xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nisanda lost araya gircek desenize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Virus said: o oyun Pandemic2 Walterı oynayan abi cidden süper bir oyuncu Kesinlikle öyle. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cb/Denethor.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nisan mı? saka herelde. saka diyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 off promo çok fecii, hemen gelsin yaw nisan ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.episodeworld.com/show/Fringe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 NİSAN MI OHA LAN CEY CEY SANA LAFLAR HAZIRLARIM DEDİM AMA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 1 nisan diyo şimdi facebookta gördüm :( şaka gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şaşıracak bişe yok; belirli bir izlenme oranını tutturan yeni holivut yapımı dizilerinm olayı bu. verirler 2-3 ay ara, sen de beklersin. adamlar nasılsa sezonluk kontrat yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bella said: 11.bölümde bırakmıştım.şimdi 4 bölüm izledim de, iki sorum var. çarli nerden çıktı ya?ölmüştü o? bi de 15.tahmin ediliyodu bence başından,olivia'nın peter'ı anlayacağı falan belliydi de ben 14.ü o nazili olan bölümü beğendim baya.özellikle sonu falan.ama adam eğer babasıyla çalıştıysa nası hala aynı şekilde aynı yaşta oluyo? paralel evrenle mi alakası var? ilk sorumun cevabı önceki sayfalarda yazıyomuş.tamam. diğeri nedir? Nazilerin yaptığı araştırmalar arasında ölümsüzlüğe erişmek de var. Demek ki adam başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GZ7k3s5UqUY Güzel bir video buldum. Gördüğümüz ya da gözümüzden kaçırdığımız observerlara göz atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 xieon said: Bella said: 11.bölümde bırakmıştım.şimdi 4 bölüm izledim de, iki sorum var. çarli nerden çıktı ya?ölmüştü o? bi de 15.tahmin ediliyodu bence başından,olivia'nın peter'ı anlayacağı falan belliydi de ben 14.ü o nazili olan bölümü beğendim baya.özellikle sonu falan.ama adam eğer babasıyla çalıştıysa nası hala aynı şekilde aynı yaşta oluyo? paralel evrenle mi alakası var? ilk sorumun cevabı önceki sayfalarda yazıyomuş.tamam. diğeri nedir? Nazilerin yaptığı araştırmalar arasında ölümsüzlüğe erişmek de var. Demek ki adam başarmış. başardıysa walter nası öldürdü adamı=)başka bişi bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Oha promo iyiymiş. Bende Lost gibi heyecan yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bella said: xieon said: Bella said: 11.bölümde bırakmıştım.şimdi 4 bölüm izledim de, iki sorum var. çarli nerden çıktı ya?ölmüştü o? bi de 15.tahmin ediliyodu bence başından,olivia'nın peter'ı anlayacağı falan belliydi de ben 14.ü o nazili olan bölümü beğendim baya.özellikle sonu falan.ama adam eğer babasıyla çalıştıysa nası hala aynı şekilde aynı yaşta oluyo? paralel evrenle mi alakası var? ilk sorumun cevabı önceki sayfalarda yazıyomuş.tamam. diğeri nedir? Nazilerin yaptığı araştırmalar arasında ölümsüzlüğe erişmek de var. Demek ki adam başarmış. başardıysa walter nası öldürdü adamı=)başka bişi bence o. Buna ölümsüzlükten ziyade yaşlanmamak diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bella said: başardıysa walter nası öldürdü adamı=)başka bişi bence o. Sadece yaşlanmıyor sanırım adam yani o tarz bir ölümsüzlük =) Bunun dışında belki de ölmemiştir diyerekten bir gizem yaratayım çünkü ondan güzel bir hikaye çıkabilirdir. İntikam vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 xieon said: Bella said: başardıysa walter nası öldürdü adamı=)başka bişi bence o. Sadece yaşlanmıyor sanırım adam yani o tarz bir ölümsüzlük =) Bunun dışında belki de ölmemiştir diyerekten bir gizem yaratayım çünkü ondan güzel bir hikaye çıkabilirdir. İntikam vb.. adam insan genlerinin nasıl işlediğini bulmuş, yaşlanmak zaten genlerle alakalı bi olay.. onu çözen adam tabiiki işleyişini de değiştirebilir bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 video iyiymiş,çoğunu görmemiştim observerlerın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi de yer altında yasayan bi cocuk bulmuslardı bi bolumde. bu cocugu arayan birileri vardı, onlar bulmadan cocugu kurtarıp baska bi yere goturuyolardı bolumun sonunda taksiyle. kimden kacırdıklarını hatırlayamadım cocugu, bu birinci sorum. bi de arabanın camından observerlardan birini goruyodu cocuk, bakısıyolardı bi kac saniye birbirlerine. cocuk da aynı observerlar gibi bembeyaz biseydi. acaba bu observerların ana konu ile esas bagdastıkları konu nedir? bu da ikinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Darko2 said: video iyiymiş,çoğunu görmemiştim observerlerın :P hepsi yok ama, mesela bi bölümde güvenlik monitöründen geçiyordu observer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/user/FoxBroadcasting#p/search/1/WOAd7H6PrWE Buradan uploadsa gelin arama kutusuna observer yazın hemen hemen her bölümde 1 observer var gözünüzden kaçan birçoğunu burada bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 peter şimdi öteki taraftanmı gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet ve bu zaten bildiğimiz birşeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Fox 3. sezon için anlaşma yapmış. Birde artık yeni bölüm çıksa yahu. Baya oldu. Yoksa 15 sezon finaliydide ben mi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 01-Apr-2010 Fringe 02x16 Season 2, Episode 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi 1 nisan nedir ya, insafsızlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Süper dizi ama anlamadığım bir takım mevzular var... sorular şimdi 1season 3.bölümde hani hızlı büyüme geyiğinde bizim at kılıklı ajana,walter rica ediyor ya lütfen peter'a söyleme diye acaba peter öldükten sonra onu böyle oluşturmaya çalışmış(paralel evrende) yoksa senaristler sonradan bu konuyu kapatıp direk peter'ın diğer taraftan geldiğini ile değiştirmiş.Diğer bir sorum ise 2 season sanırım 11.bölümde charlie'nin vücudu öldükten sonra(diğer taraftan gelen elemanda ölünce) charlie gördük hatta sadece biz at kıllıklı ajan değil herkes gördü buradan her bölüm farklı bir evrende mi olduğunu anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar