Ytse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 8900 kusur puanim oldu ama yarin kapali kaldiginin 30.cu gunu olacak rapid accountumun.. acaba hemen siliyorlar mi 30 gunden sonra yoksa bir iki gun daha idare edermiyiz.. bilen varmi acaba?? dosyalarimin gitmesini istemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben üç ay diye biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 This Account expired on Thu, 15. May 2008 ! Expired Accounts are deleted after 30 days Click here to extend your Account Guveniyim mi sana prudent? gitmesin puanlar dosyalar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 30 gün sonra silinio yav, hani rapid Türk sitesi olsaydı derdim 31 32 gün olur o iş ama:F çok fazla değilse dağıt linkleri millet indirsin misal bana 5-6 tane link yolla pm den download edem sonra upload ederim ya da free olarak indir ne var ne yoksa ben hesap değiştirmeden önce öyle yapıom :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yanlış biliyorum demek ki sdfsdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 silerler puan da güme gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar