Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 broyles her diyarın adamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 taksici geri döndü iyi oldu. bide adamım broyles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 of yine aramı verdiler 2 aralık gözüküyor yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 toparladılar iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yok esas konuya geri dönmesi o kadar iyi ki bölüm içi konunun tırtlığını perdeliyor. efendim candyman'miş. kimse çözememiş. laplace's demon olayında süper zekiliğin dibine vuran, acaip akan astrid bile mal mal bakınıyor bilgisayar başında. gelgelelim oliviamız. "hmm iki adam değil, tek adam vardı! " diye çıkıveriyor. kimse çocuklardan ne alındığının da peşine düşmemiş sanki. lol.. bölüm konusu feci tırttı ve aşırı tahmin edilebilirdi ama esas konuya geri dönmesi bak o çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bence taksici emminin kuzen Broyles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Birazdan izlicemde 2 Aralık'ta mı sonraki bölüm? Bu ne dir ya zırt pırt ara veriyorlar. Şeytan diyo izleme sezon bitsin hepsini indir izle. Öylede olmuo işte merak edio insan. Zaten dizi de kalmadı izlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Olivia Sonunda öğrendiler. Dizi şimdi başlıyor. 9 bölüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Buddha said: Birazdan izlicemde 2 Aralık'ta mı sonraki bölüm? Bu ne dir ya zırt pırt ara veriyorlar. Şeytan diyo izleme sezon bitsin hepsini indir izle. Öylede olmuo işte merak edio insan. Zaten dizi de kalmadı izlicek. evet yeni bölüm 3 aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://io9.com/5694839/fox-moves-fringe-to-the-friday-night-death-slot haydaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 _ILuVaTaR_ said: işte şimdi oldu bu sezon dedim bölüm sonunda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 peki peterın duyduklarını olivia da duydu mu telefondan? yoksa peter rp yaparak sakte olivyayı kandırabilcek mi falan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fox said: "Wow, this Fringe show is doing great! People really seem to like it!" "Cancel it immediately!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mal abi fox direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fox maldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 çakma x-files zaten bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 supernaturala rakip mi olcak şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://cache.gawker.com/assets/images/comment/8/2010/11/65ff19491d6ed9564823e821f95cdb13/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 O NE YA Bu kadar aptal bi kurum olabilir mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben yanlış anladım di mi? sadece cuma akşama mı alınmış. izleyecek adam yine izler yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 offffffffff olu cuma'ya dizi koymak direk "biz iptal etmeyelimde kendini imha etsin" demek be. sezon sonu izleyici dustu bahanesiyle iptal eder fox. aslinda fox'a kizamiyorum pek. suc gerizekali amerikali izleyicilerde. en kral dizi 10m izleyici felan cekerken su survivor, dancing with faggots gibi gerzek yarismalar ikiye katliyor. 20 sezon olmus hala deli gibi izleyen var survivor'i. ayni saatte yayinlanan csi 3 kati, greys anatomy ve office 2 kati fazla izleniyor fringe'den. saka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Aluriel said: supernaturala rakip mi olcak şimdi bu ? 1. sezon biraz öyleydi. Fakat şimdi walternatif ve diğer evren adamalrını görmek baya baydı. Walter olmayan bölüm bayıyor. Peter zaten öbür evrende alternatifide olamdıgı için 2 bölümde 1 görüyoruz. Bence dizininde kusurları var. Ama umarım kapatmazlar her türlü izlenir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 rakip derken aynı anda yayınlanıcaklarmış sanırım. onu kastetmiştim ben ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cuma akşamı kimse evde oturup diziyi izlemez amerika'da. bakıp görecez. bu arada dizi cidden şimdi havasını buldu. bi counter attack bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 adamlar bu kadar salak değildir herhalde. güveniyorlar dizilerine ki böyle bir karar almışlar. bildiğim kadarıyla ratingleri gayet iyi fringe'in. yok eğer bu karar yüzünden dizi iptal edilirse ileride, gidip yakalım şerefsizlerin binasını. ufak tefek sıkıntılarına rağmen güzel dizi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar