Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kız arkadaşım yok benim ya

Hagii

Öne çıkan mesajlar

JungleRRx said:
durumu izah ettim ben. şu an evlenilecek erkeksin yani, napalım. ama süt yerine alkol alırsan, ebeveynlerinin telkinlerine kulak asmayıp, gece yarısında önce eve dönmessen (hatta geceleri de dönmessen) eğlenilecek erkek olursun.

seçim senin :)-D

ebeveynlerle kaldığımı kim söyledi
Sosyal ağlarda paylaş

JungleRRx said:
durumu izah ettim ben. şu an evlenilecek erkeksin yani, napalım. ama süt yerine alkol alırsan, ebeveynlerinin telkinlerine kulak asmayıp, gece yarısında önce eve dönmessen (hatta geceleri de dönmessen) eğlenilecek erkek olursun.

Geceleri süt içiyorum bir de düzenli olarak kuantum çalışıyorum. hatta arkadaşımla taksime gidiyorum o matematik ben fizik çalışıyorum. benim için umut var mı güzin abla :/
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:
çekingen falan da değilim. uzun boyluyum yakışıklıda sayılırım. kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok.

kızlarla aramda iyi çok iyi sohbette yapıyorum ama gel gör ki bir kıza açılacağım zaman sanki birileri beni tutuyor

ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse.

işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden

ben nerede yanlış yapıyorum

yeteri kadar zaman geçirmiyorsundur kızlarla, ondandır. görüşme sürelerini uzat.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
Hagii said:
çekingen falan da değilim. uzun boyluyum yakışıklıda sayılırım. kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok.

kızlarla aramda iyi çok iyi sohbette yapıyorum ama gel gör ki bir kıza açılacağım zaman sanki birileri beni tutuyor

ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse.

işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden

ben nerede yanlış yapıyorum

yeteri kadar zaman geçirmiyorsundur kızlarla, ondandır. görüşme sürelerini uzat.

evet ya bu sırunda var bi kız 10 kere gel yanımıza şu pastaneye gidiyoruz biz her cuma demez ki değil mi 1 der 2 der 3 der

kız beni pastaneye çağırınca gitmemezlik gibi öküzlük yapınca sonra buralarda nerede hatam diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya aman şu ş bitsin sonra kendimi salacağım bu iş bitsin kendimi salacağım zaman geçiyor ya. ama neyse kadrolu olduğumda kesinlikle it gibi gezeceğim. zaten gerisi gelir. gerisinde sorunum da yok.

artı seni arkadaş görüyordum diyecek kızı sezerin sanırım sezemezsem de o da benim öküzlüğüm olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
pastane ne yahu daha iyi bir örnek bulamadın mı

pastaneye gidiyorlarmış. örnek değil bu gerçek. düşünsenize karşınızda pastaneye gidelim teklifine müsait zamanım yok diye geri çeviren bir ....... var. orayı içinizden istediğiniz şekilde doldurun.

sonra nerede benim yanlışım diyorum da. konu bu değildi ki. kız bulamamam veya kızlarla konuşamamam değil sorduğum şey konuştuğun kişinin niyetini nasıl anlarsın.

ayrıca ben istemedim hayatımda kız olmasını ? benim istememem nedeni başarısızlığa uğrama tehlikesi mi yoksa önce işlerimi halledeyim sonra olur o meselesi mi bilmiyorum ama şu pastane örneği önce iş sonra o olduğunu gösteriyor.

yani tam karar veremiyorum. yapayım mı ? cevap yok yapmayayım mı ? cevap yok bu belirsizlik adamı deli ediyor.

en iyis kara vermek. yapayım çünkü kızsız olmaz. ama bu konuda bile aklıma şu söz geliyor ne kızla olunur ne de kızsız olunur lafı yani ben= kararsız olunca bunlara yol açıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
JungleRRx said:

Geceleri süt içiyorum bir de düzenli olarak kuantum çalışıyorum. hatta arkadaşımla taksime gidiyorum o matematik ben fizik çalışıyorum. benim için umut var mı güzin abla :/

fizik bölümünden kurtulup derhal, uluslararası ilişkiler, işletme, iktisat gibi bölümlere geç. sorunun çözülecektir kuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...