitmesi bana ilginç geldi baya. iyiydi yani. ama üzüldüm şöyle sağlam bi kaldığımız yerden devam edelim dövüşü isterdim açıkçası, ama bukadar etkileyici olmazdı. keşke ayrı bi oav yapıp dövüştürseler sdgsdgfd

Hellsing - 13 bölümlük kısmını izledim, oavlara el bile sürmedim. çok sıkıldım yav =/ herkes niye bukadar sevmiş anlamadım o derece

claymore - tamamını bitirdim, yanlış hatırlamıyosam 8inci bölüm civarlarından sonrasını sevdiydim galiba. ama başlarında bi sıkılmıştım

naruto - 202 bölüm izledim. arada bikaç iyi bölüm hariç çok sıkıldım

iyi bölümlere örnek

naruto vs sasuke'ler, chouji vs şu orochimarunun eleman, neji vs hinata, rock lee vs gaara falan filan

trigun - 25 bölüm izledim. sevdim baya. son bölüm kaldı bu gece izlemeyi planlıyorum

elfen lied - bitirdim. başlarında çok sıkıldım. ama bi 9uncu bölüm civarlarından sonra sardı

avatar - bitirdim. sevdim. tek eksiği gerçek dövüşler ama oda çocuk çizgifilmi olmasından kaynaklı diyerek yatıştırdım kendimi hep

bukadar galiba izlediklerim. bu nacizane listeme eklemem gerektiğini düşündüğünüz animeleri paylaşırsanız çok müteşekkir kalırım =) of nası bi cümleydi ya o =D
Sosyal ağlarda paylaş

Komedilerden başlayalım.

Ouran Host Club: kesinlikle izlenmesi gereken bir seri. Gülmek garanti tamamen. Herşeyi bıraktım Tamaki için bile izlenir.

Love Hina: Klasiktir. İzlenmeli izletilmeli. Aşık olan eleman Tsundere hatununun en iyi örneklerinden (ayrıca harem içinde :P)

School Rumble: Fillerlar olamsa süper olacak ama kendisini izlettirecek kadar bölümüğ kesinlikle var.

Mecha

Gundam Seed - Gundam Seed Destiny. Gundama başlanması için light bi seridir. Ben severim izlettiririm.

Gundam 00: Bu senenin en iyi mechalrından birisi ilk bölümler sıksada biraz. İlerki bölümlerde Toparlıyor.

Full Metal Panic! serisi.
Yönetmenine hastayım bu serinin kesinlikle izlenmeli.

Code Geass: Bu sezonki en beklediğim çizgi dizim. Orange-kun için bile izlenir (yıh yıh yıh)

Macross Frontier: Çok sağlam müzikleri çoookk. kendiside çok sağlam.

Shounen

Soul Eater:Bones'in en yeni çalışması güzeldir güzel.

One piece: Shounen jump'un en iyi shouneni benim için bu ama animesi çok kasabilir bölüm bakımından kesinlikle mangasını oku.

Spor
Slam Dunk: Kesinlikle okunmalı veya izlenmeli. Hmmmh mmm hmmmmmm

Özellikle izlenmesi gerekenler.

Cowboy bebop: Tartışılmasız en iyi animelerden birisi.

Suzumiya Haruhi no Yuutsu: Kesinlikle izlenmeli, kitapları bitirilmesi gereken bir seri.

Aklıma gelirse yazarım daha
Sosyal ağlarda paylaş

- ghost in the shell stand alone complex
- ghost in the shell stand alone complex 2nd gig
- ghost in the shell stand alone complex: solid state society
- rurouni kenshin ova: tsuiokuhen

bu yazdıklarımı indirmeden önce tanire götür kaydediciyi, bunları silen byte'ları kirpikleriyle topluyormuş ahirette. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
- ghost in the shell stand alone complex
- ghost in the shell stand alone complex 2nd gig
- ghost in the shell stand alone complex: solid state society
- rurouni kenshin ova: tsuiokuhen

bu yazdıklarımı indirmeden önce tanire götür kaydediciyi, bunları silen byte'ları kirpikleriyle topluyormuş ahirette. (:P)

hocam zihnimi okumuşsun

bunlara ek olarak ben kendi önerilerimi vereyim:

-Serial Experiments Lain
-Boogiepop Phantom
-Texhnolyze
-Kimagure Orange Road
-Legend of Galactic Heroes
-Gasaraki
-Gundam 00
-UC Gundam'ları (SEED filan değil)
-Macross Plus
-Cowboy Bebop
-City Hunter
-Full Metal Panic
Sosyal ağlarda paylaş

@-Dark_Angel-: bol bol filler izledim galiba yahu okadar çok amaçsız bölüm vardıki. resmen animeden soğutayazdı o amaçsız bölümler beni...

@Dingaer,Volfied: izledim trigun'ı hatta ilk sayfada yazıyo ek olarak son bölümüde izledim. baya hoşuma gitti. ama japoncanın ingilizce kelimelerle nekadar bozulduğuna bikere daha tanık oldum =D

laavu en piisu, laavu en piisu... diğer animelerdede var bol bol bidünya ingilizce kelimeler kullanan lavuklar =D

diğer tavsiyelerinizede bakarım pcde yer açılınca

sıraya aldım hepsini bi not defteri oluşturup teşekkürler herkese =D
Sosyal ağlarda paylaş

bu hellsing ve trinity blood birbirinden özenti tarzı bişeymi? yada biri birisinden özenti?

aslında hiçbirisi spoiler de olmayabilir ama olsun saygı duymak lazım

ne biliyim ana karakterimizin %bilmemkaç güç salımını onaylayarak vampir avlaması falan filan bian hellsing hatırlattı bana. bide bu kayıp teknoloji genel bi kavram galiba trigun'da da geçiyodu. ney peki bu kayıp teknoloji? insanların ne olduğunu bilmediği, sadece ölümsüzlerin bildiği bişeymidir nedir?

Sosyal ağlarda paylaş

biz sana cowboy bebop diyoruz code egass diyoreuz sen hala trinity blood diyorsn olmuyor arkadaşım :P

Trinity Blod bildiğin kötü bir yapım. Sonu olmayan sıkıcı actionu iyi değil. Ben beyenmemiştim. Hellsing anime çok zevklidir ama asıl olay mangasıdır onu okumanı tavsiye ederim hele alucardın bir londra macerası varki evlere şenlik.

AMa önce COwboy Bewbop ve Code geass'ı izle derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...