Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Popeye güzel bi balık yakalamışsın kendine, cinsi ne bunun hala yerinde kıpırdanıyo ;)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Blackeagle, 24 Mart 2003 20:44 tarihinde demiş ki: elfçe öreniceinize gidin bi dil falan öğrenin adam gibi..uğraştığınız işe bak.. yeteri kadar dil biliyorum ben, merak etme. durup dururken obsessive compulsive liler gibi ona buna satasmaktan daha yararli bi is. elfceyle falan da ugrasmiyorum, bunu da merak ediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 "Mus ogre otingoc" Setracsed anlayan anlar[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 arkadaslar madem elfçe konuşuyorsunuz;www.pranga.com[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 24 Mart 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 harbi yuh ha biz dogru düzgün anadilimizi bile bilmioruz millet elfçe biliyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 babacum akıllıca :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Norak, 24 Mart 2003 21:32 tarihinde demiş ki: olsun orda "colnbluth" drow olmayan herhangi bir ırkı kastedio :-) dossta ul-llindith zhah elghinn. dal dossta dalniuk.[hline] AO-Swg-WoW Your destiny is death from your brother [dalninuksa tabi ] geçen cümleyi anlamamıştım bu seferki tamam :P doer dalninuk, usstan uil kyorlin whol DOS xuil sarol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 fizban o n fazla olamması lazım bazı yerlerde fazla diyoalr bazı yerlerde değil ama recognitionın kökü olduğu için o kelime n fzla değil bence :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ben böyle bilirm böyle yazarım :P eh yazarken fazlada yazmış olabilirim anlayan anlıyor :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 buralarda daha önce açılmış olan konular olacaktıbunun ve bunun gibi ama hay allah neredeydi bunlar yaa...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Norak, 24 Mart 2003 20:55 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 24 Mart 2003 20:47 tarihinde demiş ki: drowca bile war şu an. kullanan yok o ayrı. kim demiş :-P dos vivril (colnbluth) dal do'suul, dos el ghil! [Bu mesaj Norak tarafından 24 Mart 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Ulan Az Mytharria UO Serverında Drow rp si yaparken drowca konuşmadık ya. Ezberlemiştim şimdi pek aklımda değil . Sözlük vardı altta öle konuşurduk baya öğrenmiştim biraz bazı kelimeler aklımda Yathtallar = Hight priestess demekti çok kullanırdık yathrin= priestess dı Usstan= I Dos= You Mage= Faern(beni hep böle çağırlardır) vye Jaluk die bağırırlardır Jaluk erkek demek.. Xas= yes Nau= No falan flan çok varda şimdi yazmam gereksiz olur ah mytharria ah.... :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bi gune kadar cok gordum Volfi bu lafi hic birinde "n" yoktu be :P fazla o "n" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Elfler aslen iskandinav mitolojisinde var olan bir ırktır. Tolkien dünyayı hazırlarken iskandinav mitolojinden esinlendiği zaten bilinen bir şeydir. Bu arada elfçeyi yaratırken iskandinav dillerinden de esinlendiği telaffuzlarından ve kullanım şekillerinden bariz belli oluyor. Tabii hangi iskandinav dilini temel aldığını bilmiyorum ama eğer fince, isveçceye (grammar yapısı olarak) benziyorsa grammer yapısı ingilizceye çok benzerdir. O yüzden bir ingiliz dil profesörünün çok zorlanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 fince, turkce'nin de dahil oldugu ural-altay dillerinin ural kolundan. En cok benzerligi macarca ile var; gramer acisindan isvecce ile cok cok fazla benzer bi yani yok (alfabeleri ayni fakat). ama tabii tolkien'in de bir bildigi vardir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mortis zatne high Priestess a her lafınızda atıfda bulunmadığınz zaman şehrin billboardunda şu herifin kafası kesilicek yazıyodu :) Yaşlı huysuz cüce karakterimle Haven'ın sahilinde bir drow kızla dalga geçtiğim anı hatırladım şimid, kıza selam veriyom kız konuşmuyo kum kazıyo. Bah diye bağırıp gidiyom :P[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Na ki yani takerani te yama ta ya ni e ya ta makaka de rakada hehe japonca =) (şemsiye hesabı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar