Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih Yapacaklara Öneriler

oper

Öne çıkan mesajlar

ya diş tutuyor zaten, tıplardan falan da tutan var da, işte ben işletme çıkışlı birisi olarak baktım programa, meh dedim. adı mühendislik sadece sanki. mühendislik derslerinin yanında, işletme, hukuk, sosyal bilimlerden ders alacaklarmış. endüstri bile bundan daha mühendislik, bu iyice tavşanın suyunun suyu olmuş gibi geldi. ben, kolay geçilir ama normal bi mühendislik okuyup üstüne bi mba çaksan daha iyi olur dedim ama bilemem yani...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

evet, zaten daha çok boğaziçi kimya ağır basıyor. oradan çıkan tanıdıkları varmış, tüpraş'ta fln sağlam mayışlarla işe başlamışlar direkt, koşullar falan da iyiymiş vs vs...
sağlam maaştan kastına bağlı :) ama kimya mühendisi asla işsiz kalmaz. bütün arkadaşlarım mezun olur olmaz güzel işler buldular, master doktora yapmayanlar tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

vexilloid said:

amerikada en yüksek maaş alan mühendislik dalı kimya mühendisliğiymiş...iki gün önce bizzat Günay Anlaş söyledi bana bunu..B)

Ya acip bi amerikan is kurumunun maas ve is olanagi istatistiklerine bakar misin? Kandiriyorlar sizi boyle uzuluyorum ya.

bana bunu söyleyen adam boğaziçi rektör yardımcısıydı güvenmemezlik edip araştırmadım doğrusu.

ama adamın dediği mantıklı gelmişti..orası türkiye gibi değil bi kimya müh.inin eğitimi çok zor onun yaptığı işi başkası yapamaz ve orada kimya endüstisinin gelişmişliğini de göz önünde bulundurursak ne bileyim...falan filan işte..(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği'ni öneririm. Mühendislik değil adında geçmesine rağmen. sadece 1. ve 2. sınıflarda klasik mühendislik dersleri alınıyo sonra da unutuluyo. Bi işinize yaramıyo. Kaptan da olmuyosunuz. Gerçi güverte opsiyonunu açmak için uğraşıyoruz şu ara ama ne zaman açılır bilmiyorum. ama iş sahası cidden geniş. Yahoo gruba günde 4-5 iş ilanı düşüyo. 2-3. sınıfta işten para kazanmaya başlayabiliyosunuz.

Öğrencilik hayatı çok kolay. Yata yata geçilebiliyo dersler. Denizcilik Kulübü'nün yönetim kurulundayım şu an ben ve mühendislik fakültesinde en etkin kulüptür kendisi. Akademik olarak yapmadığımız etkinlik kalmadı neredeyse.

Tek negatif yanı kampüs Avcılar'da. Doğru düzgün bi kampüs hayatı beklemeyin. Kocaman bir arsaya 4-5 bina dikmişler üzerine fakülte yazmışlar böyle bir yer. Ne bi cafe ne bi takılabilcek bir yer hiç bi şey yok. Göl var bi tek sevişiliyo orda arada. Avcılar desen zaten ölü.

Kısacası bölüm güzel, gelin mübarekler.
Sosyal ağlarda paylaş

bişey sorcam
internetten yapsak dahi tercihleri mesai saatleri içinde yapmak zorunda değiliz değil mi yok öyle bir şey?
ben bu gece yapacağım muhtemelen son güne kalmasını istemiyorum da bugünkü mesai saatine yetiştiremeyebilirim

pasaport işleri falan webden mesai saatlerinde yapılabiliyordu ancak o yüzden aklıma takıldı saçma olabilir ama bir sorayım dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...