MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi ben son bölümü beğendim güzeldi bence... en azından peter olayını güzel bi noktadan bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Off lobotomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 peter sonunda peter reyiz teşrif etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Ben bir türlü vazgeçemiyorum bu diziden ya. Olivia Walter güzel oynuyorlar izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 4.bölüm ağır spo bu kadar tırt bir şekilde peterın gelmesi üzdü beni, daha bu sabah savundum diziyi arkadaş fringe sıçtı peter gelcek o olcak bu olcak deyince ama senaristler sıvamaya devam ediyor. walter reyizin oyunculuğu olmasa leş bilim kurgu dizisi oldu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çok güzel geldi, anlamlıgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sağlam bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mendoza said: Olivia güzel oynuyor izlemeye devam. Yapma abi. Oyunculuk sıfır hatunda. Aşırı derecede yapmacık oynuyor, çok pis batıyor gözüme. Peter da aynı şekilde. Çekilmez kılıyorlar diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dawsın greekte oynayan adamdan ne oyunculuk performansı beklionuz şimdi kavak yellerindeki efe başka bi dizide ne kadar iyi oynayabilir ajhdlsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 neyse son sahne olmasa gelecek bölüm umrumda olmayacaktı. şimdi biraz meraklandırdı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: olaylar baya karışık hale gelmiş kimse birbirini tanımıyo fln da.. öbür taraftaki broyles ölmüştü ?? sarı olivia nın o tarafta hapsedilme olayı hala var ama kaçarken broyles yardım etmediyse nası kaçtı ? broyles yardım ettiyse niye ölü değil ? tee walter'ın karşı tarafa geçmeden öncesinde sıfırlandı bütün olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bugun eztvde göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Yok bu hafta. Haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 diziyi anlamakta güçlük çekiyorum artık zırt pırt anında bişey değişiyor sonra eskiye dönüyor mal mal ziliyorum resmen ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu haftada yok galiba fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 iptal oldu galiba hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 eksikligini hissetmedigim ama izledigim dizilere bayiliyorum, her hafta gun gecmesini beklemek gibi bir cilesi yok. oyle gelsin izliyim kapansin. misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu hafta da yok of http://inciswf.com/1286291362.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ulan 11/4/11 yazınca bi an 11 nisan gibi düşündüm sdf saçmalasalar da seviyorum ben bu diziyi ya, bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 diziye iptal mi geldi? facebookta bir videoda "John Noble talks about Fringe finale" gibi birşey yazıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 04-Nov-2011 Fringe 04x05 Novation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 iyiydi son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 6.bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar