burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ikinize de boynuzu takmış kız. sen daha uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kendini çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çekecem abi kıza bugün soracam neden bana yalan söyledin? muhtemelen annemin bilmesinden korktum seni üzmekten korktum bıdı bıdı geeeççç ona diyecem sen beni bu kadar üzdün beni bu kadar incittin ya sana tek diyeceğim laf inşallah benim yaşadıklarımı sende yaşarsın ve bundan sonrada bana bi iyilik yapmak istiyosan gözüme gözükme lan resmen keriz yerine kondum ya kız o kadar ümitlendirdi meğersem beni yedekte tutuyormuş... off allahım daha ne kadar dert vereceksin bana çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sly-One said: yedekte bekle o zaman isyan çıkarmadan, antrenör oynatırsa gol atarsın. genç semih :D geçmiş olsun.. unutursun bi zaman sonra dert etme o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Semih milli takima kadar yukselmisken sen niye sebat edip ayni basariyi gosteremeyesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 niye bana yalan söyledin diye gidersen hiç beklemediğin ayarlar alacaksın demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 `Neyin pesindesin lan sen?!` seklinde super cevaplar gelebilir de plazmanin puruzsuz ekranindan seker bunlar. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 "Git bas tokatı, kahpeee diye bağır" dermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bunu uygula bence. - seviyor musun? - naayırrrr.. - çaaaaaaaaatttt (bkz: force osmanli tokati) - seviyor musun? - naayırrrr.. - çaaaaaaaaatttt - seviyor musun? - naayırrrr.. - çaaaaaaaaatttt - seviyor musun? - seviyorumm.. - yalan söylüyorsun.. - çaaaaaaaaatttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bu tutuldugun kacinci hatun senin yau ? Takip edemiyorum vallahi. Yoksa hepsi ayni hatun mu ? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sfsadas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 deli gibi aşık değilsen başka bi sebeb bularak kes alakanı.eğer kıza böle böle sevgilile konustum yalan söledin hödö hede dersen kız milleti adamı perişan eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya kız karaktersizmiş, çok kalsik olacak ama sevinmelisin, kendini daha fazla kaptırmadan herşey ortaya çıkmış.. Yaşa adam gibi acını sonra işine bak.. bu arada kız kaç yaşında merk ettim 15 falanmı, böle ezik davranışları , yedekte bekletme falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sgdsjghsdg. Olum sen akıllanmazsın, daha ben napıcam şimdi alkollüydüm kocası heryerde beni arıyor topiclerin dün gibi aklımda. Sen o değilsen ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sdsfdsdfs !! o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Git döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^ NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 engelle msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Baluu said: Olum sen akıllanmazsın. +1. yapabileceğin bence en iyi şey biraz daha kendi halinde yaşamak, daha sakin bi hayat sürmeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 benim plazmam var de belki aradan çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben it gibi aşık olduğm kızın erkek arkadaşını görünce içimden bisürü pis şey geçti ama hiçbirini yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -Wissy said: Semih milli takima kadar yukselmisken sen niye sebat edip ayni basariyi gosteremeyesin? Daha az iyi olmasın arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PATA said: ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^ NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum. tşk ederim tavsiyene uyacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evlencegin plazmaci kiza noldu ondan once ayni anda goturdugun 2 kiza noldu bikac tane daha vardi boyle baslik hatirliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar