dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tinu said: mükemmel bir bölümle kavuştuk, çok beğendim, lost havasına bürünecek böyle giderse. bu arada lost demişken hemen fringe içinde bir teori şey edeyim, makinedeki peter teorisi bence dedikodular doğru alternatif Olivia hamile ve çocuğu olacak , çocuk erkek olacak ve aslında makineye bağlı olan peter değil peter ın gelecekteki oğlu! bu yüzden peter gözcüye makinada bana ne olacak dediğinde gözcü ona baba olmak zor dedi, :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahauhahauhau café'de oturan adamın "watson-crick"i bilmesi beni benden aldı oh those are the dna guys... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ha bir de :D vs NO CHILDREN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Aluriel said: abi şu aşk meşk işini hiç sokmıcaklardı diziye. Kaçınılmazdır o, bende hiç sevmem ama nedense bir yerden sonra çoğu dizi aşk meşke sarıyor. Ama çoğunluk izleyicide bunu seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LBOaKxYyIMk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dizinin mevcut durumu, picture related: (GIF bir sebepten ötürü çalışmıyor, üzerine tıklayınca çalışıyor, düzeltebilen beri gele) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Buddha said: Aluriel said: abi şu aşk meşk işini hiç sokmıcaklardı diziye. Kaçınılmazdır o, bende hiç sevmem ama nedense bir yerden sonra çoğu dizi aşk meşke sarıyor. Ama çoğunluk izleyicide bunu seviyor. X Files'da bile sarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çok kötüydü son bölüm. acayip sıkıldım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 son bölüm değil de walter'ın olivia'nın yeğenine masal anlattığı bölüm resmen öeh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Oldu olacak Bir vortex de, kazada kılavuz köpeği ölen kör vatandaş ile diğer evrende sahibi ölen köpek arasında oluşsun misal. Aşk, Anadolunun sen yüce bir dağısın temalı bilimkurgu dizisi istemiyoruz kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 pfffff bu ne ? kotumsu bir bolum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ana olay iyidi(yırtılmaların bu tarafta da başlaması fln) ama oluş biçimi çok saçmaydı. iyice aşk meşk işine sardılar. bu arada teknoloji, ölüm kalım gibi büyük farklılıklar bile var iki taraf arasında. nesillerdir bu farklar katlanarak gitmesi gerekirken ve dünyalarda apayrı insanlar olması gerekirken hep aynılar. işine gelince sigorta patlaması, yazı tura atmaları fln bile aynı olup işine gelmeyince bi tarafta çocuk var bi tarafta yok gibi birşey olmamalı. aynı bölüm içersinde bile bu kadar ironi oluyor. zaman yolculuğu, paralel evren fln gibi senaryolarda ironi, paradoks gibi olayların olmaması imkansız ama misal bi terminator de hatayı arayarak buluyoruz ama bunda gözümüze gözümüze sokuluyor. önemli olan bunu ortadan kaldırmak. ama fringe de bu olay imkansız artık şimdiden birçok saçmalık çıktı. senaristler kaldıramamışlar bence bu tarz bir senaryoyu. önceden planlamadan olayı bi yerlere getirip sonradan kurtarmaya çalışıyorlar ve o yüzden çok sırıtıyor herşey. mantıkla kurtaramadıkları için de aşk ile kurtarma yoluna gidiyorlar hep. bu da zevkini kaçırıyor işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu tarftaki oliva caps bile vermiyor öbürü olsa videosunu izlerdik peter' a yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aşk meşk işleri fazla karıştı biraz evet. ama baştan belliydi karışacağı. "hani çok saçma abi bu da" diyenler için bir ton saçma şey var dizide. gerçek bilimmiş gibi izlemeyin diye de tavsiye vereyim. dizi iyice hızlanacak gibi yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi joey sonra obur cocukla yaticak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 joey kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 öbür çocuk kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 BİZ KİMİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olivyanın ıkınır gibi dişlerini göstermesinden bıktım ya. bi meme filan açar insan artık yiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hadi bakalım ikiside hamile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barnacle said: olivyanın ıkınır gibi dişlerini göstermesinden bıktım ya. bi meme filan açar insan artık yiter. aynen ya o dislerden tiksindim artik, agliyormu guluyormu konusuyormu dusunuyormu belli degil, meme konusunda fikrim yok oda disler gibi olacaksa hic olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 barnacle said: olivyanın ıkınır gibi dişlerini göstermesinden bıktım ya. bi meme filan açar insan artık yiter. hazım sorunu olduğunu ilk bölümden anlamıştım zaten. Activia mı neydi o yoğurttan öneriyorum kendisine ama pek sallamıyorum. Bu arada Llama çok güldüm mesajına hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 LAN okadar kehribar vs uğraşcaklarına sıkın yaşlı karının kafaya olsun bitsin. yok olaylar senin yuzunden oluyo bırakmalısın onu... sık kafasına karının bak bakalım ozmn bırakıo mu bırakmıyo mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar