Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kız arkadaşım yok benim ya

Hagii

Öne çıkan mesajlar

Lisze said:
Korax said:
Anlamada zorluk çektiğini görüyorum zebidi seni,aklınca eğlence yapıyosun heh.

Sen yine benim dediğimi okuyup anlamadan ifadeni basitleştirdiğini düşünerek bişeyler zırvalamışsın.Kendi anlayış tarzınla benim yazımı karşılaştırdığın için sen benim ne kastettiğimi anlamamışsın.Seninde dediğin gibi,pek bi basit düşünce tarzın,e doğal olarak zor tabi anlaması.

Ben biraz daha açıyım senin için açıklamamı.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunmuyor.Bulunduğun ortamda,karşındaki kızın gözünün içine bakıp şeytani bi gülümseme ile "merhaba" demek,yada biraz cüretkar olup,söylenmemesi gereken bişeyi komik bi şekilde zart diye söyleyip,dikkat çekerekte piç olabilirsin.Sigara kullanmadım,ara ara alkol kullanmışlığım var.Bi kızı kaldırmak içinde hiç bizaman "kötü çocuğum,sigaramda var alkolümde" demedim.Zira illa kız kaldırmak için bişey kullanacaksan,bunlar sigara,alkolden çok ya senin statüne bakar,yada cebine.Bunların ikiside yoksa ya tipinle yada laf yapabiliyosa ağzınla durumu kurtarırsın.
Cesaretin yoksa içersin 2 bardak bişey biraz daha rahat konuşursun o ayrı,ama senin dediğin olay tamamen salakça bişey.Sen piç takılma mevzusunu kavrayamadın,direk sigara ve alkole vurdun olayı.Hiç bi kız sırf sigara ve alkol kullandığın için senin kötü çocuk klasmanında olduğunu düşünmez.Zira günümüzde hemen herkes sigara ve alkol kullanıyo,yada kullanmışlığı var.Sen fırlama(piç) bi tip olduğunu davranışlarınla yada sorulara verdiğin cevaplarla,sorduğun soruların cevaplarına verdiğin tepkilerle,konuşurken kızın kendi hakkında söylediği şeylerle ilgili yorumlarınla belli edersin,etrafındaki insanlarla olan diyaloglarınla gösterirsin kendini.Bi elinde bi sigara bi elinde alkolle bi halt edemezsin.

Yoksa her gece bar'a gelip,önmasaya oturup "belki karı düşer" diye milyar bayılıp şişe açtıran,ilgi çekmeye çalışan hanzolarda gördüm ben,netekim hergünde boş boş evin yolunu tuttular.Bitek hanzolar değil,herhangi birisi içinde geçerli bu.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunsaydı,hoşlanılan şirin çocuk tiplemesi çizilebilseydi,bara discoya giden,masada veya ayakta elinde içkisi sigarasıyla takılan herkes kendine ister istemez sevgili yapardı.

"Biliyomusoooğğn,murat diye bi çocukla tanıştım,acaip şiiriiin,haaa bide acaip içki içiyo ve 3 paket sigara içiyo günde,nekadar harika dimii" diyebilecek bi kız bilmiyorum,görmedim,duymadım,varsa da ondan hayır gelirmi oda tartışılır.

Zuhahahahah

itiraf et hiç kız arkadaşın olmadı dimi

abi adam evli :(
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içerek kız bulma oalyı.anca ateşiniz varmı yada sigaranız varmı die muabbete başlama olarak bi + sayılabilir.ne kadar + orası tartışılır

iyi cocuk kötü cocuk kavramlarını açıklamaya gerke yok.ama şöle bi gerçek varki iyi aile cocuklarının kız arkdaş bulma şansı her zaman cok daha az.bu devirde saf olursan sdece kız değil jer lkonuuda kaybedersin

istediğin kadar paran olsun.yakısıklı ol.ama bazı pçlikleri bilmiosan kız ublamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

neyin alerti yahu fgfdfs

olay o yani, sizin tabirinizle piç takılan, fırlama tip olursa çok daha kolay kız arkadaşı olaylarına girersin. ama evlenmeye gelince aklı başında kız kaçar senden :D

eğer sabahları evden aynı saatte çıkıp, akşam aynı saatte evinde oluyorsan, kötü hede hödelerin de minimumsa seni gözüne kestiren kız evlenmek istiyordur. fdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

JungleRRx said:
aynen yahu olması daha bir dert :D en iyisi sen haber sal annene, bana helal süt emmiş, güzel bir kız bak deyiver. max 2 ay sonra annen bulur bir kız, sonra nişan hede höde düğün, bitti işte. en kolay yolu. >:D<

neden evlenemiyorum demedim ki ben?!?!??!?!!?1?

okuduğum kadarıyla evlenilecek erkek eğlenilecek erkek durumu var. bazı arkadaşların ne demek istediklerini çok iyi anladım. neyse biraz aktif olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Genclikte yetersizligimle sap sap takilirsam evlilik cagi gelince herkes beni ister.`

kime göre, neye göre yetersizlik ? her insan bir değildir, zorlayarak, yapmacık tavırlar takınarak olmaz yani. Sen hayatı çok hızlı yaşıyorsundur, başkası ise daha ağırbaşlı takılıyordur. herkesin hayata bakışı ve onu yaşayışı farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...