eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yol tarifi lazım.. senelerdir deli gibi aşık olduğm kız beni bi arkadaşının düğününe davet ediyo düğün ordaymış..oraya gitmem lazım ama aşık olduğm kızı arabayla almam lazım yani araba yolundan gitmem lazım.. doğal olarak bana biri araba yolunu tarif etmeli !!! help lan ben bu kıza lise hazırlığn ilk günü aşık oldm ve şimdi üni 1 bitio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kız seni kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gps kullan :D cebe koy arada bir bak edit:nerden gitcen? adresi sööle bakim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çelenk gonder götüreni takip et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar