fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arcane said: 3- Walter - Peter ilişkisi. Baba oğul ilişkileri yeni yeni oturuyor ama daha ön planda olan birebir karakter benzerliği. Biyolojik benzerliğe de yoruyoruz, ilerleyen sezonlarda göreceğiz. daha önce de tahminimi söylemiştim yine tekrarlıyım. bence peter walter ın clone u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 O değil de oliviaya hastayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 diziyi 3 bölüm izlemiş herkes o teoriyi üretti zaten ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 fenris said: daha önce de tahminimi söylemiştim yine tekrarlıyım. bence peter walter ın clone u. yapmayın ya:D, klonlama 1'e 1 aynı demektir. Farklı yumurta ikizi gibi olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 SPOYLER VERIYORUM. [spo]peter walter'in clone'u.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 BENİM TAHMİNİM O!!!11!!! İNANMIYOSAN SAYGI DUY!!111! tutar tutmaz, tahmin işte :P walter ın gençliğini bilmiyoruz ki; gerçi peter biliyodur tabi... hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gözcüde walter'ın babası ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gerçi o mekan-zaman hede hödösüyle muhtemelen daha çılgın bi açıklama getirirler. dizi bilim kurgu açısından feci uçtu. bu kadar basit açıklama kesmez bu saatten sonra adamları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 peter hakkında benim teorim bence peter gerçek bir insanoğlu değil. walterın ürettiği bir çeşit yaratık mı diim nediym. Kyle XY deki eleman gibi, elle üretilmiş bişi diye düşünüyorum. clone değil, clone olsa tepkileri vs de aynı olurdu herşeyi aynı olması lazım. ki eleman babasından daha zeki sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Greeny - Kyle XY spoilerKyle XY'deki Kyle da klon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 self fail hakkaten onlar da klondu dimi fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kusura bakmasınlar ama olivia'yı hiç güzel bulmuyorum.. Hatta gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ya güzel aslında, çok kötü değil. ama yüzünde kestiremediğim nokta itici. dişleri sanırım fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Açılış muhteşem, bölüm fena değil ama John Scott yeter yahu yeter. Neyse bitti galiba, ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eed son bölüm baya iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Haftaya 14 var son bölüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yeni bölüm mü çıkmış, yemin ederim bilgisayara yazık her gün bi dizi, eski dizileri sezon sezon çek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hakkaten scott isi cok uzadi. gerci ufak bir konusma yapti walter ile olivia, bir daha tanka girme muhabbeti felan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sürekli aynı şeyleri çevirip çevirip veriyolarmış hissine kapıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 1x14 OFFF ÇOK İYİYDİ!!! bayıldım ya hele hele en sonunda verdiği mesajı yakalayan oldu mu benden başka :D jones'a noldu? çok merak ediyorum. It does something unthinkable but it doesn't kill you.. WTF does it do then? Bi de kitabı bishop yazmış.. bunu da öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 fucked up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dr.Bishop rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu dizide konu işlenişi bana acayip şekilde Supernaturali hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 neyse metaplot açılmaya başladı biraz. supernatural a hiç benzetemedim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konu olarak demiyorum. Konunun işleniş tarzı diyorum. Önce o bölümün olayının 1-2 dk lık gelişimi olayın nasıl olduğu sonra kahramanların olaya girişi olayın çözülüşü ardına kahramanların duygusal konuşmaları. Ne bilim birebir aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar