Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğinim kişinin erkek arkadaşıyla konuşmak

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

çekecem abi

kıza bugün soracam neden bana yalan söyledin?

muhtemelen annemin bilmesinden korktum seni üzmekten korktum bıdı bıdı

geeeççç

ona diyecem sen beni bu kadar üzdün beni bu kadar incittin ya sana tek diyeceğim laf inşallah benim yaşadıklarımı sende yaşarsın ve bundan sonrada bana bi iyilik yapmak istiyosan gözüme gözükme

lan resmen keriz yerine kondum ya kız o kadar ümitlendirdi meğersem beni yedekte tutuyormuş... off allahım daha ne kadar dert vereceksin bana çok merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^

NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:
ne yapacağını soyliyim mi ? soğuk davran.bişilerin yolunda gitmediğini hissettir.tersle arada sırada slm verince soğuk bi şekilde ver.konuşmaya çalşrsa uzaklaş işim var de.ara sıra sorar bi sorunmu var diye.yok bişi dersin.kız da salak değil tabi anlar sorunu da maksat uğraşsın.fazla muhattap olma.bi de şey de. ne zaman bana yalan söylemeyi bırakırsın o zaman konuşurz tekrar. sdfsdsf ^^

NOT : Dalga geçmedim ve kızı da kınıyorum.

tşk ederim tavsiyene uyacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...