Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oha harikaydı bi solukta izledim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Harikaydı s02e04,bu arada çıkan yarım elma,deniz atı gibi görüntülerin anlamı nedir acaba çok merak ettim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Darko2 said: Harikaydı s02e04,bu arada çıkan yarım elma,deniz atı gibi görüntülerin anlamı nedir acaba çok merak ettim.... bunlar kod aslında. Her blmde var. Hepsi bir harf gibin bir şey. Hatta bi sitede vardı her blmde ne yazdığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kodların anlamı http://fringepedia.net/wiki/Glyphs_code http://www.juliansanchez.com/2009/04/07/solution-to-the-fringe-glyph-cipher/ buldum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 süper bölümdü!! nina sharp nasıl bir karizmadır ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 en iyi bölümlerden biriydi harbiden. keske her bölüm böyle olsa sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 geçen sezon son bölümü gibiydi dopdolu super olivia da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu bölümden çıkardığım tek kesin şey: peter walter'ın klonu olduğudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Laorx said: bu bölümden çıkardığım tek kesin şey: peter walter'ın klonu olduğudur 2x04 ü izlemediysen bakma! peter kılığındaki bi shapeshifter desek daha mantıklı olmaz mı? rebecca shapeshifter ları parıldamalar sayesinde tanıyodu arabaya binerken peter da o parıldamayı gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Peter Bishop Abi hiç izlemediniz mi siz bu diziyi? Peter'ın mezarına filan gidiyordu Walter sanırım, bizim dünyamızdaki Peter ölmüş bir şekilde çocukluğunda ve Walter öbür dünyadaki Peter i buraya getirip kendi oğlu gibi yetiştirmiş. Parlama "bu dünyadan olmayan" larda görülüyor, ki Peter da bu dünyadan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 quixef'in dediklerini yazcaktım ben de tam. 2x04 efsane olmuş, dizinin en iyi bölümlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Laorx said: bu bölümden çıkardığım tek kesin şey: peter walter'ın klonu olduğudur abi =( denmiş gerçi de, bozuk para falan, hatırlayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bşey dikkaimi çekti pete bishop hakkında düşünürken teori şimdi peter evet diğer evrenden orasına hem fikiriz ancak her iki ervende de yasayabilen cok az ve bu yüzden zaten deneyler yapılıyordu şimdi walter ölmüş oğluna deney yapmış olsa peterı alternatif etkilemez bu yüzden 2 seçenek var 1) ya peter buraya gedi robert jones gibi yamuldu bi şekilde düzelttiler ama bence en olası olan 2) deneyleri diğer evrende yapıyolardı ve aslına olivia ve diğer o patlayanlar falan değişik şeyler etkiler çıkanların hepsi diğer evrenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şu dr.bell in olivia ya dediği latince kırması sözün anlamı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 quixef said: Peter Bishop Abi hiç izlemediniz mi siz bu diziyi? Peter'ın mezarına filan gidiyordu Walter sanırım, bizim dünyamızdaki Peter ölmüş bir şekilde çocukluğunda ve Walter öbür dünyadaki Peter i buraya getirip kendi oğlu gibi yetiştirmiş. Parlama "bu dünyadan olmayan" larda görülüyor, ki Peter da bu dünyadan değil. oha ben niye hatırlamıyorum yahu bunu, kıçımla izlersem olucağıu budur>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Özelliği olan bebelerin hepsi diğer dünyadan. Peter zaten öbür taraftan hatta cıva adam bilem olabilir ama babası bi şekilde zehirlenme hedesini halletmiş vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Flassh said: şu dr.bell in olivia ya dediği latince kırması sözün anlamı neydi? ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Flassh said: Flassh said: şu dr.bell in olivia ya dediği latince kırması sözün anlamı neydi? ???? "be a better man than your father" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Olivia'nın söylediği yunanca söz 'einai kalytero anthropo apo ton patera toy - babandan daha iyi bir adam ol' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lan turkce soylese daha kolaymis, ne diye latince kastirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 peter yunanca diyo ben onun yalancısıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 AHAHAHAHAHA übah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bence yine j.j. abraams kimsenin beklemediği bişey yapcek. ulan hiç düşünmemiştim peterın walter clone'u olma ihtimalini:S gerçekten olabilir lan.. bizim sosyopat walterın neler yapacağı belli olmaz yani.. bide bölüm sonundaki orgo-mekanik adamın niye o kadar önemli olduğunu meraknang merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar