Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anti-Aliasing Sorunu


mahmut tuncer

Öne çıkan mesajlar

Anti-aliasingi maksimuma almama rağmen oyunda görüntüler anti-aliasing kapalıymış gibi. Kapatıp tekrar açınca bazen düzeliyor ama ne zaman bölge değiştirsem yeni görüntüler yine anti-aliasing kapalıymış gibi oluyor. Ayarlarda ise en üst seviyede gözüküyor. Ekran kartım geforce 8800gt 512mb, son sürücüyü de yükledim. Sapphire 3850 512mb kartım varken de vardı bu sorun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nvidia kontrol panelinden antialiasingi ve anisotrophic filteringi application controlled'den çıkarıp maksimumlarına sabitledim oyuna girdiğimde sorun yoktu, bkz. kalanthes. Gölgeler kapalı onun dışında karakter detayına dair herşey en üst seviyede. Bir bakın bakalım en son hali bu mu değil mi acaba.


karakter değiştirdim, değiştirdiğim karakterle başka bölgelere gittim falan, henüz bir sorun yok gibi gözüküyor.

Bundan önce şu şekildi oluyordu olay, karakter veya bölge değiştirince oyunun detayları kayboluyordu, şimdi düşündüm de sırf anti-aliasing de olmayabilir çünkü vücuttaki detaylardan duvarların, yerin kaplamalarına kadar herşey en basit seviyeye iniyordu. Ve oyunun yükleme ekranında bi kırmızı bir sarı bar vardır ya kırmızı sonuna kadar yükleniyordu ama sarı yarıda falan kalıyordu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...