calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya diş tutuyor zaten, tıplardan falan da tutan var da, işte ben işletme çıkışlı birisi olarak baktım programa, meh dedim. adı mühendislik sadece sanki. mühendislik derslerinin yanında, işletme, hukuk, sosyal bilimlerden ders alacaklarmış. endüstri bile bundan daha mühendislik, bu iyice tavşanın suyunun suyu olmuş gibi geldi. ben, kolay geçilir ama normal bi mühendislik okuyup üstüne bi mba çaksan daha iyi olur dedim ama bilemem yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 boğaziçi kimya müh'ün %60 ı falan kız. bayağı da uygun. tavsiye ederim. zordur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evet, zaten daha çok boğaziçi kimya ağır basıyor. oradan çıkan tanıdıkları varmış, tüpraş'ta fln sağlam mayışlarla işe başlamışlar direkt, koşullar falan da iyiymiş vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endüstri mühndisiyle işletme mğhendisinin ne farkı var? meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 eeeee yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 calimero said: evet, zaten daha çok boğaziçi kimya ağır basıyor. oradan çıkan tanıdıkları varmış, tüpraş'ta fln sağlam mayışlarla işe başlamışlar direkt, koşullar falan da iyiymiş vs vs...sağlam maaştan kastına bağlı :) ama kimya mühendisi asla işsiz kalmaz. bütün arkadaşlarım mezun olur olmaz güzel işler buldular, master doktora yapmayanlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 fizban FET programına gelicem bende yüksek lisans için biliyosun,bu dediklerin benim içinde geçerli mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 amerikada en yüksek maaş alan mühendislik dalı kimya mühendisliğiymiş...iki gün önce bizzat Günay Anlaş söyledi bana bunu..B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ITU Imalat Müh. konusunda bilgisi olan var mı ? TŞKTŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi interdisciplinary programlara çok sıcak bakamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Maltepe üniversitesi yazacaklar %100 burs almayacaklarsa yazmasınlar hani %100 burs almadıkça ya da çok parlak bir öğrenci değilseniz tercih etmeyin mimarlık bölkümünün hocaları iyidir kadro iyidir de okulun yönetimsel olarak bazı sıkıntıları var kaç yıl içerisinde çözülür bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Maltepe şöyle biyerdi sanırım http://dl.dropbox.com/u/18366514/maltepe%20copy.jpg çok yakınmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 geçen sene iktisat bölümüne altı (rakamla 6) öğrenci girmiş AHAHAHAHAHAH ama mimarlık fakültesi estiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vexilloid said: amerikada en yüksek maaş alan mühendislik dalı kimya mühendisliğiymiş...iki gün önce bizzat Günay Anlaş söyledi bana bunu..B) beni de zamaninda amarigada en yuksek maas alan muhendisler yazilim muhendisleri diye kandirmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vexilloid said: amerikada en yüksek maaş alan mühendislik dalı kimya mühendisliğiymiş...iki gün önce bizzat Günay Anlaş söyledi bana bunu..B) Ya acip bi amerikan is kurumunun maas ve is olanagi istatistiklerine bakar misin? Kandiriyorlar sizi boyle uzuluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 saka lan en fazla maasi yazilim muhendisleri aliyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Deacon said: vexilloid said: amerikada en yüksek maaş alan mühendislik dalı kimya mühendisliğiymiş...iki gün önce bizzat Günay Anlaş söyledi bana bunu..B) Ya acip bi amerikan is kurumunun maas ve is olanagi istatistiklerine bakar misin? Kandiriyorlar sizi boyle uzuluyorum ya. bana bunu söyleyen adam boğaziçi rektör yardımcısıydı güvenmemezlik edip araştırmadım doğrusu. ama adamın dediği mantıklı gelmişti..orası türkiye gibi değil bi kimya müh.inin eğitimi çok zor onun yaptığı işi başkası yapamaz ve orada kimya endüstisinin gelişmişliğini de göz önünde bulundurursak ne bileyim...falan filan işte..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben toplum mühendisleri alıyor diye biliyorum. Sonuçta Amerika karma bir kültüre sahip, onları derleyip toparlamak zor. toplum mühendisliği go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 küheylan'a katılıyorum ve... SDÜ Toplum Mühendisliği tek hedef tek tercih SDÜ Toplum Mühendisliği giderken sağda, dönerken solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 okula göre değil, bölüme göre tercih yapın. bu aralar klasik bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği'ni öneririm. Mühendislik değil adında geçmesine rağmen. sadece 1. ve 2. sınıflarda klasik mühendislik dersleri alınıyo sonra da unutuluyo. Bi işinize yaramıyo. Kaptan da olmuyosunuz. Gerçi güverte opsiyonunu açmak için uğraşıyoruz şu ara ama ne zaman açılır bilmiyorum. ama iş sahası cidden geniş. Yahoo gruba günde 4-5 iş ilanı düşüyo. 2-3. sınıfta işten para kazanmaya başlayabiliyosunuz. Öğrencilik hayatı çok kolay. Yata yata geçilebiliyo dersler. Denizcilik Kulübü'nün yönetim kurulundayım şu an ben ve mühendislik fakültesinde en etkin kulüptür kendisi. Akademik olarak yapmadığımız etkinlik kalmadı neredeyse. Tek negatif yanı kampüs Avcılar'da. Doğru düzgün bi kampüs hayatı beklemeyin. Kocaman bir arsaya 4-5 bina dikmişler üzerine fakülte yazmışlar böyle bir yer. Ne bi cafe ne bi takılabilcek bir yer hiç bi şey yok. Göl var bi tek sevişiliyo orda arada. Avcılar desen zaten ölü. Kısacası bölüm güzel, gelin mübarekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aman canım takmayın öle şeylere önemli olan hayat başarısı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 özel mesaj sıkıntısı çekiyorsan ben yolliyim sana kasma abi bu kadar. çok da önemli değil özel mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :)yanlışlıkla oldu küheylancım bak düzelttim. balonuya biraz anlayş yaa lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bişey sorcam internetten yapsak dahi tercihleri mesai saatleri içinde yapmak zorunda değiliz değil mi yok öyle bir şey? ben bu gece yapacağım muhtemelen son güne kalmasını istemiyorum da bugünkü mesai saatine yetiştiremeyebilirim pasaport işleri falan webden mesai saatlerinde yapılabiliyordu ancak o yüzden aklıma takıldı saçma olabilir ama bir sorayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar