Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netler ve puanlar

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

Marmara Maliye Bahçelievler kampüsünde.
Şimdi, sana daha önce kimsenin vermediği bir öğüt vericem. O kodumun "kampüsüne" sakın gitme.

Özetle şöyle bir yer. Toplam 4 binadan oluşuyor. Bildiğin apartmanların arasında bir yer. Etrafında yanlız iki (2) cafe mevcut ki, teki kahve bildiğin.

Semt olarak bahçelievler olduğundan, ulaşımın bi hayli zor da olacak. Ev kiraları yüksek vs. Açıkçası tavsiye etmiyorum, girebiliyorsan işletmeye gir puanlardan haberim yok mis gibi Anadolu Hisarındayız :D
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Marmara Maliye Bahçelievler kampüsünde.
Şimdi, sana daha önce kimsenin vermediği bir öğüt vericem. O kodumun "kampüsüne" sakın gitme.

Özetle şöyle bir yer. Toplam 4 binadan oluşuyor. Bildiğin apartmanların arasında bir yer. Etrafında yanlız iki (2) cafe mevcut ki, teki kahve bildiğin.

Semt olarak bahçelievler olduğundan, ulaşımın bi hayli zor da olacak. Ev kiraları yüksek vs. Açıkçası tavsiye etmiyorum, girebiliyorsan işletmeye gir puanlardan haberim yok mis gibi Anadolu Hisarındayız :D

Puanım pek iyi değil,işletmeye girme ihtimalim sıfıra yakın.İstanbul'da girebileceğim en iyi kalburüstü bölüm maliye gibi gözüküyor.Öbür türlü Kocaeli'ne gideceğim,yani pek bozmaz beni Bahçelievler'de olması. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu seneki sınava bi goz atayım dedim..sınav kolaymıs baya..ozellikle matlar..bi iki tane zor soru wardı sadece..onun icin puanlarda gecen seneki gibi bi patlama yasanabilir.. hea en buyuk sans bu sene fenliseleri girmemisti onun icin sıralamalar yukselir heralde..nese sınava giren herkese gecmis olsun..herkes istedigi yere giriversin di mi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...