uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tivo'luyolar genelde amerikalılar cuma akşamı dizilerini ama bi etki etmiyor tabi reytinglerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya bi deaçılış jeneriği alternatif evren için değişmiş huh? ilk insanlar falan varmış önceleri açılış jeneriğinde. pandemic bilmem ne falan gelmişbunların yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 huun said: adamlar bu kadar salak değildir herhalde. güveniyorlar dizilerine ki böyle bir karar almışlar. bildiğim kadarıyla ratingleri gayet iyi fringe'in. tam tersine ratingleri cok kotu. rakipleri 2-3 kati izleyici cekiyor. cuma gunune dizi atmanin anlami sezon sonuna kadar bitsin gitsin iste. hemen hemen cuma gunune atilan her dizi iptal oldu. en son gecen sene cw smallville'e aynisini yapti ama 9. sezon olmasina ragmen iyi izleyici cekti (tabi yazar kadrosu felan degisti sezon iyiydi cidden) bi sezon daha verdiler. yanliz smallville hem uzun suredir takip eden izleyicisi var hemde fringe'in aksine kendi capinda mutevazi dizi. kesin konusmamak lazim ama %99 iptal olur sezon sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 MANYAK MI LAN BU AMERİKANYALILAR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 valla ben bu sezonu sevmedim.azalarak bitmesi güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 huun said: MANYAK MI LAN BU AMERİKANYALILAR?! galiba. bakalım karar verelim. berbat ve fringe'den daha uçuk polisiyeler, aptal yarışmalar.. bu tarz saçma şeyleri daha çok seviyorlar.. hmm evet test sonucuna göre bayağı bi manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 İlk ve son sezon arasında zıplamış bi izleyici olarak , dizinin şu anda geldiği noktayı ben büyük bi gelişim olarak görüyorum. İlk sezonunda bundan bi ne köy olur ne kasaba diip bıraktıım bi diziydi fringe , şimdi merakla yeni bölüm bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 amerikada, yaprak dökümü bile iş yapar o kadar salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dasaaa said: huun said: MANYAK MI LAN BU AMERİKANYALILAR?! galiba. bakalım karar verelim. berbat ve fringe'den daha uçuk polisiyeler, aptal yarışmalar.. bu tarz saçma şeyleri daha çok seviyorlar.. hmm evet test sonucuna göre bayağı bi manyaklar tanıdık geldi bu yazdıkların :) sırf amerikalılar mı seviyor onu da düşünmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Amerikalılar harici çoğu HDTV-LOL-DivX.avi versiyonunu sevip bekliyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 amc, fox falan var da biz mi almıyoz. varsa pis fail geliyor yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi olsa da 5 ay geç yayınlarlar zaten muhtemelen bizde, ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 az önce 2. sezonun 19. bölümünü izledim de hani peter'ın diğer evrenden olduğunu anladığı bölüm sonlara doğru walterın yüz ifadesi o bakışlar falan gözlerim yaşardı lan, amma iyi oynuyor adam rolünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 e adam gondoru yönetti o kadar yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son bölümde hintli taksici- gemiyi kullanmayı öğrendim kuzenimden olivia- vaay öğrendin yani, o zaman katil de o aleti kullanmayı birisinden öğrenmiş olmalı. geyiği NE KADAR SALAK APTAL LAN MAL MISINIZ SENARISTLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bubbles'a hintli taksici didi. yakalayın, vurun, değneklen kovalayın. vur ha vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 evet o serumu öğrenmiş olayı kötüydü,seviyorum yinede bu diziyi.Diğer taraftaki Lincoln(yüzü yaralıydı ilk bölümler)ne tatlı bişi <3(:D sırf o var diye hep diğer evrende geçsin istiyorum(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Darko2 said: evet o serumu öğrenmiş olayı kötüydü,seviyorum yinede bu diziyi.Diğer taraftaki Lincoln(yüzü yaralıydı ilk bölümler)ne tatlı bişi <3(:D sırf o var diye hep diğer evrende geçsin istiyorum(:P) hatun alert ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 gay belki ne bildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yine mi ara verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 evet 3 aralıkta yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bugün en son bölümü de izledim hani olaylar birbirine giricek kafamız karışıcak filan diye bekliyodum, ama gayet güzel gidiyor dizi umarım kaldırmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 1000th. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bu dizilerde tam helecanlanıyorsuuuuun. adamlar ara veriyor. bak valla bu kadar çok ara vermeseler izleyici sayısı bu kadar düşük gelmez. adam 1 hafta helecanlı kalabiliyor. sonra unuyorsun ne olduğunu.. izlemiyorlardır unuttukları için. kesin bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Darko2 said: evet o serumu öğrenmiş olayı kötüydü,seviyorum yinede bu diziyi.Diğer taraftaki Lincoln(yüzü yaralıydı ilk bölümler)ne tatlı bişi <3(:D sırf o var diye hep diğer evrende geçsin istiyorum(:P) hatun alert ! hatun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar