arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Muhtemelen dizi başından beri gerçekleşen en uç olay olmasına rağmen bu sefer hiç takılmadım nasıl yaptılar diye çünkü sunuş iyiydi. Kendi formatıyla çelişmeyen, inandırıcı bir şekilde yaptılar. Bölümü izlerken maksadın Walter'ın cihazı amaç sanmıştım ancak spnunda amaç değil araç olduğu ortaya çıktı. Teleport edilen eleman hemen Denham'ı sordu demekki amaç John Scott ile alakalı. İnsan merak ediyor teleport aletinin amaç değil araç olduğu bir ortamda amaç ne kadar önemli birşeydir diye. Mutlaka bir şekilde o elemanın kalbine sarılan yaratığa bağlayacaklardır. Bu elebaşı elemanın ve ışınlanan doktor Massive Dynamics'in komutası altında değilse daha da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sovereign said: mesela hani o uzaylı vardı ya şapkalı kılsız herif. Mesela o bölümden sonra şu son gördüğümüz bölüme kadar o şapkalı herif her bölümde bir kere rastgele bir kalabalık arasında veya ne bilim bir sahnenin bir köşesinde gözükse.. Böyle birşey yapsalar eminmki seyircinin yüzde 99'u adamı farketmez. Sonra 2. sezon BAAM! bütün adamın arkaplanda takıldığı sahneler gösterirler ve story arc'ı tekrar geri getirirler mesela? Observer her bölümde arka planda bir kere gözüküyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 evet gözüküyor adam her bölümde ben gördüğümü sanıyorum en aızndan. hatta bitanesinde asansörden çıkıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bazen çok gözünüze sokuyorlar bazen de alakasız bi şekilde arkada duruyor. Şu banka soyulan bölümde mesela monitörden gözüküyo amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Walter'dan şimdiye kadarki bölümlerin özeti http://www.youtube.com/watch?v=GmPPY7oaGjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yakında çıkıyor di mi yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://eztv.it/index.php?main=airs 5 gun kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben beğendim valla, bu dizinin gittiği yerlerden umutluyum. Lost kadar kötü değil. Hükümetin saman altından su yürüterek ne kadar da corrupt olabileceğini görüyoruz. Gerçek hayatta kim bilir neler dönüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 korkarım lost gibi sıkıp sıkıp açıklamadan bırakacak, ama başlandı bi kere, izlencek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sonunu iyi bağlayamacaklar gibime geliyor ama şimdilik gidişat zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Son bölüm çok güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 11. bölüm çok çok iyiydi. En sonunu nasıl bağlarlar bilemeyeceğim ama genel olarak beklediğimden iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 lostla ne bağı var bu dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Prodüktürleri aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pilotu izledim biraz önce ve bence harika olmuş :D tatilde izleyecek adam gibi birşey çıktı sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ortalarda bayabilir. beni baymadıda, bayan çok kişi var ortalara doğru. bay da var EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dün gece izledim ilk bölümü. baya hoşuma gitti, bırakamıyorum. 4ü izliycem az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 1x12 the ring? srsly? (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yeni bölüm mü çıkmış arcane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Gayet güzel gidiyor bence dizi ama biraz daha ciddileşmeleri lazım. Komedi dizisi havasından çıkmalı. Veya bana öyle geliyor. Yani profesörün birazcık daha ciddi rol yapması lazım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://i39.tinypic.com/ot3wp3.jpg super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.fringetr.com/wp-content/uploads/2009/01/gozcu-nfl.jpg gözcü nfl de bu bölümde observer gözükmüş diye okudum, tek başına takılan adamın manyaklığıydı gibi bişeydi bu bölüm, diğer olayların çoğu da organize deildi ama bu bölüm çok daha alakasız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 joshua jackson karakteri cidden cok bos gelmeye basladi. hani firlama bir tip olsa kurtaracak ama "burda ne isim var" gibi tip var herifte. dunham iyi, walter cogu yerde diziyi goturuyor, zate adam iyi oyuncu. ama peter bombos. hem oyuncusu hem de senaryo geregi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Peter'in 3 olayı var: işte muhteşem peter dosyası 1- Romantizm ve ikili kimyası. Olivia'ya hem yazacak hem de ortaklık edecek biri lazım. 2- Geçmişi. Lost'a benzemesin diye flashback yapmıyorlar o yüzden gıdımla bilgi veriliyor. Bir yerde mutlaka geçmişi karşısına çıkacak. 3- Walter - Peter ilişkisi. Baba oğul ilişkileri yeni yeni oturuyor ama daha ön planda olan birebir karakter benzerliği. Biyolojik benzerliğe de yoruyoruz, ilerleyen sezonlarda göreceğiz. Bir de bunlar dışında genç kızların sevgilisi, Fringe'in Sawyer'ı ehueh. O burada ne işim var triplerini buna borçluyuz. Yalnız fırlama bir tip olmadığına katılmıyorum. Cilasının altında ilginç bir adam var. Geçen bölümlerden birinde adam dövmüştü. Kumarbaz. En ters vakitte Irak'daymış. Son bölümdeki hacker gibi pis pis adamlar tanıyor. Bir de baba Bishop'dan zekasını almış gibi. Arada bir sergiliyor. Astrid miydi o kızın adı? Asıl o neci ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nameless said: observer'ı görünce aklıma gman geldi eheh bingo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar