Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çekecem abi

kıza bugün soracam neden bana yalan söyledin?

muhtemelen annemin bilmesinden korktum seni üzmekten korktum bıdı bıdı

geeeççç

ona diyecem sen beni bu kadar üzdün beni bu kadar incittin ya sana tek diyeceğim laf inşallah benim yaşadıklarımı sende yaşarsın ve bundan sonrada bana bi iyilik yapmak istiyosan gözüme gözükme

lan resmen keriz yerine kondum ya kız o kadar ümitlendirdi meğersem beni yedekte tutuyormuş... off allahım daha ne kadar dert vereceksin bana çok merak ediyorum
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
yedekte bekle o zaman isyan çıkarmadan, antrenör oynatırsa gol atarsın.

genç semih :D

geçmiş olsun.. unutursun bi zaman sonra dert etme o kadar.
Mesaj tarihi:
bunu uygula bence.

- seviyor musun?
- naayırrrr..
- çaaaaaaaaatttt (bkz: force osmanli tokati)

- seviyor musun?
- naayırrrr..
- çaaaaaaaaatttt

- seviyor musun?
- naayırrrr..
- çaaaaaaaaatttt

- seviyor musun?
- seviyorumm..
- yalan söylüyorsun..
- çaaaaaaaaatttt
Mesaj tarihi:
deli gibi aşık değilsen başka bi sebeb bularak kes alakanı.eğer kıza böle böle sevgilile konustum yalan söledin hödö hede dersen kız milleti adamı perişan eder :)
Mesaj tarihi:
ya kız karaktersizmiş, çok kalsik olacak ama sevinmelisin, kendini daha fazla kaptırmadan herşey ortaya çıkmış.. Yaşa adam gibi acını sonra işine bak.. bu arada kız kaç yaşında merk ettim 15 falanmı, böle ezik davranışları , yedekte bekletme falan filan
Mesaj tarihi:
sgdsjghsdg.

Olum sen akıllanmazsın, daha ben napıcam şimdi alkollüydüm kocası heryerde beni arıyor topiclerin dün gibi aklımda.

Sen o değilsen ayrı tabi :D
Mesaj tarihi:
ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^

NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum.
Mesaj tarihi:
PATA said:
ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^

NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum.

tşk ederim tavsiyene uyacağım..
  • Yeni Oluştur...