PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatma saygın anadolu lisesi neresinde bucanın, nasıl gidilir? edit: adresi vermeyin boşuna, adresle anlayabilsem anlardım sgjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 anaa bizim okulun orası. buca yeşilyurta bin abi üçkuyularda incem ben de in orada sor gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 izmirde olupta bucayi bilmeyen var mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 içini falan bilen manasında eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aquila said: izmirde olupta bucayi bilmeyen var mi yahu? bucaya gitmeyi bilirim de buca'da şurası şurası var deseler hiç bişey bilmem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben de 70e binmesini bilebiliyorum sadece sjdgfhksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 70e bindinmi gerisi, gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bucalıyım ben asdasdas her yernini anlatırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 soraydın söylerdik yahu. hasanağanın karşısı. hukuğa gelmeden 2 durak önce. ps: deü kazanana kadar, bucaya ömrümde 1 kere gitmiştim sadece bilerek. doğduğumdan beri de izmirliyim sdf. utanmıyorum, hala bucadan tiksiniyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yöht kıs bucaya laf yok buca cennet gibi yer hıh sana :P laklsjdalksdkjlasd şaka lan bildiğin berzo üretim ve dağıtım merkezi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 utopia said: soraydın söylerdik yahu. hasanağanın karşısı. hukuğa gelmeden 2 durak önce. ps: deü kazanana kadar, bucaya ömrümde 1 kere gitmiştim sadece bilerek. doğduğumdan beri de izmirliyim sdf. utanmıyorum, hala bucadan tiksiniyorum evet. uyuyodun rahatsız etmiyim dedim <1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buca saçma sapan bir yer, insanlar ne amaçla takılıyor, yaşıyor filan orda anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 gogle eart ten bak sokak numarası ile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar