Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hedef 250 idi ancak 240 aldım sorumlusu final dershanesinin denemeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tr 27.5 mat 27.5 fen 25 sos 7 (yetişmedi) mat2 22.75 fen2 14.5 250 ggpwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçmiş olsun sınava giren herkese.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçirenler sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sağolayım nilep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arkadaşlar,Marmara Maliye 2.Öğretime girmek istiyorum.Benim puan kitapçığında(FDD) 309 yazıyor puanına,fakat Fen Bilimlerindeki arkadaşlar kendi kitapçıklarında daha düşük olduğunu söylediler.Bilginiz var mı,bir de ne kadar düşer bunun puanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Marmara Maliye Bahçelievler kampüsünde. Şimdi, sana daha önce kimsenin vermediği bir öğüt vericem. O kodumun "kampüsüne" sakın gitme. Özetle şöyle bir yer. Toplam 4 binadan oluşuyor. Bildiğin apartmanların arasında bir yer. Etrafında yanlız iki (2) cafe mevcut ki, teki kahve bildiğin. Semt olarak bahçelievler olduğundan, ulaşımın bi hayli zor da olacak. Ev kiraları yüksek vs. Açıkçası tavsiye etmiyorum, girebiliyorsan işletmeye gir puanlardan haberim yok mis gibi Anadolu Hisarındayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Say2 261.839 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Greeny said: Marmara Maliye Bahçelievler kampüsünde. Şimdi, sana daha önce kimsenin vermediği bir öğüt vericem. O kodumun "kampüsüne" sakın gitme. Özetle şöyle bir yer. Toplam 4 binadan oluşuyor. Bildiğin apartmanların arasında bir yer. Etrafında yanlız iki (2) cafe mevcut ki, teki kahve bildiğin. Semt olarak bahçelievler olduğundan, ulaşımın bi hayli zor da olacak. Ev kiraları yüksek vs. Açıkçası tavsiye etmiyorum, girebiliyorsan işletmeye gir puanlardan haberim yok mis gibi Anadolu Hisarındayız :D Puanım pek iyi değil,işletmeye girme ihtimalim sıfıra yakın.İstanbul'da girebileceğim en iyi kalburüstü bölüm maliye gibi gözüküyor.Öbür türlü Kocaeli'ne gideceğim,yani pek bozmaz beni Bahçelievler'de olması. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 boşu boşuna 1 sene beklemişim. geçen sene aldığım puanın aşağı yukarı aynısını alcam herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nileppezdel said: Pıff 248.5 geldi. Go go sabancı artık.. kader ortağım gel :D da sabancı değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 offf.. okul puanıyla 377 say-2 ): 2 puan az gelcek denemelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ne yaptın sen ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sıktı galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tüh tüh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 371 geliyor =) Burslu i$letmelerden biri tutar in$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 senin düşükmüş. marmaraya girersin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ekonometri tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ginaly said: offf.. okul puanıyla 377 say-2 ): 2 puan az gelcek denemelerden ahahahah hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu seneki sınava bi goz atayım dedim..sınav kolaymıs baya..ozellikle matlar..bi iki tane zor soru wardı sadece..onun icin puanlarda gecen seneki gibi bi patlama yasanabilir.. hea en buyuk sans bu sene fenliseleri girmemisti onun icin sıralamalar yukselir heralde..nese sınava giren herkese gecmis olsun..herkes istedigi yere giriversin di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 güzel espri. vazgeçtim yok güzel falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 edit: puanları yanlış dusunmusum soradan dank etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 380 çaktım ben hep beraber bağırın champion isabel diye.. dalga mı geçionuz lan 370 ne 372 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ewt dlga geçiolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar