bleachi de deneyebilirsin ama yukarıda sayılan animelerden sonra özellikle önceliği code geass ile cowboy bebopa ver derim ben...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
anime tavsiyesine muhtaçlık vol.16?
cowboy bebop a başladım. güzel gidiyo baya izlemesi keyifli teşekkürler =) gerçi daha ilerlemedim muhtemelen ilerlerde coşar bu gidişle, daha güzel olur gibi.
5. bölüme gel yeter...
Ballad of Fallen angels rulaz...
Ballad of Fallen angels rulaz...
afedersinizhesaplütfen.
- ghost in the shell stand alone complex
- ghost in the shell stand alone complex 2nd gig
- ghost in the shell stand alone complex: solid state society
- rurouni kenshin ova: tsuiokuhen
bu yazdıklarımı indirmeden önce tanire götür kaydediciyi, bunları silen byte'ları kirpikleriyle topluyormuş ahirette. (:P)
hocam zihnimi okumuşsun
bunlara ek olarak ben kendi önerilerimi vereyim:
-Serial Experiments Lain
-Boogiepop Phantom
-Texhnolyze
-Kimagure Orange Road
-Legend of Galactic Heroes
-Gasaraki
-Gundam 00
-UC Gundam'ları (SEED filan değil)
-Macross Plus
-Cowboy Bebop
-City Hunter
-Full Metal Panic
evet sirf etkisi olsun diye ben de cowboy bebop demek istiyorun
Shingetsutan Tsukihime oneririm, kisa bi seri (vampir)
Trigun izlemediysen cok eglencelidir
Bi de zaman topla, otur Studio Ghibli nin filmlerini izle :)
Shingetsutan Tsukihime oneririm, kisa bi seri (vampir)
Trigun izlemediysen cok eglencelidir
Bi de zaman topla, otur Studio Ghibli nin filmlerini izle :)
volfied doğru söylemiş trigun da izleyebilirsin eğlencelidir. Onun yanında trinity blood var eğer trigun ı seversen izle derim.
Gurren Lagann var eğer mechalı animeleri seviyosan.
Gurren Lagann var eğer mechalı animeleri seviyosan.
Evet, bence de Cowboy Bebop'u kesinlikle izlemelisin. İlk başlarda belki sıkılabilirsin, fakat son bölümü izleyip, animeyi bitirdiğinde üzerinde gayet güzel bir etki bırakacaktır.
Naruto 202 bölüm demişsin Filler izlemedin inşallah xD
@-Dark_Angel-: bol bol filler izledim galiba yahu okadar çok amaçsız bölüm vardıki. resmen animeden soğutayazdı o amaçsız bölümler beni...
@Dingaer,Volfied: izledim trigun'ı hatta ilk sayfada yazıyo ek olarak son bölümüde izledim. baya hoşuma gitti. ama japoncanın ingilizce kelimelerle nekadar bozulduğuna bikere daha tanık oldum =D
diğer tavsiyelerinizede bakarım pcde yer açılınca
sıraya aldım hepsini bi not defteri oluşturup teşekkürler herkese =D
@Dingaer,Volfied: izledim trigun'ı hatta ilk sayfada yazıyo ek olarak son bölümüde izledim. baya hoşuma gitti. ama japoncanın ingilizce kelimelerle nekadar bozulduğuna bikere daha tanık oldum =D
laavu en piisu, laavu en piisu... diğer animelerdede var bol bol bidünya ingilizce kelimeler kullanan lavuklar =D
diğer tavsiyelerinizede bakarım pcde yer açılınca
sıraya aldım hepsini bi not defteri oluşturup teşekkürler herkese =D
Hatırladığım kadarıyla 135ten sonrası filler abi izlememeliydin xD.Ben naruto rasenganı atmaya çift el rasengan yapmaya fln başladıgında bırakmıştım hahaha.Şimdide shippuuden güzel gibi sevebilirsin .
Sturm söylemiş Kimagure Orange Road'u. Çok güzel bir seri yavaş yavaş izleyebilrsin. Eski çizimleride çok kaliteli değil doğal olarak ama konusu güzel. İzlersen kulankalrını "ayukawa" ya alıştırsan iyi edersin :P
bu hellsing ve trinity blood birbirinden özenti tarzı bişeymi? yada biri birisinden özenti?
aslında hiçbirisi spoiler de olmayabilir ama olsun saygı duymak lazım
ne biliyim ana karakterimizin %bilmemkaç güç salımını onaylayarak vampir avlaması falan filan bian hellsing hatırlattı bana. bide bu kayıp teknoloji genel bi kavram galiba trigun'da da geçiyodu. ney peki bu kayıp teknoloji? insanların ne olduğunu bilmediği, sadece ölümsüzlerin bildiği bişeymidir nedir?
biz sana cowboy bebop diyoruz code egass diyoreuz sen hala trinity blood diyorsn olmuyor arkadaşım :P
Trinity Blod bildiğin kötü bir yapım. Sonu olmayan sıkıcı actionu iyi değil. Ben beyenmemiştim. Hellsing anime çok zevklidir ama asıl olay mangasıdır onu okumanı tavsiye ederim hele alucardın bir londra macerası varki evlere şenlik.
AMa önce COwboy Bewbop ve Code geass'ı izle derim
Trinity Blod bildiğin kötü bir yapım. Sonu olmayan sıkıcı actionu iyi değil. Ben beyenmemiştim. Hellsing anime çok zevklidir ama asıl olay mangasıdır onu okumanı tavsiye ederim hele alucardın bir londra macerası varki evlere şenlik.
AMa önce COwboy Bewbop ve Code geass'ı izle derim
Öne çıkan mesajlar