mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anti-aliasingi maksimuma almama rağmen oyunda görüntüler anti-aliasing kapalıymış gibi. Kapatıp tekrar açınca bazen düzeliyor ama ne zaman bölge değiştirsem yeni görüntüler yine anti-aliasing kapalıymış gibi oluyor. Ayarlarda ise en üst seviyede gözüküyor. Ekran kartım geforce 8800gt 512mb, son sürücüyü de yükledim. Sapphire 3850 512mb kartım varken de vardı bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kıyaslamak için açıkken ve kapalıyken iki ayrı ekran görüntüsü koyar mısın? Bir de sonuna kadar açınca FPS'de düşüş yaşıyor musun? Bende aynı kartla sonuna kadar açarsam(x16Q) FPS bayağı düşüyor. Kapalı açık farkı en güzel uzaktaki bina kenarlarında belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sürücü ayarlarında "force aa off" gibi bir özellik devrede olabilir. nvidia control panel'i bir kontrol et eğer yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 AAdan verim almak için hepsi ON mu olmalı nvidia paneldeki AA ile ilgili olanların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 "uygulamanın belirlemesine izin ver" seçeneği en güzeli. aa seçeneği olmayan eski oyunlar için ayrıca profillerinden ayar yapılabiliyor nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Nvidia kontrol panelinden antialiasingi ve anisotrophic filteringi application controlled'den çıkarıp maksimumlarına sabitledim oyuna girdiğimde sorun yoktu, bkz. kalanthes. Gölgeler kapalı onun dışında karakter detayına dair herşey en üst seviyede. Bir bakın bakalım en son hali bu mu değil mi acaba. karakter değiştirdim, değiştirdiğim karakterle başka bölgelere gittim falan, henüz bir sorun yok gibi gözüküyor. Bundan önce şu şekildi oluyordu olay, karakter veya bölge değiştirince oyunun detayları kayboluyordu, şimdi düşündüm de sırf anti-aliasing de olmayabilir çünkü vücuttaki detaylardan duvarların, yerin kaplamalarına kadar herşey en basit seviyeye iniyordu. Ve oyunun yükleme ekranında bi kırmızı bir sarı bar vardır ya kırmızı sonuna kadar yükleniyordu ama sarı yarıda falan kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar