Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm a lonesome cowdoy dırı dırı dırı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Evet 20 sene geçti.
Hala bir tek sevgilim bile olamadı..
Millet sevgililer gününde sevgilisine ne alcak diye kara kara düşünüyor, ne güzel (ya ne demessin) benim hiç o derdim olmadı..
Yalnız gezdim yalnız dolandım.
Kırlarda bayırlarda yaylalarda ovalarda hep yalnız.

Ee tabii ayı gibi konuşursan olacağı bu.
Kızlarla iletişimi "hö, haa, hım hım"
Kızlar da korkuyor kaçıyor tabii :)

Benim gibi Lonesome cowboyların hepsinin sefgililer gününü kutlarım ellerinden öperim.
Muck.
Ee nerde lan benim harçlığım?[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
TESTTİR, SENSİN LAN TESTTİR, SANANE LAN TEST İŞTE
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

Bence birisine değer verip sonradan onu yitirmek çok daha kötüdür. Sevgililer gününü her yıl kutlayanların haricinde kalan pek çok insan : "aa ne hoş, bu yıl sevgililer gününe denk geldi, birisiyle çıkıyorum" vaziyetinde.

Ayrıca bir insana değer vermenin bünyeye ağır geleceğini düşünüyorum. Bone doğru yolda.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

"Bence birisine değer verip sonradan onu yitirmek çok daha kötüdür"
valla doğru yolda felan değil..
kaç yıldır arıyor ama bulamıyorum :)[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

Sevipte kaybetmektense hiç sevmemek daha iyidir ;)
şu anda sapım saplıgımdan gurur duyuyorum unutmayın yanlız birey ğüçlü bireydir 15 şubat dunya saplar gununuz sımdıden kutlu olsun :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

Arıyorsun ama olmuyor... Şansını denemen, uğraşman lazım. Bu konuda kesinlikle hemfikiriz ama bir sevgilini alıp ömür boyu birlikte olabileceğin bir hatun haline getirmeye çalışmaktansa, daha geç bile olsun ömür boyu birlikte olabileceğin bir hatun bulmak daha güzel bence[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

İlişkiler başladığı gibi bitede bilir bu çok doğaldır.Ya hep ya hiç felsefesi çok saçma birşey .Aşk ve sevgi ,üzüntü ve acı ne kadar hayatımızın bir parçasıysa o kadar hayatımızın bi parçasıdır bunlarsız yaşamak pek normal birşey değildir.Eğer bir insanın hoşlandığı içinin pır pır ettiği birisi olmamışsa kendisinden şüphe etmesi lazım(yani 20 yaşına kadar).Ama eğer oldu da karşılık alamadı veya ona açılamadıysa başka o zaman devam edip değişik yollar denemeli. Aşık olduğun kişinin peşinden koşmak bile hayatın bir parçasıdır ve hiç yoktan çok daha iyidir bence.
Bir ilişkiye bitecek diye başlamamaya çalışmak bence çok gereksiz birşeydir insanlar deneyim kazanmalıdır.Her çıktığın kişiyle evlenmeye kadar götüreceksin diye birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

off benım oldu valla 3 sene kovaladım ama su an vazgectım cok populer bır kız ama arkadaşız sadece o kadar ugraştım umıt yok bende barı arkadaşlıgını kaybetmıyım dıye vazgectım aramıyorum sormuyorum bakalım kendı gelırse gene kovalıycam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

İmparator 2. Claudius, Roma'yı kendi katı kuralları ile zalimce yöneten bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona göre bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini bırakmak istememeleriydi. İşte bu yüzden Roma'daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı. Aziz Valentine de Claudius'un hükümdarlığı zamanında Roma'da yaşayan bir papazdı. Kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudius'un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak imparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Milattan sonra 270 yılının 14 Şubatı Hristiyan şehitliğine gömüldü.

İmparatorun başka bir düşünceside yalnız birey güçlü birey anlayışıdır.

Bone aynı durum.(yalnız 20 sene değil)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Burada yanlış bilgi var zira bütün evlilikleri yasaklamıyor, sadece askerkerin evliliklerini yasaklıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

20 sene, hadi 10 yaşından beri kız arkadaşın olmasa bile karşılıklı o tip duygular besleyebilicek olsan

tam 10 senedir bir kız arkadaşın olmadı mı, alınma ama büyük ihtimal ailen seni farklı bir gözle görüyordur, onlara anlatman lazım doğrusunu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

mephisto cok yanlış bi düşünce seninkisi

ailesi neden farklı gözle baksınki hem kendi oğullarını bilmiyorlarmı.
bazıları uzun yıllar kendisine yakın birini bulamazlar tabi amaçları duygusal bi yaklaşımsa.
ne zaman ne olucagı belli olmaz hem aşkın gözü kördür[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz
no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...