Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Herşeye tamam ok diyebilirim ama kalkıp 15 yaşında ergen gibi albümün ismini death magnetic koymak nedir ya hani albüm mükemmel bile olsa metallicanın albüm isimleri tarihindeki o şaşalı isimlerin yanında çok ergen ismi gibi kalacak death magnetic
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Herşeye tamam ok diyebilirim ama kalkıp 15 yaşında ergen gibi albümün ismini death magnetic koymak nedir ya hani albüm mükemmel bile olsa metallicanın albüm isimleri tarihindeki o şaşalı isimlerin yanında çok ergen ismi gibi kalacak death magnetic
doğru
Sosyal ağlarda paylaş

hala sikilmadiniz mi elestirmekten denmiste, herifler her seferinde of baba super album yaptik ayni eski gunlerdeki gibi yea metal yea diye cikip saçma sapan sarkilarla geliolar onumuze.bariz yetemiyolar eger reyting icin deil de inanarak yapiyolarsa bu album oncesi aciklamalarini.

edit: hahaha unforgiven 3 u de yeni gordum,album satsin diye super-mega kupon taktigi heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gazla girip "YAZIK SİZE RÖRÖ" diye bağırmak iş değil. Unforgiven 3 besbelli ki piyasa olsun diye yapılmış bi olaydır. St. Anger'ın kökten metalika dinleyicilerini hafiften kızdırmasını yeni anlamışlar heralde, onların da gönlü olsun ayol diye böyle bişey yapıyorlar, olay sadece maddi.

Evet, çok katıyım bu metalikanın st.anger sonrası konusunda (ki bence loaddan itibaren bozmuştur). 17-18 yaşındaki elemanların kurduğu dandik metalcore gruplarının albümleri gibi bi isme sahip albümden (evet çok büyük bir önyargıyla) hiç birşey bekleyemem. Özellikle St.Anger çıktıktan sonra.

Ki şöyle bişey de var, metalika benim için hiçbir zaman idol olmadı. (ki ilk zamanlarında "fuck mtv! asla klip çekmeyecez!" dedikten 1 yıl sonra "one" klibinin pirömiyerini mtv de yayınlamış gayet yavşak bi gruptur bence) O yüzden fazla iyimser de düşünemiyorum.

Ha bu yorumum ride the lightning, and justice for all, black albüm, kill em all, master of puppets vs albümlerinin kötü olduğunu düşündğüm anlamına mı geliyor? tabi ki hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...